מזמן באלי להגיד את זה

לא רק זה

השחורים בארה"ב היו ועדיין מקופחים וגם בתקופה שהם היו עבדים אף אחד מהם לא התפוצץ בתוך שום מקום ואף אחד מהם לא התחיל לתקוף לבנים ולחסל אותם "למען השיחרור" האינדיאנים נגזלו מהם אדמות במלחמות שטבחו בהם ועדיין רוב האדמות שלהם כבושות והם מקופחים ואת עדיין לא רואה אף אחד מהם הולך להתפוצץ בתוך מסעדה אמרקאית הגרמנים עשו לעם היהודי את הדברים הכי מזוויעים שהיו במין האנושי ועכשיו כולה דור אחרי את לא רואה אף אחד הולך להתפוצץ בתוך מסעדת גרמנית וגם הדור הקודם של הניצולים לא עשה זאת. ויש עוד אין סוף דוגמאות שרובם המוחץ הם אירועים מלחמות טבחים וכיבושים שאין בכלל מה להשוות אותם למה שקורה עם הפלסטינאים, ובכל זאת.. משום מה - רק הפלסטינאים החליטו לקדש את המוות יותר מאת החיים לראות דם יהודי בעיינים וללכת להתפוצץ במטרה לרצוח כמה שיותר אנשים

האמת שכתבתי אותם הרגע אם יש דימיון

בין מה שכתבתי לבין מה שהאישה הזו אומרת אז הכבוד הוא כולו שלי..

klod bokevski

New member
../images/Emo45.gif אין שום תירוץ לרצח

למרות שאני לא מבין מה ההבדל בין רצח רגיל לרצח בהתאבדות=/ רצח בהתאבדות זו רק עוד שיטה, האינדיאנים היו נלחמים בלבנים, גם השחורים עשו לא מעט השתלטויות אלימות, שלא נתחיל לדבר על הציונית ומעליליה לאנגלים ההתאבדות רק מראה על חוץ מרצח, גם שיגעון....וזה מדאיג כי הם מסוגלים, ולא חמור יותר

fifanowftw

New member
יש הבדל

גם כאשר הל''חי והאצ''ל ביצעו פיגועים,, מטרתם לא הייתה לרצוח כמה שיותר אנשים. רוב הפעמים הארגונים הודיעו שמטען חבלה עומד להתפוצץ, ו. אפילו בפיצוץ מלון המלך דוד, שגרם לפירוק המרי העברי, האצ''ל הודיע לאנגלים שיפנו את הבניין.בסופו של דבר הם לא פינו, וראינו את התוצאות.... כשהאצ''ל תקף מסילות ברזל, הוא הודיע בכרזות בשלוש שפות לא להשתמש בקו הזה, מפני הסכנה.

klod bokevski

New member
אני לא משווה את האצל ולחי לחמאס

ואני גם לא משווה את האינדיאנים לחמאס אבל כל מי שרוצח בשביל טרור, וזה דבר שהאצל והלחי עשו, מעט ולעיתים רחוקות אבל עשו, זה רע מאוד

אושרי 7

New member
שאלה אחת לי אליכם

האם היו אזרחים חפים מפשע בברלין כאשר בעלות הברית טבחו שם ללא רחם? האם היו אזרחים חפים מפשע בהירושימה ונגאסקי כשהאמריקאים חיסלו שם 150000 איש? האם זה נחשב לטרור?

נו אבל חוץ מזה היה עוד היה כמה שהסתירו

היו כאלה שהתנגדו אם לא בקול.. מה איתם?

מה סיפור אחר???

(כבר ראיתי התחמקויות יותר מתוחכמות מזו) אמרת "בברלין לא היו חפים מפשע"

אושרי 7

New member
אז...

האם אתם עדיין יכולים להגיד שפגיעה באזרחים היא תמיד רעה, גם אחרי מקרה הירושימה והפצצת ברלין? או שיש מצבים שבהם היא הכרחית?

פגיעה באזרחים היא תמיד כואבת

ומלחמה היא תמיד דבר רע. מקרה הירושימה וההפצצות חסרות האבחנה על מדינות "הציר" ובהן גרמניה, היו הדוגמה המכוערת ביותר מדוע מלחמה היא דבר רע ומדוע כדאי להעדיף כל אופציה אחרת. הגרמנים שפתחו במלחמה, הבינו זאת היטב. כאן הסיפור שונה.

שונה? אולי

דיברתי על מה שהיא אמרה "בברלין לא היו חפים מפשע" וזה למרות ששנינו וכולנו יודעים שהיו שם כאלה חפים מפשע.. אבל בעצם היא אומרת כל מי שלא התנגד בקול ( מה שכמעט ולא היה בברלין) הוא שותף לפשע - משהו שמאוד מתקשר לסיפור ש"כאן"..

למעלה