מחזה מגעיל שראיתי...

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

vk3

New member
מחזה מגעיל שראיתי... ../images/Emo10.gif

נסעתי עם אמא לקניות וכד', קנינו מה שהייתי צריך ( וכמובן היא קנתה מה שהיא לא צריכה) ובדרך עצרנו בחנות של נעליים ועוד פרטי לבוש. פתאום אנחנו רואים צעקות... מישהו... צורח על המוכר. הייתם צריכים לראות את זה... זה היה אחד מרוקאי או תימני, נצמד לפרצוף של המוכר וצרח כאילו ששוחטים אותו. יא בן ש....., יא בן ז..., כ... ..., אני ..... אותך ואני ואני ואני... קיצר בירך אותו מכאן ועד להודעה חדשה. כנראה המוכר רימה את אישתו ( לא החליף לה נעליים כמובטח, או משהו) והיא הביאה את בעלה. בעלה העיף קופסאות בחנות, אישתו עמדה במפתן פתח החנות ולא נתנה לאנשים להיכנס. אמרה שאף אחד לא ייקנה שם עד שלא תבוא לשם משטרה. בעלה ירק עליו וצרח והשפיל... ומה לא. ואנחנו היינו בחנות, רצינו לקנות לי גרביים, אז לרגע הבעל הזה התרסן וישר שילמנו וברחנו... הוא צעק שיחזיר לו ת'כסף ( דובר על 60 ש"ח) ואיזה גנב הוא וכד'... למדתי קללות חדשות
מיד אחרי שיצאנו שמענו מכות, דחיפות וכול הדברים הלא נעימים. איך שיצאנו משם אמרתי לאמי... אווו, יהיה לי מה להביא לדיון בפורום...
מה אתם אומרים
זה החליא אותי
כשאדם נוהג כמו בהמה
הוא היה מוכן להרוג בגלל 60 הש"ח הללו. עיזבו שהמוכר מניאק ורמאי ( לא ידוע), אבל האם זו הדרך
בשביל זה יש משטרה... היה לי מאוד לא נעים ופשוט נגעלתי מצורת הדיבור, היומרה בה הוא נהג ובכלל... פשוט איכס
האם נתקלתם באנשים כאלה אישית אי פעם או צפיתם במאורע דומה
מה דעתכם
האם הייתם מגיבים במקום

Mrs James

New member
ל הזמן נתקלים בדברים כאלה...

אבל בלי להעליב או לפגוע בחיים לא ראיתי רוסיה עושה דבר כזה

l1zard

New member
כן...

אני תמיד רואה מרוקאים או משו כזה עושים את זה.. הם אשכרה חושבים שיש להם את כל הזכות שבעולם לעשות כל מה שבא להם... טוב לא משנה.. הנקודה היא שגם אני לא ראיתי אף פעם רוסי עושה דבר כזה... או ש.. כן! כן ראיתי! אבל הוא היה נורא שיכור... והוא טען שהוא צריך לקבל יותר עודף ממה שהוא קיבל.... אבל זה נגמר טוף.. :)

חיחי..

כבר הזכרתי שאנחנו עם מתורבת?
אני לא זוכרת האמת אם ראיתי או לא..אולי..לא יודעת
יאללה, אחלו לי הצלחה, עוד שעה אני הולכת לעשות!

שטנקיו!

וכה..אם זה אפשרי אני אבקש שהוא (הפירסר) יצלם לי את הגבה וישלח לי במייל, ואז אני אראה.. ואם לא, אז אני כבר אמצא איך

vk3

New member
די להלל את עצמנו ../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif

עוד מעט נתחיל להשתחוות לעצמנו...

l1zard

New member
לא אני לא

בהתחלה אמרתי כמה דברים לא נחמדים על המרוקאים אבל אחרי זה נזכרתי במקרה של הרוסי ההוא, אז מצטערת אבל אתה לא יכול להגיד לי כלום על גיזענות...

אה, באמת?

טוב, תמשיכי לחיות באשליה הזו, שאת לא גזענית. אבל מה שאמרת רק מוכיח ההיפך. הגזענות כאן בפורום הזה אמנם אינה גלויה, אבל היא קיימת...זו גזענות סמויה. בפורום הזה אתם הראשונים להתבכיין על כל מקרה של התנכלות לרוסים, אבל באותה הנשימה, בשקט בשקט, לוחשים דברי גזענות בעצמכם...האמרה על המרוקאים רק מוכיחה את זה. אמרו כאן בריש גלי שיוצאי אפריקה לא מתורבתים, שהמרוקאים לא מקבלים חינוך תרבותי כמו הרוסים [
מה אגיד ומה אומר, חינוך הוודקה ממש תרבותי ונעלה] ושאר התבטאויות גזעניות. אבל כמו שאמרתי, לא נפריע לך לחיות בבועה הורודה שלך. "אם שחורים או לבנים, נמות כולנו גזענים"...

boris5

New member
סתום את הפה שלך כבר../images/Emo46.gif

בסוף שבוע הזה נאלצתי לקרוא תגובות נאצה שצריך לגרש את כל הרוסים, בשל המקרה שכמה קווקזים הרגו עולה אחר. מי שגזען כאן- זה אתה ואתה בלבד.

הופה...having a bad day?../images/Emo140.gif

בפעם הבאה שעולה לך בראש לכתוב תגובה כזו, קח גיגית, מלא אותה במים קרים, שפוך פנימה קרח ודחוף את הראש פנימה עד שתתקרר. ואיך תגובות הנאצה האלה קשורות אליי לעזאזל? איך מהתגובות שלהם הסקת שאני גזען? אני כתבתי את התגובות האלה? לא נראה לי...או שאתה מכליל על כל המרוקאים, ובגלל שגם מרוקאים כתבו את התגובות האלה, גם אני נושא באחריות עליהן? לא ממש הבנתי ת'קטע שלך...

boris5

New member
אמרתי משהו על מרוקאים?

התייחסתי לגופו של אדם ולא לגוף העדה

לא התייחסת לגופו של אדם

כי אם היית מתייחס לגופו של אדם לא היית מאשים אותי בגזענות, אבל האשמת. בניגוד לכמה חברים כאן, מעולם לא הכללתי על עדה מסויימת וכיו"ב. ומכיוון שאנחנו לא רוצים להתחיל לטחון כאן מים, עדיף שתודה בטעות ונסגור עניין.

למעלה