מחזה מגעיל שראיתי...

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

vk3

New member
פעם אחרונה שאתה סותם כאן ת'פה...

למישהו ! הגזמת...

l1zard

New member
טוב

תראה אני לא אתחיל להתווכח איתך עכשיו אם אני גזענית או לא.. אני מאמינה שאני לא ויש לי מלא סיבות למה אני לא גזענית.. לגבי זה שבפורום הזה יש גזענות אולי אתה צודק.. אבל חשבת פעם למה אנחנו "הראשונים להתבכיין על כל מיקרה של התנכלות לרוסים"? אם לא אז תחשוב טוב. אני מתחילה "להתבכיין" כי עדיין יש בי את הזיכרון של הקבלת פנים שלהם כשהיגעתי לארץ ותאמין לי אולי עכשיו אני אומרת שקיבלו אותי בסבבה יחסית לאחרים אבל זה לא הכי נכון.. (ואת זה אני אומרת כבר מסיבות אישיות). לגבי חינוך הוודקה אין לי כל כך מה להגיד לך... פשוט בבית בדרך כלל לא שמים לב לזה.. ההורים שלי לא יכולים להשגיח עלי כשאני שותה עם חברים נכון?

זכרון קבלת הפנים הזו

לא אמור להוות אישור או עידוד לתגובות גזעניות מצדך what so ever. טראומה של אחד לא אמורה להוות הצדקה לדברי הבל שהוא אומר לאחרים. ופה הדיון הזה מסתיים.

l1zard

New member
בעעעעע... טוב..

ואני גם צריכה ללכת לשיעור פרטי :( בעעע..... דיון ניגמר! (דפיקת פטיש ברקע)

Angel lips

New member
היא אכן רואה וגם אני..

זו עובדה חלק מן המרוקאים תמיד צועקים עושים בלאגן כי יש לכם דם חם בידיוק כמו חלק מהרוסים ששותים וודקה....

vk3

New member
בדיוק ../images/Emo70.gif תפוחים רקובים קיימים בכול

שק !!!!!!!!!!!!!!

vicki16

New member
לידיעתך...

יש גם הרבה רוסים שחושבים שיש להם את כל הזכות שבעולם לעשות מה שבה להם...אני מכירה מספיק כאלה.. לדעתי הכל תלויי בחינוך שהאנשים מקבלים מהמשפחה שלהם ולא במוצא שלהם.

vk3

New member
ממש לא נשמע טוב...

מה זה הדיבורים הללו שאנחנו עם נבחר/ מתורבת ??? די חבר'ה ! זה נשמע כול כך גזעני שחבל"ז... פה ושם צצה הודעה כזאת ואני נדהם. מה חוסר ההערכה הזה כלפי שאר המוצאים ? או מה האהבה העצמית המוגזמת הזאת ? וכמה רוסים שיכורים, שתיינים, מהמרים, חלאות, לא מתורבתים, רוצחים וכד' יש, הא ?! זה קיים בכול חבר'ה ! די לראות רק את הצד החיובי שלנו... אני התחלתי את השירשור לא בכוונת הכפשה של מוצא אחר. ההיפך ! רציתי להראות לכם שכמה חלאה אחת יכולה להרוס שם לחברה שלמה !!! והודעה זו לא מכוונת ישירות אלייך...

vk3

New member
אבל אני משוכנע...

שלא פעם ראית רוסי שיכור/ עבריין... שזה לא " טוב יותר" בהרבה...

leahle

New member
בהחלט גועל נפש

ויותר מזה... ולצערינו פוגשים כאלה מקרים בהזדמנויות שונות, במיוחד כשזה מגע לכסף, אנשים מאבדים קצת מהאנושיות שלהם. בכללי, אפשר לראות תופעות כאלה ואחרות בכל קבוצות האוכלוסיה, אבל כן, מה לעשות, יש אנשים שזה חלק מהתרבות שלהם... (בלי להזכיר שמות) ואני מודה, רוסים הרבה יותר מתורבתים בנושא הזה, יותר קל להם לשמור על איפוק, אבל אני מאמינה שאלה שבאים לארץ ומשתלבים, לאט לאט מקבלים גם את החוצפה הישראלית, לא?

Mrs James

New member
חלקית...

כי אני מכירה אנשים שכבר המון שנים בארץ ובחיים לא עשו דבר כזה.... בכל זאת התרבות

leahle

New member
ברור

זה בטח תלוי באיזה גיל, מה החינוך שמקבלים בבית ועוד אלף תנאים, אבל זה משפיע, אין אפס... ואני מאמינה שבדור הבא זה יהיה מורגש אפילו יותר, לא?

vk3

New member
ועוד איך רוכשים את החוצפה הישראלית

בלהיות חיות כולם מצליחים הצלחה מסחררת
אבל כשזה מגיע לתרבות... מסתבכים. לא יודע בקשר לזה שרוסים " יותר תרבותיים"... למה הכוונה
כול אחד והתרבות שלו ( והחיות שלה), אבל להרגיש נעלה יותר כבר לא " מריח" טוב...

למעלה