מחזור 015!! אתם גדולים!!

כן כן! היה ענק

השבירת דיסטנס הייתה מגניבה לאללה! היום של ההשבעה עבר סבבה. ממש נהנתי עמי גם אתה היית אחלה ובהצלחה לכולם

מעיין©

New member
היה לכם מפקד בשם עידן?

כי היו 2 מהמחוזר שלי שנשארו להדרכה- בן בשם עידן (דומה להראל סקעת
), ועוד בת שאני לא זוכרת איך קוראים לה.

lolshay

New member
גשם גשם משמיים..:)היה פגז נהנתי:)

למרות שזה היה רק 4 ימים עדיין תהיו חסרים לי P: היה חוויה סך הכל.. מקווה שנהנתם כמוני :)

Tomak19

New member
שיייייייי

היה ענק, תשמור על קשר. אגב, איך הייתה הנסיעה הביתה??

lolshay

New member
היה גשום רצח..אוטו חתך אותנו בטירוף

כמעט הייתה תאונה..2 ערסים דפוקים!! אבל אבא שלי בשניה האחרונה קלט וזז מהר...

Tomak19

New member
היי חברה

זהו, מחזור מתנדבים 015 הסתיים בטקס השבעה נפלא, בו הייתה לי את הזכות להקריא קטע. צילמתי היום 25 תמונות של החברה, ואני אפרסם אותם בפורום בהקדם. נפרדתי מכולם, סיכום האנשים מהפורום שאני יודע שהיו בטירונות: אני, איתי(starvin), יקיר(הפנתר), טל, יוני, מייקל(חולב עיזים), שי(lolshay), שי(מתנדבת 19), תומר(שכחתי את הניק), ניר ועמי(החיים בקיבוץ). מה שהיה מגניב זה ההפתעה שהייתה לי היום- מתברר שכל המדריכים הם מתנדבים, בדיוק כמו כל שהיה בטירונות. אני חושב שהכוונה הסמויה של הצבא בכך היא לעודד אותנו, המתנדבים, ולהראות לנו שפרופיל 21 הוא לא מחסום כזה גדול. זהו, שיהיה בהצלחה מחר לכולם, היו לנו 4 ימים כיפים בהחלט(ממש "טירונות ארוכה ומתישה,
). זהו חברה, אני מאחל לכל מחזור 015 בהצלחה מרובה, שתתצליחו תמיד במה שתרצו ושתגיעו רחוק, בין אם במסגרת הצבא או מחוצה לו. כל מי שרוצה מוזמן לדבר איתי או בicq-217914860, [email protected] [email protected] בטלפון, פלאפון, תפוז הודעות, קיצר, איך שתרצו
. בהצלחה לכככככווווווווללללללםםםםםםםםםםםםם

lolshay

New member
אתה..אתה חמוד אתה...

אכן מסכים..כל מילה קולעת אז אין טעם שאוסיף...:) שמרו על קשר יא קמצנים!P: הנה האייסי שלי 160786925 הוא כרגע עושה בעיות..אבל הוא חוזר .. קיצר המשך שירות נעים לכולם שמרו על עצמכם..ואל תשכחו! גם מתנדבים יכולים! אני חוזר ביום שני לבסיס והרוב מחר אני משער אז מה אתם קוראים את מה שכתבתי!?!?! לכו לישון!!

Tomak19

New member
תודה, הוספתי אותך

ומחר יש לי את הפריבילגיה לקום ברבע ל7 במקום ב5 וחצי.

המרחפת

New member
רק לפני שאתה מעלה תמונות

תברר עם האנשים שמופיעים בהן האם הם מסכימים לפרסום...

hlvo

New member
תרגילי זיכרון...

דיויד - חולב עיזים מייקל זה אמריקאי אחר

Tomak19

New member
דיוויד, איזה דיוויד??

ומי אתה?? אני כבר מבולבל לגמרי. אם מדברים על בלבול, מה שהכי בלבל אותי בטירונות זה להבדיל בין אנשים מחדרה, חיפה וחולון.

hlvo

New member
עזוב. לא חשוב...

רק אל תרשום את השם אם אתה לא יודע מי זה

Tomak19

New member
אתה לא תומבע??

ודיוויד זה הדתי האמריקאי הנחמד עם השיער השחור שהולך לקשרי חוץ???

למעלה