T Tomak19 New member 6/1/05 #27 תגידי, יעל- את סיימת טירונות של מחזור קודם, נכון??? האם זה נכון שהסמכית שלכם הייתה פצצה בלונדינית???
D Dizen New member 6/1/05 #34 אממממם ../images/Emo12.gif לא אולי בגיוס מרץ תהיה לי סמכית (?) בלונדינית. עוד חודשיים אני אודיע לך כן כן, אני מלש"בית פעורה
אממממם ../images/Emo12.gif לא אולי בגיוס מרץ תהיה לי סמכית (?) בלונדינית. עוד חודשיים אני אודיע לך כן כן, אני מלש"בית פעורה
D Dizen New member 6/1/05 #43 אמממם כן קלטתי שהתבלבלו ביננו שניה אחרי ששלחתי את ההודעה יש לי נטיה להצתות מאוחרות
G Gיניב New member 5/1/05 #16 015 הגדולים כן גם אני הצטרפתי לפורום רציתי להגיד שהייה כיף ב 4 הימים האלו ומקווה לשמור על קשר
T Tomak19 New member 6/1/05 #23 וואלה אחי, השם שלך נשמע מה זה מוכר גם לך עוותו את השם משפחה כל הזמן בטירונות, כמו לי... אבל את הפרצוץ אני לא זוכר, אולי אם תשאיר בפורום תמונה אני אזכר.
וואלה אחי, השם שלך נשמע מה זה מוכר גם לך עוותו את השם משפחה כל הזמן בטירונות, כמו לי... אבל את הפרצוץ אני לא זוכר, אולי אם תשאיר בפורום תמונה אני אזכר.
ס סיונתו New member 6/1/05 #39 היי יניב ../images/Emo13.gif ברוך הבא אתה מוזמן להשאר איתנו... כיף איתנו... ואתה תוכל לעזור לכל מי שלא התגיס (אם בא לך) כי כמו שידוע.... שכל זה לא הצד החזק של צה"ל....ולכולנו לא תזיק קצת עזרה ממישהו שעבר את התהליך והתגייס כבר (אל תבינו לא נכון לא מפלה אף אחד אני מתה על כולכם ) בכל מקרה...עשו לך הרבה בעיות בתהליך
היי יניב ../images/Emo13.gif ברוך הבא אתה מוזמן להשאר איתנו... כיף איתנו... ואתה תוכל לעזור לכל מי שלא התגיס (אם בא לך) כי כמו שידוע.... שכל זה לא הצד החזק של צה"ל....ולכולנו לא תזיק קצת עזרה ממישהו שעבר את התהליך והתגייס כבר (אל תבינו לא נכון לא מפלה אף אחד אני מתה על כולכם ) בכל מקרה...עשו לך הרבה בעיות בתהליך
T Tomak19 New member 6/1/05 #30 רגע, אני יודע מי אתה!!! אתה הדתי הנחמד שמבין הרבה בנשק... אני צודק???
D Dizen New member 6/1/05 #35 לא../images/Emo70.gif מעיין התגייסה לפני חודשיים. אני מתגייסת עוד חודשיים... יחי ההבדל הקטן