תודה
T Tomak19 New member 6/1/05 #24 הלוואי שהסמכ"ית הקודמת הייתה בחורה חרמנית... איזה יפיפה היא, חבל"ז. פצצה בלונדינית...
פ פנתר שחור NG New member 6/1/05 #41 אתה אין לך מידע אמין!! מי זאת הסמכ"ית הקודמת? לא מכיר... אבל לגביי שרי אתה לא יודע מה אתה אומר בכלל אז תפסיק עם ההטעיות שלך!
אתה אין לך מידע אמין!! מי זאת הסמכ"ית הקודמת? לא מכיר... אבל לגביי שרי אתה לא יודע מה אתה אומר בכלל אז תפסיק עם ההטעיות שלך!
ס סיונתו New member 6/1/05 #40 ../images/Emo41.gif אולי... כל אחד יגיד לאן הוא הולך... רק שיהיה לנו שמץ קלוש... בכל מקרה המון לכולם... ותמשיכו לעדכן... ואל תשכחו אותנו
../images/Emo41.gif אולי... כל אחד יגיד לאן הוא הולך... רק שיהיה לנו שמץ קלוש... בכל מקרה המון לכולם... ותמשיכו לעדכן... ואל תשכחו אותנו
ס סיונתו New member 6/1/05 #44 ../images/Emo10.gif אתם לא עונים לי... ואני רק רציתי לדעת לאן אתם הולכים אחרי הטירונות.... נעלבתי קשה סתם.... תענו בזמנכם החופשי...שיהיה בכיף... ובהצלחה...
../images/Emo10.gif אתם לא עונים לי... ואני רק רציתי לדעת לאן אתם הולכים אחרי הטירונות.... נעלבתי קשה סתם.... תענו בזמנכם החופשי...שיהיה בכיף... ובהצלחה...
ה החיים בקיבוץ New member 6/1/05 #47 אני ביחידת ההסרטה של חטיבת הצנחנים.. (צלם סטילס וידאו, עורך וידאו, עורך מצגות תדמית, מנהל צוותי הפקה של סרטי תדריך וכו'..) אני מחר מלווה את חזי הגבר גבר למז"י.
אני ביחידת ההסרטה של חטיבת הצנחנים.. (צלם סטילס וידאו, עורך וידאו, עורך מצגות תדמית, מנהל צוותי הפקה של סרטי תדריך וכו'..) אני מחר מלווה את חזי הגבר גבר למז"י.