../images/Emo32.gif כל מיני...
יש מצב שזה אחד משני ימי החמישי האחרונים שלי בבית לחצי שנה הקרובה... (דרמטי, הא?) אבל אני עוד לא יודעת בוודאות אם יהיו לי עוד המון ימי חמישי או שזה אכן אחד לפני אחרון, וזה מחרפןןןןןן!! למה, אתן שואלות את עצמכן? כי יש מצב שאני יוצאת לקורס קצינים ואני עוד לא יודעת אם כן או לא (כשהקורס מתחיל עוד שבוע וחצי...). מקסים. וכולם בבסיס כ"כ מתייחסים לזה כאילו אני בטוח יוצאת, שבתכל'ס גם אני התחלתי לשתף עם זה פעולה (למרות שכל פעם מחדש זה מין קול בראש שלי "רגע!! סתמי!! את בכלל עוד לא בטוחה!!")... התחלתי לחפוף כבר תבנות על התפקיד שלי (כי אי אפשר לעשות את זה ברגע האחרון והמפקד שלי די מכריח אותי), וכולם מתכננים פרידות.. ובונא, הכל קורה כזה מהר אני אפילו לא מספיקה לחשוב על מתנות פרידה ואין לי רעיונות בשיטטט!! ומצד שני- היי!! אולי אני בעצם לא צריכה?!? סרט מטורף בקיצור. אני רוצה כבר לדעת. בכל מקרה יהיה טוב
כך או כך יצאתי רבעוש השבוע. כי אם אני יוצאת לקורס אני חייבת לנשום קצת לפני, ולראות את הבית שכנראה יהיה קשה לזכור איך הוא נראה כשאני אצא חצאים (במקרה הטוב), שו"שים, במשך חצי שנה... ואם לא- סתם הרווחתי רבעוש :] אז, היום בבוקר (חח בוקר זה דבר יחסי. 1 ככה) הלכתי עם אורטל לקנות טרנינגים שכבר מלא זמן אני צריכה :] היה מההה זה כיף (נסענו בטוסטוס ואני מתחילה לאהוב את זה!), קניתי דברים מהממים!!! אני אצלם אח"כ אם יהיה לי כוח... -סריג אפור כהה צמוד עם כפתורים שנפתחים לאחלה מחשוף, יושב יפה. -מעין קפוצ'ון ירוק-מגניב, עם מחשוף עמוק, יפה ממש על הגוף. -מכנס ירוק-זית-כהה-כמעט-אפור, עם הגומי למטה. כיפיייי וחתיך. -מכנס חום די אותו דבר פשוט בלי גומי למטה. והם כיפים ממש ויפים!!:] אחה"צ נסעתי עם אמא ליפו לקנות כמה דברים, הסתובבנו בעיר העתיקה והיה פשוט מדהים. הלכנו ברחובות הצרים וראינו גלריות וישבנו באלאדין (בית קפה מדהים על הים)... היה זמן איכות מעולה עם אימוש. בערב רציתי דווקא לעשות משו עם בנות בית אריה המסוקסות, אך ניסיונותי עלו בתוהו (ובעצבים על מרול) ובסוף הלכתי לאורטל לראות סרט איתה, עם רביד ועם איה. שכנעתי אותן לראות עידן הקרח (מה, אף פעם לא ראיתי!!!), והיה מהההה זה כיף :]] אמנם בילוי קצת ביתי מדי ליום חמישי בערב, אבל תאמת שזה ממש התאים למצ"ר הטרנינגי שלי! ואפילו איפשר לי ללבוש אותו :]] התלבשתי מגניב! אבל זה כבר לשרשור לבוש אני מניחה... חוצמזה היתי (שוב) באילת השבוע (בזמן האחרון אני באילת כל שבוע!! חפשנות לפנים!!), ואם אנחנו בעניין קניות, אז קניתי את הספר של פו הדב ב8 שקל בסטימצקי (זה ספר שעולה 64 שקל)!! יש תמבצע הזה של ספרים בעשרה שקלים, אז באילת זה 8 וחצי או משהו כזה. וזה כזה ספר טוביק ובא לי לקרוא אותו עכשיו
וגםםם פאקינג משקפי שמש פולו ראלף לורן מאירוקה ב85 שקל!!! היה מבצע של משקפיים ב100, אבל באילת... :]] משקפיים מהממות. קיצר, תתחדשי שירה! באמת שמליון שנה לא קניתי לעצמי כלום, אבל אלה היו קניות כ"כ שוות!! וגם אכלתי אגאדיר באילת, שזה שוססס כי סוף פאקינג סוף הצלחתי לגרור את החברות הצמחוניות שלי לאגאדיר (גם שם יש סלט!!! הלואו!!!). אין לכן מושג מה זה המבוגר באמצע השבוע בבסיס (כאילו, באילת.). הנאה צרופה :]] כן, אני מודעת לעובדה שאני חופרת, אבל מלא זמן לא חפרתי פה, וממש בא לי שמישהו יקרא את זה ויגיד משהו!! אה, ועוד משהו מגניב- האימיול שלי לא עבד מלאאאא זמן, ועכשיו התקנתי מחדש, ואני מורידה מלא שירים וזה כ"כ כיף אחרי תקופה ארוכה של שיממון. מוזיקה זה פשוט מרפא. סה"כ טוב לי.