מחייכים וזוכים בפרסים ב
אנשים

pampkin

New member
אני

אפילו יש לי כבר את החיסון בבית, ממש רק מחכה שאני אלך לעשות אותו כבר [כן את צריכה לקנות אותו בעצמך וללכת לקופ"ח שיזריקו לך אותו שם:S] קיצר הגניקולוגית שלי אמרה שלא צריך להיות בתולות, אבל היא סוג של הכריחה אותי להשתמש בקונדומים עד שאני מסיימת עם החיסון כי.. איכשהו בלי קונדומים זה פוגע ביעילות של החיסון

THE ronch

New member
אני עושה החודש

את החיסון הראשון יענו. לא צריך להיות בתולות, והגניקולוג שלי המליץ על זה באותו יום שבאתי לקחת מרשם לגלולות למניעת הריון אז כנראה שאפשר גם אם את לא בתולה.

moruush

New member
../images/Emo90.gifאני

אמא כולה באטרף.. היא התקשרה למכבי וביררה פרטים, זה סט של 3 חיסונים [כל 3-4 חודשים] ניתן להשיג את זה במס' סניפים בארץ.. אני עם הנחה של מגן זהב זה עולה 1800 [אחרי הנחה] את רוכשת את המזרקים עם החומר והולכת לקופת החולים הקרובה לביתך ושם האחות תזריק לך . ולא, לא צריך להיות בתולה בשביל זה.. ועושים את זה עד גיל 26 בערך..\:

Moreiro

New member
ייתכן

אמא רוצה שאני אעשה*-) ותכלס כאילו למה לא, פחות דבר אחד לדאוג לגביו, מה גם שבעלון הזה שהיא הביאה לי לקרוא על זה רשום שקונדום לא בהכרח מגן מזה...:S חבל רק שזה יקר בטירוף.

אני עושה,

שילמנו על זה כבר, רק צריך ללכת לקחת. דיי דחוף לאמא שלי שאני אעשה את החיסון כמה שיותר צעירה, משום מה, למרות שאפשר לעשות אותו עד גיל 26. היא כנראה בטוחה שאני מזדיינת עם כל העולם או משהו. לדעתי כדאי להתחסן [אלא אם כן יש בעיה של כסף, אבל למי שאין], זה רק עוזר.. למה לא להיות טיפה יותר מוגנת?

ShiRa1101

New member
../images/Emo28.gifאני!

אני רק צריכה לקפוץ לקנות את הזריקות..:) כמו שענו לך אז החיסון הוא עד גיל 26 ולא חייב להיות בתולה לפניו

../images/Emo32.gifדיי זה כ"כ כיף.

לדעת באמת, שסופסוף עברת הכל. שהכל מאחורייך, כמעט. חוץ מהדברים האנושיים לדעת שבאמת התבגרת, אני כ"כ מרגישה את זה, באמת, פעם חשבתי שלשמוע רוק ולהיות קשוחים ואפלים זה הכי מאאאגניב והכי בוגר, אבל כ"כ טעות, כל כיתה ח' טעות ענקית אחת, לפחות למדתי מזה כ"כ הרבה. וחלק גדול מהשינוי הזה זה הצופים. לתת כבוד למדריכים, למבוגרים, לחברים, לדעת לתת כבוד למדינה, לדעת שאין ארץ אחרת. כבוד לדגל, להמנון, עזרה לקהילה, לדעת להתמודד במצבים כמו בטיולים, לסדר זמן, להעריך דברים קטנים. סתם כותבת את זה לעצמי:]

Mooa-Numi

New member
../images/Emo32.gifקניתי 4 ספרים חדשים בצומת ספרים

במבצע המעולה הזה של 4 ב100.. יום שני נגמר למי שמעוניינת. קיצר, אחרי מלאנתאלפים התלבטויות (באמת, עוד תהיתי אם לקנות כבר 8 ב200), קניתי את: משאלה אחת ימינה המוות והפינגווין ספר אדום שאני לא זוכרת איך קוראים לו, אבל הוא אדום ומאחורה ירוק והוא נראה לי ממש מעניין ולעניין (שם מפוצץ כזה דווקא.. אוף אני כלכך גרועה בשמות שזה מדהים) ושואה שלנו (מה? אני חייבת לקרוא את זה יום אחד!) וטוב שלא, לפני איזה חצי שנה הייית באיזו חנות ספרים והסתובבתי להנאתי ואיזה ספר אחד תפס יל את העין.. לא זוכרת מה היה השם שלו,רק שהוא היה כחול או ירוק ושבמאחורה שלו המתרגם התחיל ב"לא יכולתי להתחיל לכתוב על הספר הזה מבלי לכתוב על התחושות שהוא עשה לי.. לא הרגשתי דברים כאלו מאז אלו תולדות" משהו כזה, ודפדפדתי בו קצת וממש רציתי לקרוא אותו. והיום חיפשתי אותו ולא זכרתי כלום חוץ מזה! חוץ מאיזו הוצאות ספרים הוא והדבר הזה, לא את העלילה לא מי שכתב (נראה לי זאת היתה סופרת), כלום. קיצר שאלתי את המוכרות והן הסתכלו עלי כאילו נפלתי מהשמיים, והבנתי שאני הולכת לאבד אותו לעד. ואז סתם הסתכלתי על ספרים בתוך המדף ופתאום מצאתי אותו! אין יל מושג איך זיהיתי אותו אבל זיהיתי! הרוח נושבת בעגורנים או משהו, והוא נראה ממש לעניין. התלבטתי אם לקנות אבל בסוף החלטתי שלא, כי זה 90 שקל וזה, אולי חודש הבא. קיצר, המוכרות צחקו עלי שבאמת מצאתי למרות הכל, וזהו. רק רציתי לספר את זה ולאחל לכם שבוע נהדר, ושנה חדשה מוצלחת. (ולבקש שתאחלו גם בשבילי. אני סוגרת שבת ולאחריה תרגיל סוף, ואני אצטרך ממש הרבה בהצלחה..)

svety

New member
המוות והפינגוין גאוני.../images/Emo190.gif

נהנתי מכל שנייה בהצלחה מותק!

LimiMimi

New member
../images/Emo32.gif חזרנו מאיייילת. עלינו לגשר?

אני כאילו, ממש רגועה. ולא בא לי לישון. אני שונאת לחזור מאינטנסיביות של כיף ובילויים והליכה ודיבורים ואנשים, ואז להיות בבית ולדעת שאני צריכה ללכת לישון בלי כל זה. אבל בכל מקרה היה פאקינג ענק. באמת הדבר שהכי הייתי צריכה עכשיו. אמנם אילת לא אילת של הקיץ, אבל החוויה והבנות, הצחוקים האינסופיים (הרבה זמן לא צחקתי ככה, זה היה ממש מספק), השטויות, הבדיחות המטורפות, פשוט כל אילת היו בדיחות וצחוקים ואין, זה ההרכב של הבנות הכי שמחות שיש. לא רבנו פעם אחת אפילו. לא היה כעס או פרצוף חמוץ. הכל היה הדדי ונכון. היינו בבריכה, היינו במאנקיז, בירידים, עם מעיל ובלי מעיל, קפאנו והזענו, שתינו ורקדנו על שולחנות, דפקנו המבורגרים מטורפים, זרקנו כסף בלי לשים חשבון, לשבת בשישי בבוקר על חלב וטונות של אוריאו, לדבר על קקי, לראות טלויזיה יותר משראיתי כל השנה האחרונה, חברות שלי עבדו עלי שהן נתקעו בקניון והתחלתי לדפוק שם על הדלתות ואז הן אמרו שהן ליד המלון בכלל, כשהאנשים הנכים מאייתים את השם שלי בצורה הכי עילגת שהייתה עד היום, יציאות מטומטמות, טונות של אנגלים וצרפתים. אמריקאים בשם מייקל שמדברים איתי כשמשעמם והבנות שיכורות, טונות של אוכל וקלוריות. היה. ענק. סיכום השנה האולטימטיבי. אני קצת בלחץ ממחר, בא לי לעשות הרבה דברים, לא בא לי להתבטל. נזכרתי גם ששלחתי למישו שלא הייתי צריכה לשלוח לו אסמס שם, אבל מזה בקטנה, זה בערך 3-2 עכשיו. פח. אבל מי סופר. ושגיא התקשר היום ולא עניתי ולא היה לי כוח לחזור אליו. מחר. כיף. (אה וקניתי שני דיסקים - של אינפקטד וגבע אלון, אין לי מושג למה, אני בדר"כ שונאת ת'קול שלו, אבל אני זורמת...
)

למעלה