מחייכים וזוכים בפרסים ב
אנשים

aYaLoLy

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo71.gif

אוף איזה שבוע מזעזע זה היה אני באמת מתחילה להישבר שם. החטיבה הזאת.. עם כל זה שברור לי שזה המקום הכי טוב שיכלתי להגיע אליו מבחינת הווי ואנשים אני כבר מתחילה להרגיש... שמיציתי. אני שונאת את זה ששום דבר לא קורה שם, שהמעבר נגרר ושאין עם מי לדבר. אני מרגישה שאיבדתי קצת את המקום שלי שם ושתפסו לי אותו. כמו תמיד. ואיכשהו עוד פעם אני מתחילה לגמגם וחוזרת להיות אותה מגושמת של פעם. והתפקיד הזה שוחק אותי. הא שוחק. הוא משפיל אותי ברמות שאני לא יכולה לתאר בכלל. פשוט משפיל ואוף בכלל, אני עייפה נורא ועוד פעם חזרתי היו ומר ת' סוגר היום בבסיס וזה עצוב

../images/Emo32.gif קצת עזרה, יש מצב? :]

חבר נוסע לקורס של כמה ימים. מה אפשר להכין לו שייקח איתו? (לא דברים ענקיים..סתם כל מיני דברים קטנים, צ'ופרים כאלה...) תודות רבות מראש ושבת של שלום

Oo The Gush Oo

New member
../images/Emo32.gif תגידו רגע, בקשר לגלולות..

אם פספסתי אחת בשבוע השני של החפיסה, עד כמה המינון יורד? כלומר, אפשר לעשות סקס רגיל או שזה משפיע וצריך אמצעי אחר?

Tin Doll

New member
ההגנה יורדת

ליתר ביטחון תשתמשו בנוסף בקונדום עד סוף החפיסה אבל לי לא נראה שגלולה אחת תשפיע כל כך.

Oo The Gush Oo

New member
חח אוף

אני כבר כ"כ הרבה זמן על גלולות ואני תמיד מתלבטת מחדש. איכ, שונאת קונדום. תודה!

Mooa-Numi

New member
ראיתי אותך ביום שני

היינו בבאח (אנחנו הקורסיסטים המושתנים שהגענו בלי קשר לשום מקום) ופתאום חלפת לידינו ואני כזה 'אה, מגניב'

InfeCtedShesek

New member
חחחחחחח קסטן

את יודעת שהייתי איתך בבה"ד חודשיים? בטח לא זיהית אותי.. אבל סיימתי!!!!!!!!!!!11111111111111

Mooa-Numi

New member
רגע, ואיפה שיבצו אותך?

וואו כמה שאלות יש יל בראש. ושניה, איך היה בקורס? ולמה לא אמרת כלום? וטוב שלא עזרתי לחצי מהבנות שלכם לבנות התנסויות. נשבעת לך. ובטוח היית איתי מתישהו בתור לשירותים ובכלל לא זיהיתי אותך כי אני גרועה בזה.. ניחא (בטח תמר הכי מובכת מכל הסיפור)

InfeCtedShesek

New member
מה את רצינית?

מלא פעמים ישבנו אחת ליד השניה בחד"א ומלא פעמים עברת לידי, ושאלתי אנשים מהקורס שלך (יפתח ויערה ועוד כמה) עליך וזה.. הכי צחוקים.. יואו ותמר עם ה"דיגמתם, 7. שש חמש ארבע שלוש שתיים אחת כן הרס"פ) איזה רספית מצחיקה.. וסגרתי עם איזו מחלקה אצלכם שבת.. היה כיף. שיבצו אותי בגדוד תעוז.. יחידת מעברים.. נראה מחר מה זה אומר. שנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי טרופיתתתתתתתתת הלפ מיייייייייייייייייייייייייייייייי קיצר קסטן את חמודה אש

Mooa-Numi

New member
אויש אני כלכך גרועה בדברים האלו

זה כמו שהלכתי לאיבוד בצריפין ושאלתי איזו חיילת לאן הולכים, והיא נראתה לי מוכרת אבל לא קישרתי, וזו בכלל היתה לירי (!!!). (ובכלל קלטתי את זה רק אחרי כמה דקות כשהיא שלחה לי הודעה "תגידי, את במקרה בצריפין?") די איזה פאד. סורי בובה
טוב שבצבא אני לא נראית הכי מסכנה בעולם.. תגידי, מה הם אמרו עלי?

InfeCtedShesek

New member
זה היה ממש בהתחלה כשהגעתם, אני לא זוכרת..

מישהו אמר משהו על פרדסיה או על הנוע"ל.. לא ידעתי אפילו שאת בת גרעין ואמרתי "אה.. אני מכירה מישהי.. מיכל קסטן?" אז הם אמרו "מה את דפוקה? היא פה בקורס שלנו" חח זה היה מצחיק האמת שאת באמת נראית עצובה... ושלשום ראיתי אותך עושה מול הקו-הקשב "חמש שניות לקבלת המפקדת!!!!111111 לקבלת המפקדת צוות ('4') (אם אני זוכרת נכון) יימתח להקשב! שתיים שלוש!!" חח כפרה

Mooa-Numi

New member
נכון הייתי חנת"רית

וואו, ואני זוכרת שדפקתי שם צרחה.. כשצעקנו משהו על מרק, לא? ילדים דפוקים

InfeCtedShesek

New member
לא יודעת, אבל הקורס שלכם שכונה..

איך אתם מדברים לרס"פ החמודי שלכם.. חולה עליו וה"בתאבון תום/מרסל!" חח איזה מצחיקים אתם

Oo The Gush Oo

New member
יא מעפנה למה לא אמרת?

באמת זה היה משונה. הסתכלנו עליכם מוזר כי לא ידענו מה הקשר. איפה ראית, באיזור של החד"א?

למעלה