מחירים

מחירים

שלום, אני שוקל להתחיל באימוני כושר אישיים למשך חודשיים-שלושה, משהו שיתן לי את הפוש הראשון ויעשה לי סדר ושגרת אימונים טובה. אני מנוי בחדר כושר מקומי, בעיר מודיעין. אבקש לדעת מה הם המחירים הסטנדרטיים לאימון אישי בחדר הכושר בו אני מנוי? האם יש הבדל בין המחירים אם המדריך הוא "חיצוני" או שהוא עובד גם כמדריך באותו חדר כושר? אילו תנאי תשלום נהוגים בתחום זה? תשלום מראש לשבוע? לחודש? ולשאלה שאני לא בטוח שניתן לענות עליה: כמה אימונים כדאי לעשות בשבוע? (לצורך העניין, אני בן 26, עובד במשרד בישיבה רוב שעות היום, צריך להוריד 20 ק"ג ומעוניין גם להתחטב. עד לפני שנה התאמנתי בחדר כושר בעזרת המדריכים שם והיה לי מבנה מעט מלא אבל שרירי, אבל היום אני כבר עובד המון שעות ואין לי מספיק מוטיבציה אחרי העבודה) תודה מראש לעונים

הר ניר29

New member
תשובות

שלום רב טווח מחירים בחדר הכושר שלך? האם המידע הזה לא נגיש לך? טווח מחירים לאימון אישי יכול לנוע סביבות 120ש"ח. מספר האימונים בשבוע תלוי מטרה שלך, ואת זה חקבע לך איש המקצוע שתפגוש. התשלומים גם יכולים להשתנות, יש כאלו שמסתדרים עם תשלום בעבור כל אימון בודד, ויש כאלו שנוהגים לבקש תשלום מראש. (בד"כ עם אופציה להנחה בעבור התשלום). בהצלחה

תודה

תודה על תשובתך. חדר הכושר בו אני מנוי אינו מעמיד מאמני כושר אישיים מטעמו, פשוט המדריכים העובדים בו עושים "השלמת הכנסה" באימונים אישיים. כמובן, שאדאג שהמדריך לא יעשה לי אימונים אישיים על חשבוני בזמן שהוא במשמרת כמדריך בחדר כושר. היתרון של מאמן שעובד שם גם כמדריך, הוא שהמאמן לא צריך לשלם למקום כדי שיאפשרו לו לאמן שם. לכן, נראה לי הגיוני שהמחירים של אימון אישי יהיו זולים יותר. שוב תודה

מחיר הוא רק מרכיב אחד...

ולא המרכיב העיקרי 0למרות שזה מה שאתה חושב עכשיו), אתה צריך למצוא מאמן שבעזרתו תצליח להגשים את החלומות שלך. אם תתן למחיר להיות המקום הראשון של סדר העדיפויות - אתה תצא מתוסכל מהאימון, שים את המטרות שלך במקום הראשון ותבדוק כל הזמן האם המחיר שווה את ההשגים (רמז: כמעט תמיד המחיר שווה את ההשקעה, אם השגת את התוצאה). כבר אמרנו כאן שמעבר לרמה מקצועית מסויימת, הכי חשובה היא הכימיה שתווצר בינך לבין המדריך.

חן M

New member
לא מסכים עם המחיר :)

הוא הגיוני למי שעושה באמת השלמת הכנסה מהצד ללא שאר ה"הכנסות" כמו מס הכנסה , ביטוח לאומי ומע"מ . וזה מבלי להרכיב הוצאות שונות של רו"ח , השתלמויות , ביטוח אחריות מקצועית וצד ג , דלק , ציוד , ועוד ... 120 ש"ח זה מחיר נמוך נקודה . 150 ש"ח לאימון זה סטנדרטי , אבל מן הסתם טווח המחירים שאותו בחור יגלה שזה עלול לנוע בין 130-200 ש"ח לאימון . אגב מי שמחפש זול ולא איכות גם ימצא ב- 80 ש"ח ו- 60 ש"ל לאימון , שמעתי גם על מחירים הזויים כאלה . שיהיה בהצלחה בחיפוש ומקווה שתמצא את מה שאתה מחפש .

הר ניר29

New member
אמרתי בסביבות

ולא הייתי כזה רחוק
חוצמזה, כשיש איכות שווה לשלם!

arad700

New member
דעה מוצקה בענין מחירי אימונים

דעתי בנושא מחירי אימונים אישיים הינו מאוד מאוד תלוי במיקום המתאמן ובמטרות שלו , לדעתי 120-130 שח זה מחיר סביר בהחלט עבור אימון של שעה אלה הגובים יותר יכולים להרשות לעצמם מכמה וכמה סיבות 1- הינם עובדים באיזורים שיש כסף מה לעשות , 2- הינם מומחים בתחומם או בעלי שם גדול כבר . לדעתי לגבות לאימון אישי 200 ויותר שח זה סוג של הונאה זה פשוט לא שווה את זה ואני מאמן אישי בעצמי ככה שאין פה אינטרס חבוי . כמובן שככל שמטרת המתאמן שלך מסובכת יותר ודורשת ממך השקעה כך תגבה יותר , אבל בגדול לדעתי מחירי ה-120-130 הינם הגיונים בהחלט ומתאימים לכל כיס פחות או יותר , ובגדול המטרה שלנו הינו לתפוס כמה שיותר לקוחות ולא 2-3 לקוחות שיתנו לנו תשלום גבוה פר אימון , אני אישית מעדיף 20 מתאמנים שישלמו לי 120 שח מאשר 5 שישלמו לי 200 שח לא רק בגלל הענין הכלכלי אלה יותר בגלל הענין הפירסומי שיעבור מפה לאוזן ככל שיש לך יותר כך שמך עובר מהר יותר ולהרבה יותר אנשים -נוסחה פשוטה . ארד

ארד ידידי (מרשה לי ?)

אפשר להעביר כאן קורס לשיווק עצמי, אבל זה לא הפורום המתאים לזה..., חשוב לי להעביר לך מסר פשוט: את המחיר קובע הלקוח לא אתה !! אם אמרת לו מחיר והוא מוכן לשלם לך 400 שח לשעה, זה אומר שהוא מרגיש שהתוצאה שהוא מקבל מצדיקה את ההשקעה. כשאתה ממצב וממתג את עצמך במקום מסויים ואומר: "אני שווה סכום X בשעה" אתה חייב להצדיק את הסכום שאתה לוקח, אם מגיעים אליך לקוחות שמוכנים לשלם את הסכום הזה, זה אומר שאתה שווה אותו. אבל אם אתה חושב ש200 שח הם הונאה - אתה בעצם אומר שאתה מעריך שאתה שווה פחות מזה ! ואז לעולם לא תגדל... אתה מבין את דרך החשיבה שלי ? כשאתה רוצה להקים עסק עצמאי ואתה חושב בקטן - אתה תהיה קטן. אתה מעדיף 20 מתאמנים שישלמו לך 120 ? ידידי, זה לחשוב בקטן ! אני אומר לך גלוי לגמרי שלי יש כיום יותר מ-20 מתאמנים בשבוע והם משלמים הרבה הרבה יותר כסף מ-200 שח לאימון והם מאוד מרוצים. אני לא מרגיש צורך להתנצל, כי זה אומר שמבחינה שיווקית/עסקית אני נתפס אצלם כמאמן טוב למחיר שהם משלמים (זה אגב לא אומר שאני טוב, זה אומר שהם מעריכים אותי כטוב...) והמחיר מבחינתם, מצדיק את התוצאות וההשגים שהם משיגים.

arad700

New member
תשובה לידיד החדש שלי

אתה אכן צודקת בכל מה שרשמת אבל דילגת על מספר דברים , ראשית אני בטוח שהינך עובד באיזורים שאדם יכול לשלם מעל 200 שח ככה שאתה צריך להבין שאנחנו מדינה קטנה ולא כל אחד יכול להרשות לעצמו מעל 200 שח לאימון , אני כלל לא רואה את עצמי בקטן אבל אני רואה את עצמי מאמן של " העם" -וזה בכוונה , אל תשכח שעיסוק האימונים האיישים מבחינתי הוא משני ולא ראשי -אני מאמן כדורגל ומשם מגיע רוב המשכורת העיקרית שלי ( 8 נטו ) . ככה שבגדול אתה בהחלט צודק שאסור לחשוב בקטן וככל שתציב לעצמך תג מחיר גבוהה ותצליח ליישם את התג הזה אז דהיינו , אבל אתה כנראה ,אולי לא כנראה אלה בטוח עובד עם אנשים בעלי יכולת כלכלית גבוהה מאוד , ולא כולם כאלה אני בקלות יכול לייחצן את עצמי כמאמן לאלפיון העליון יותר אבל אני פשוט לא מתחבר לזה אני אוהב לעבוד עם אנשים "פשוטים " יותר שכן מוכנים לשלם -ולא גרושים אבל זה לא חייב להיות מחיר כמו שאתה הצבת - וידידי 400 שח לאימון זה -האמא של הגניבה סלח לי כן , נכון עם אדם מוכן לשלם לך ככה אתה לוקח ולא מסרב אבל זה אומר שתיי דברים -1- אתה די גנב או פשוט תותח בשיווק ,2- הוא אידיוט גמור שרואה בך סוג של אלוהים דימיוני . זאת דעתי אני חושב שבין 120-150 שח זה מחיר הגיוני בהחלט לאימון אישי סטנדרטי ורגיל שמתאים כמעט לכל כיס באשר הוא . אתה כנראה עובד עם סקטור אחר לגמרי ומברוק לך על זה .. אבל רוב המאמנים לא כאלה ... אל תשכח דבר נוסף שאתה במרום גילך כבר עברת שנים רבות של ניסיון ואני בטוח ב1000 אחוז שלא התחלת בשנים הראשונות במחיר של למעלה מ-200 שח לאימון . ארד

שמת אותי על הסקאלה בין גנב לאלוהים....

אז זהו שזה לא זה ולא זה, תנסה לצאת מהחשיבה (המגבילה) שאומרת: "או שאני גנב, או שהלקוח אדיוט...", אל תשפוט אנשים על סמך מילים אלא על סמך המעשים שלהם, הכל על השולחן והכל מדובר, אני לא עובד עם האלפיון העליון, אני עובד בנישה מאוד מסויימת, נישה שבה הלקוח מקבל תמורה יוצאת דופן במחיר סביר לו. אתן לך עוד טיפ קטן במסגרת תוכניתנו "השיווק העצמי" - תזהה במה אתה הכי טוב בעולם ! ממש כך, בלי להצטנע, אם אתה לא רואה את עצמך בעתיד מאמן צ'לסי, תמשיך לקבל את המשכורת שאתה מקבל כיום (אם לא יפטרו אותך...), אבל אם תכוון גבוה ותפעל כדי להגיע לשם, אז אולי לא תהיה מאמן צ'לסי אלא רק של נבחרת ישראל, בעצם לא בטוח שזאת מחמאה. אברם גרנט קיבל רק פיצויי פיטורין על סך 40.000.000 שח ! האם הוא באמת שווה את הסכום ? אז זהו שרומן אברמוביץ חושב שכן !!! האם הוא גנב ? סוג של אלוהים דמיוני ? עם תוצאות לא מתווכחים, אם ג'ון טרי לא היה מחליק בפנדל מול מנצ'סטר היה לו גביע האלופות בארון, נכון ? לפעמים זה שאין לך מזל זה המזל הגדול ביותר.... אגב, להערה האחרונה שלך (על שאתה בטוח ב-1000% שלא התחלתי...) אתה טועה בדיוק ב-1000%.... למרות כל הנאמר אני חושב שאתה חושב נכון מבחינתך ובזכות זה תהנה בעבודה שאתה עושה.

arad700

New member
חולה עליך אבל חולק עליך .

קודם כל תודה אני אכן נהנה ואכן יהנה גם כן , במידה והרווחת יותר מ-200 שח לאימון על התחלת הקריירה שלך כמאמן אז מברוק לי באופן אישי זה נראה הזוי למדי אבל בסדר .. לא ניכנס לויכוח אתה איש נחמד דווקא בין הבודדים פה , בכל מקרה הייתי חוסך את סדנת השיווק שלך כי אני פשוט לא מסכים כלכך , יש אנשים שעובדים בשביל שתי דברים 1- להנות בעבודה 2- להרוויח כסף טוב ויש אנשים שמסתכלים נטו על שכר ושום דבר לא מענין אותם בדרך , לדעתי כדי לא לשרוף את עצמך עם השנים אתה חייב להיות מחוייב ולהנות ממעשה ידיך כי עם לא פשוט תיגמר ומהר אני מעדיף לקבל 100 שח פחות ממך או מכל אדם אחר פר אימון וכו ולהנות שנים על גבי שנים במעשי ותעסוקותיי הרבות, זאת דעתי מה לעשות לא תשנה אותה -ואני יודע שאתה גם לא מנסה זה בסדר....סלח לי חבר אבל אדם שמשלם לך "הרבה הרבה " כדברייך יותר מ-200 שח פר אימון אז לא נכנס לקטגורייה של אדם מהשורה הרגילה , או ממעמד הבינייים אז אנא לא לעוות את הדברים . אני חושב ומכוון הכי רחוק בעולם אבל מתחבר למציאות הקיימת לצד מציאות "עשירה יותר " זאת אומרת אני משלב עבודה עם אנשים ממעמד נמוך יותר ועל הדרך פותח קשרים וחברים ממעמד גבוהה יותר ומנסה לשלב בין שתייהם מבחינת עבודה -זאת הדרך לטעמי . כפי שאתה מבין אני מאוד מפוקס בדרך שלי ובטוח שהיא תביא תוצאות לצערי הרב אין לי המון המון זמן לאימונים אישים בלבד למרות שהייתי רוצה לקדם את הנושא הזה יותר .. זהו פה אני סוגר את הנל שוב תודה על המשפט האחרון ומקווה שאתה מבין למה אני חולק עליך . רק בריאות ארד-שירותי כושר בריאות ותנועה .

חן M

New member
חולק עליך

אם מאמן גובה 100 $ לאימון ויש מי שמשלם לו על זה הוא אינו גנב . מבחינתי "גנב" זה מאמן שלוקח על עצמו מתאמנים עם מטרות מסויימות שהוא אינו יכול להביא אותם אליהם וגובה מהם סכום כלשהו נניח 100 ש"ח לאימון מבחינתי זה הונאה !!! למשל : מאמן שטוען שיש לו תרגילים ל"שריפת שומנים" בבטן , מאמן שטוען שיגרום לך לעלות 15 ק"ג שריר בשנה , מאמן שמאמן נשים בהריון ללא הסמכה ספציפית וכו' .... במקרים הללו זאת הונאה לכל דבר כי איש המקצוע מנצל את חוסר הידע של מתאמן לצרכיו שלו . במקרה שמתאמן משלם 400 ש"ח למאמן שמאמן אותו בצורה נכונה ואחראית זה שווה מבחינתי כל שקל . אגב לקחתי דוגמא קיצונית של 400 ש"ח לאימון אבל לא הכסף משחק תפקיד אלה המקצועיות ... הכי קל ולומר שמע אם אתה לוקח 200 ש"ח לאימון אז אתה בטח מאמן רק עשירים אבל זה גם לא נכון כי כל עיניין של איך אתה ממצב את עצמך , ומה הסדר עדיפויות של המתאמן שלך , ויש מתאמנים שהם כלל לא עשירים אבל כן מוכנים להשקיע עבור "מוצר" טוב . אגב מניסיון אני ממליץ למאמנים למצב את עצמם כבר מההתחלה גבוה כי אחר כך קשה להרים מחירים לוותיקים.

חן M

New member
אגב לגביי הסטנדרט

אם רוב המאמנים לוקחים בין 130-150 ש"ח לאימון אני חושב מבלי להשתחצן שאני יכול להרשות לעצמי לקחת קצת יותר . הרמה של הכלל לא מאוד גבוהה למרות שבהחלט חל שינוי במגמה בשנים האחרונות ויש יותר ויותר מאמנים טובים אבל כשאני רואה מהצד מתאמן שמוכן לשלם 150 ש"ח למאמן לא אחראי ושלא מבין כלום אני יודע שאני יכול וצריך לגבות הרבה יותר .

שיווק מפה לאוזן

או שיווק שנקרא: "חבר מביא חבר" - זה השיווק הטוב ביותר. אנשים מגיעם אליך כי הם שמעו שאתה טוב אחרי שהם ניסו מאמנים פחות טובים, הם יודעים שזה יעלה להם יותר כסף ומה שהכי "מצחיק", בזכות זה שהם משלמים לך "הרבה כסף" הם בעצם מתחייבים לתוצאות עבור עצמם ! זה אולי החלק הטוב ביותר של האימון כי הכי קשה להניע מתאמן חדש, הרבה פעמים הם זורקים עליך את הכשלונות שלהם ואני תוך כדי האימון בעצם "מחזיר להם" את האחריות של עצמם ומזכיר להם להשיג תוצאות, זה לא פשוט וזה מצריך גם הרבה שיחות מוטיבציה, זה היתרון הברור של שילוב שיטות הקוצ'ינג באימון הפיזי, מאוד מומלץ לקחת קורס כזה כי זה נותן לכם הרבה כלים לדעת איך התמודד עם התנגדויות/טענות/משברים/עצלנות וכו'. ואיתי - אחרי מה שאמרת לי, לא אתן לך כסף ב"הרצאת האורח" שלך בסטודיו החדש שלי אותו אבנה כשיהיה לי כסף.....מהגנבות

חן M

New member
../images/Emo45.gif זה בהחלט השיווק הכי טוב שיש

כי הוא גם הכי איכותי , מגיעים אליך כי יודעים שאתה טוב .

arad700

New member
אויי נו תחזרו למציאות

חן איש נחמד שכמוך תעוות את את זה איך שתרצה ותציג את זה איך שבא לך מחירים כאלה הינם שעוריירה נקודה . אז חלאס לגונן על זה, אדם שמשלם לך 400 שח עבור אימון של שעה או טיפש או שאתה גנב זה הכל לא משנה איך תסתכל על זה אני לא חושב שגם עם אתה מאמן תותח מגיע לך 400 שח לאימון מה לעשות זאת דעתי אלה עם כן באמת הגעת למצב שאתה בין המאמנים המובילים ביותר שיש ולצד האימונים שלך אתה מקנה המון דברים אחרים כגון: מוצרים נלווים כמתנה, אימון פה ושם בחינם , יעוץ תזונתי מקצועי חינם וכדומה , לקחת 400 שח לאימון כושר נטו זאת גניבה נקודה . ממתי נהיינו כאלה מתייפיפים . ארד

חן M

New member
זה לא התייפייפות

אתה מעריך את המוצר שאתה מוכר כ- X . מישהו אחר Y . אם אותו אחד מצליח ויש מי שמשלם כנראה שהוא עושה משהו אחר שאתה לא , ואחד מהם זה להאמין בעצמך . אני עדיין לא לקחתי 400 ש"ח לשעה אבל אני יכול לומר שגם לא הייתי רחוק משם בחלק מהאימונים וזה בגלל שאני יודע מה אני שווה ויש מי שמשלם על איכות . מצד שני כסף זה לא תמיד הכל ואני לא אציין סכומים אבל גם היו מקרים שעבדתי בשביל הרבה פחות מהממוצע במקרים שנגעו לליבי והייתי מוכן להתפשר באופן זמני על מחיר כאקט מתמרץ וחינוכי (כי לאחר ש"הבעיה" חלפה אותו מתאמן או מתאמנת שילמו לבד מחיר מלא ) . אני מאמין שכמו שאני משלם על אימונים אישיים או עיסויים או פיזיותרפיה כ- 200 ש"ח ומעלה לשעה (ולעיתים עד 3 פעמים בשבוע) ואני לא אדם עשיר כך גם המון מסוגלים והכל שאלה של סדרי עדיפויות . בעבר הראש שלי היה ממש דומה לשלך , מאוד התביישתי לגבות סכומים מסויימים וזה היה נראה לי משהו גרנדיוזי כי בשבילי לאמן זה כיף ואני נהנה מזה וגם מרויח כסף אז לא חשבתי על סכומים גדולים אבל עם הניסיון למדתי לא להתבייש בלגבות סכומים שלפי דעתי מגיעים לי מבלי להיכנס למספרים ואני עדיין חושב שאני רחוק ממה שאני צריך לגבות . היו לי מקרים על לקוחות שהתווכחו איתי על 20 ש"ח על המחיר (ואני יודע שיש להם את הסכומים בבנק לקנות חדרי כושר) ופשוט סירבתי ושלחתי אותם לאחרים . אני מציע לך לחשוב מי קהל היעד שלך והאם זה המקצוע שאתה מעוניין להתפרנס ממנו ואם כן תגבה סכומים בהתאם .

arad700

New member
תשובה לצדיק

אויי נו כמה צביעות ויהירות יש בשיחה אחת , מתבייש לבקש? אני בכלל לא מתבייש לבקש סכומים כאלה פשוט זה סכום שמצדיק את עצמו נקודה חח לא יעזור כמה אתה חושב שאתה צודק לשלם 400 שח לאימון כושר נטו אישי זה הרבה יותר מידי לפחות כאן בארץ.... ומעטים ישלמו דבר כזה מספר פעמיים בשבוע . האם המקצוע מתאים לי ? מזה שאלות סדר פסח? במידה ואני לא יורה לסכומים כאלה אז המקצוע אולי לא מתאים לי , קהל היעד שלי הינו : כלל האכלוסיה וזה מה שיפה אצלי אני לא יורה רק לכיוון אחד וגם לא יורה ל500 כיוונים אני מתמחה באימון ילדים ונותן שירות לכלל האכלוסיה גם כן . מאוד פשוט . ואני לא יגבה לא 350-400 שח עבור אימון כושר נטו אישי . ולדעתי זה די בושה ויכוח של 20 שח הוא אולי קמצן אבל זה לא אומר עליך שום דבר לדעתי זה ששלחת אותו למאמן אחר - אין פה שום קשר לאתיקה מקצועית ,אתה אולי צודק במהות של הויכוח אבל אני טועה בכללי בגישה לפעמיים אנשים סתם אוהבים להרגיש שהם מורידים מישהו במחיר כי זה עושה להם טוב , אז הורדה של 20 שח לא יהרוג אותך לטעמי אבל what ever .... ארד

arad700

New member
תיקונים

תיקונים: * אתה טועה - לא אני טועה פשוט * זה לא סכום שמצדיק את עצמו - במקום סכום שמצדיק את עצמו

למעלה