מחירים

חן M

New member
../images/Emo13.gif בשוק הכרמל מתווכחים על מחיר ...

יש לך מחיר ואם אתה לא שווה 20 ש"ח עבור אותו אדם כנראה שהסיבה שהוא יעדיף אותך או מישהו אחר היא בגלל המחיר. אדם שבאמת בא בגלל המקצועיות שלך לא יתווכח איתך על מחיר . זה בדיוק מה שאני ורונן מנסים להסביר לך , הכל עיניין של מיצוב עצמי , וסוג שיווק איכותי שיתאים . מבחינתי אם לאדם מסויים יש כסף אבל הוא לא מוכן להוסיף 20 ש"ח לאימון ויעדיף מישהו אחר שלוקח 20 ש"ח פחות , אז להיפך אני אפרגן למאמן אחר , אני לא צריך מתאמן כזה . תקרא לזה סוג של סינון או וואט אבר אבל באמת שאני יכול לומר לך שבסופו של דבר לפחות במקרה שלי זה הוכיח את עצמו .

הי

לא אכנס לוויכוח אם כי לא ברור לי מאיפה הביטחון ש 200 ש"ח זה הרבה "לדעתי לגבות לאימון אישי 200 ויותר שח זה סוג של הונאה " לדעתי זה מעט מדי ואסביר: 200 ש"ח פחות מעמ = 167 (אני מניח שאתה עובד כחוק ומשלם מסים) פחות כ 30% מס הכנסה = 117 ש"ח נוריד מזה הוצאות שונות (ואם אתה נוסע לבתים אז ההוצאות גדולות מחישוב זה- והגענו ל בין 80 ש"ח ל100 ש"ח עבור האימון. אינני מבין איך אתה מרוויח מ 100 ש"ח אימון אלא אם אינך משלם מסים, שזו גם הונאה.

arad700

New member
לרואה החשבון המדופלם

ראשית אני מרוויח בין 130-150 שח ( לא שזה עניינך אבל שיהיה נזרום ..) ודבר שני אימונים אישיים הינם המקור הנמוך ביותר אצלי מבחינת הוצאות כי אני עוסק בדברים אחרים גם , ככה שאני עדין עוסק פטור ( עד 5500 בחודש) ואינני עובר זאת על ידי אימונים איישים בלבד , ככה שכל המס הכנסה ומה שחישבת לא תפס לגבי אלה רק בדוח השנתי הסופי שבו אני אמור להגיש רווחים והפסדים ומאזן וכו . אז כל קודם תברר ולאכן מכן תתיימר להצתדק על דברייך .

ראשית

איני רואה חשבון, אבל אני כן רואה ביקורת שלך על אלו שכן מנסים להתפרנס ממקצוע זה. לא אני השתמשתי במילה המקוממת והמרגיזה "הונאה" אלא אתה , אז מבלי להיכנס לפילוסופיה של שוק חופשי בסך הכל הראיתי לך חישוב פשוט של אלו שכן רוצים להתפרנס ממקצוע זה.

חן M

New member
כלומר אימון אישי זאת עבודה משנית

עבורך בניגוד אלינו , ולכן אני חושב שהתגובות שלך לא רציונאליות ... תאר לך שאתה תרצה להתפתח ולהפוך לעוסק מורשה ?? ...

arad700

New member
תשובה לחן - אחרונה ודי

אכן אימון אישי זאת עבודה מישנית עבורי אבל גם כעיקרית - לא הייתי מבקש 400 שח לאימון . אני חושב שהמקסימום עבור אימון אישי הינו -250 שח . שמח שאהבת תמשפט , האמת שבאמת התכוונת לזה אבל שיהיה...... חג שמח - וזכרו אנחנו מאמני כושר שרוצים לקדם בריאות ולהתפרנס בכבוד -לא אנשי מכירות בלבד , תאהבו את מה שאתם עושים והוקירו זאת . שהיה בהצלחה ארד- בתחרות תשאף לזהב, באימון תשאף לארד.

חן M

New member
אני אגלה לך סוד מקצועי ושיווקי קטן

אני לא יודע אם תאמין או לא אבל כמה שדיברתי פה על שיווק , השיווק שלי הוא בעצם לא שאני משווק באופן ישיר . למעשה מעולם לא פניתי אל מתאמן שיתחיל להתאמן אצלי , וגם אין לי כרטיסי ביקור ושום פן שיווקי רגיל וסטנדרטי .. המתאמנים פשוט מגיעים מפה לאוזן , התנעתי "גלגל" מסויים וזה פשוט עובד , בעבר ה"פה לאוזן" לא עבד אצלי וזה משהו שלוקח זמן ומצריך ממך להגיע גם כן לכמה תובנות . אני הכי לא איש מכירות שבעולם ומצד שני אני יודע לבקש מה שלדעתי מגיע לי כרגע . אתה נכנס סתם למספר 400 כדי להרגיש "צודק" אבל שים לב איך הגעת לבד מ - 120 ל- 250 בחשיבה ולכן אני שמח שאתה כן משתתף בשרשור ולומד .

arad700

New member
סוד הגן הנעלם

ראשית כל חן אני לא ממש הבנתי את " סוד גלגל ההנעה " שלך אבל בסדר אם אתה אומר אני בטוח שאתה יודע על מה אתה מדבר אני אישית לא ממש מאמין בקסמים אבל אוקי .. בכל אופן אני שורה תחתונה גם כמוך חושב שפה לאוזן וטריקים של שיווק חכם הינו השיווק המוצלח ביותר . נתקעתי על 400 כי זה המספר שעלה " לגורל " לא הגעתי " לבד " ל250 אמרתי במפורש שזה המחיר הגובה ביותר שלדעתי מתאמן אמור לשלם עבור אימון אישי , וגם זה כאשר האימון באמת מורכב ולא פשוט וסטנדרטי . אני לא מתיימר להיות מעל אף אחד פה ואולי אנשים לא הבינו את זה נכון - זה בסדר ככה אנחנו הישראלים לוקחים הכל אישית ובאגו מדבר בסך הכל אמרתי משהו מאוד פשוט תרבות האימונים האיישים בארץ לא מאפשר בצורה כללית לקחת כ-400 שח עבור אימון אישי אנחנו עדין לא ארצות הברית למשל ( באופן כללי אני מדבר). ארד

חן M

New member
../images/Emo13.gif אמרת הרבה שטויות בהודעה אחת אבל סבבה ...

הסוד הוא פשוט מאוד עבודה קשה ולהאמין בעצמך זהו . 400 זה היה דוגמא לזה שאמרת שלדעתך לקחת 200 ומעלה זה הונאה אל תיתמם :) . ואם מדברים על אופן כללי אז הרוב לוקחים את הסכומים שאתה דיברת עליהם ... אני מדבר על היוצאים מהכלל אלו שהצליחו להצליח בתחום וגובים סכומים שהם מעל הממוצע ויש להם קו לקוחות גדול וכן יש כאלו גם בישראל והם לא 1 ולא 2 ... וכל הכבוד להם ומגיע להם כל שקל.

arad700

New member
ויתרבו וישרצו ויוולדו להם ילדים

כן יירבו כמותם ....

חן M

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הלוואי שמאמנים יעבדו כחוק , אני בטוח שאם הם היו יותר ליאגליים כך המצב כולו היה משתפר לטובת כלל המאמנים .
המחירים לאימון אישי היו הופכים ליותר שפויים לטובת המאמנים שעובדים "נקי" .
המאמנים היו הופכים ליותר רציניים וממשיכים בתחום יותר זמן מעצם פתיחת תיק עצמאי ברשויות וזה היה הופך אותם ליותר מחוייבים לתחום .
ההשתלמויות והקורסים היו הופכים למרכיב חשוב בעבודה כי זה מוכר כהוצאה מוכרת (חלקית אם אני זוכר נכון) וכך היינו מקבלים יותר מדריכים שמתחדשים בידע .

Miss Ziggy

New member
להזכירך

אתה לא מונופול מה זאת האפליית מחירים שאתה מרשה לעצמך לעשות

הר ניר29

New member
אתה מה שאתה מתמחר את עצמך

היושר המקצועי שלך הוא האם יש אמת בתימחור.

arad700

New member
תשובה

צודק יש אמת בתימחור - 400 שח זה לא מחיר הוגן בשום מקרה של אימון אישי -ואני חוזר שוב ,שוםם מקרה!!! אלה עם כן שוב מדובר במשהו מאוד ספציפי כמו הכנה לתחרויות או קביעת תוצאה מסויימת עבור ענף מסויים וכו .

חן M

New member
../images/Emo8.gif נתפסת למספר ...

יש הרבה דוגמאות שהמחיר הזה כן שווה (כמו שיש דוגמאות שהמחיר לא מצדיק) ואני אגלה לך שאני מכיר מאמנים שמרוויחים או שהרוויחו גם 600 ש"ח לאימון והמתאמנים שלהם היו מרוצים וזה היה שווה להם את זה .

arad700

New member
ארד

טוב זה לא נגמר וכנראה לא יגמר הדעות ימשכו לכאן ולכאן כל הזמן .... העיקר אנחנו מבסוטים ......

זה אחד הדיונים הכי חשובים כאן

ארד אל תשבר, זה דיון מאוד משמעותי שמאפשר למאמנים שנכנסים לכאן, לבחון את עצמם ולראות גם נקודות השקפה שונות בתוך האימון, לאנשים חשוב להיות צודקים תמיד..., אבל כאן אין צודקים וטועים - כולנו צודקים, יש כאן רק נקודת השקפה שונה וזה נפלא. אתה מאמין במשהו ובזכות זה אתה מה שאתה (וכבר אמרתי לך שהייתי בוחר מאמן כמוך, כי אתה גם זול סתםםם...
), הרעיון הוא להיות ישר עם עצמך ועם הדרך שלך, לא לשפוט ולא לפסול קולגות, פגשתי הרבה מאמנים שחושבים שאם הם יפסלו את מה שאמר המאמן שלפניהם זה יעשה אותם מקצועיים, לרוע המזל זה נתפס פשוט הפוך - אנשים רוצים לראות כמה אתה טוב, ולא כמה האחר גרוע..., ברגע שאתה פוסל מישהו אחר אתה פוסל את עצמך. יש משפט שאני אוהב להגיד למתאמנים שלי: "אם תעשה את מה שעשית, תגיע לאן שהגעת", בכדי להשיג תוצאה חדשה אתה צריך לעשות משהו אחר..., לשנות תפיסה, ללמוד טכניקה חדשה, גישה אחרת וככה אתה מתקדם מקצועית.

למעלה