מחירים

arad700

New member
לרונן

רונן ידידי כפי שאמרתי בעבר אתה אשף תקשורת ויודע לייחצן את עצמך גם במהלך דיון או בקרה של האחר, האם אני אוהב את זה? לא .. האם אני חושב שזה יעיל לעבודה שלנו ? בהחלט כן אז המשך כך . בקשר להשבר חח טוב בסדר לא ממש נגיב לזה כי אז יראה כעס עצבים וכו , אני רק יכול לאחל לך הצלחה רבה בהמשך . אותי באופן אישי היה מענין לראות אתכם בפעולה ולא רק בדיבורים אבל זה סתם סקרנות ( ואנחנו יודעים מה סקרנות יכולה לעשות ). ארד

חן M

New member
מהיכרות אישית

עם חלק מהמאמנים שכותבים (וגם ענו לך בשרשור) או כתבו כאן בעבר אני יכול לומר לך שאתה יכול להיות רגוע ... "אותי באופן אישי היה מענין לראות אתכם בפעולה ולא רק בדיבורים "
אחלה משפט
.

oridoron77

New member
../images/Emo26.gifאהלן ארד. מה קורה?

השרשור הזה תפס חלק די נכבד, וכמו שנאמר, נושא המחיר הוא לא דבר שצריך להקהל בו ראש, או חלילה להתבייש מלהזכיר. עוד סיבה לכך שאני בוחר להגיב כאן, עקב התחברות וההסכמה שלך לדעות שלי, ולמה שאני מייצג (מה שאולי יתן לך לראות דברים בעוד פרספקטיבה). בכל מקרה, גם אם לא תתחבר לדברים, זה בסדר, וזו זכותך. בוא ננסה להתנתק רגע מתחום האימונים האישים, ונחשוב על על תחום אחר. מכשירי סלולאר לדוגמא. כל חברה ממתגת את המכשירים בקולקציה שלה עפ"י תכונות המכשיר, ורמת היכולת שלו (בין אם זה מצלמה, אינטרנט אלחוטי, סינכרון למייל, גודל זכרון, איכות תצוגה וצלילים, עיצוב וכל שאר פונקציות המכשיר). בסופו של דבר, כולם מתפקדים כמכשיר סלולארי שאתה אמור לקבל ובצע שיחות. אם זאת המחירים עבור כל מוצר נמצאים בפערים עצומים (ממכשירים דור 3 ראשונים בעלות של 1000 ש"ח, לעומת דור 3.5 חדשים לאנשים עסקים במעל ל3500 ש"ח). השאלה הנשאלת היא, אם כולם מכשירים סלולארים, למה אנחנו יכולים לשלם בעבור אחד מחיר, שהיינו יכולים לרכוש 4 מכשירים אחרים באותו סכום? התשובה היא כמובן - ערך המוצר. מכשיר שיתן לך בזמן השירות שלו מעבר לרק שיחות יוצאות ונכנסות, יתומחר בצורה שונה ממכשיר שנועד רק לשימוש הבסיסי של מכשיר סלולאר. האם עצם זה שבמכשיר סלולארי אתה יכול: 1. לנהל יומן (שאולי בשביל זה היית צריך עד לפני כמה שנים לקנות איזשהו מחשב פאלם קטן\מחברת יומן גדולה בתוך התיק איתך). 2. לצלם או להסריט רגעים קריטים כמו: תאונה (חלילה וחס, אבל מאוד מומלץ לצורכי ביטוח), תמונה של איש קשר, חוויה מצחיקה, עיצוב של בית שנתקלת במקרה (ויחסוך לך להביא את זוגתך שמעצבת את הבית של שניכם כדי שתתרשם) או 1001 דברים אחרים? 3. לגלוש באינטרנט במקומות שאין לך גישה למחשב נייח (מה שגם חוסך לך מחשב נייד) כדי לברר: שערי בורסה, מצב תמונת הכבישים באותו רגע, מיילים עסקיים ואישים, עדכוני חדשות וכו'? השלושה סעיפים הנ"ל נותנים להבין שהיום מכשיר סלולאר, הוא מעבר לרק "מכשיר סלולאר" וכמו שראית הוא חסך לנו: מצלמה ניידת שצריך לסחוב איתנו, מחשב פלאם קטן לגלישה באינטרנט, ניהול יומן, וקבל מיילים ועוד... עכשיו תחשוב שיבוא בן אדם ויגיד: "רגע..רגע.. אם כל הכבוד, למרות שיש למכשיר הרבה פונקציות, אני עדיין רואה את זה כמכשיר סלולארי, אז למה צריך לשלם פה יותר?!" התשובה היא - מכיוון שמזמן זה לא רק מכשיר סלולארי (חברות הסלולאר כבר נותנות שירותי שיחות נכנסות יוצאות למעלה מ15 שנה, ולמרות השם "טלפון סלולארי", כבר שנים שהוא עושה מעבר לכך). בוא נחזור לעניין מאמני הכושר. האם אותו "מוצר" של מאמן X יהיה אותו מוצר של מאמן Y? בהנחה ששתיהם נמצדים לתוכן הקורס הבסיסי, ולרפטואר התרגילים הבסיסי, אז התשובה היא "כנראה שכן". אבל האם אותו "מוצר" של מאמן כושר יהיה מועשר בעוד "פונקציות" (בדיוק כמו המכשיר הסלולארי), האם לא ראוי לדרוש עבור מכשיר זה יותר? ישנם מאמני כושר שמשלבים באימון שלהם עוד כלים מעולם הפיזותרפיה, קניזיולגיה, עיסויים על כל צורותיו, תרגילים מתחומי אתלטיקה מסויימים, ידע שצברו בקורסים שלקחו על עצמם, קורסים ספיציפים לאוכלוסיות מסויימות וכו' וכו'... האם אותם מאמנים צריכים להיות מתומחרים כמו מאמן עם הכשרה רגילה? לדעתי לא. אני לא נכנס כאן לעניין המחירים, אלא מנסה להתמקד על ההבדל בין מוצר מסויים למוצר אחר, ועל ה"ערך" של כל מוצר. תחשוב על זה ארד
אני מכבד כל תשובה שלך אורי

oridoron77

New member

מצטער על שגיאות כתיב קטנות בתגובה. כשאין לי זמן, אני משתמש בהקלדה עיוורת (מה שמראה שיש לי על מה לעבוד:) אורי

arad700

New member
תשובה לחבר בעת צרה

אורי עד כמה שאני די מסמפט אותך קישקשת כמו איזה נציג שירות לקוחות של חברת טלפון מעצבנת, חצי תגובה שלך עסקה בבולשיט סליחה שאני כזה בוטה , מספיק עם השטויות האלה כבר ודוגמאות מעולמות שונים ומשונים , כפי שאמרתי בעבר אני יחזור שנית אימון כושר בסיסי סטנדרטי -לא אמור להגיע לא ל400 שח ולא ל300 שח , כמובן שבמידה שאותו מתאמן יש לו בקשות ,דרישות , מחוייבות וכו גבוהות אז כך גם המחיר יעלה בהתאם - זה מאוד פשוט . אני ישתמש בעולם המושגים שאתם כלכך אוהבים ( כנראה חלקכם באמת אנשי מכירות ולא מאמני כושר ) - אדם שאומר לי דבר כזה: ארד אני רוצה להרזות , להתחטב , להיות מסוגל לסיים תחרות 10 קמ בתוצאה טובה , ולהקנות לגוף שלי יכולת גמישותית ואתלטית טובה אז דיינו לאותו אדם אני יגיד אין בעיה אדוני המחיר הוא ככה וככה ( וזה לא יהיה נמוך כי יש פה הרבה מאוד דרישות ) אנחנו דיברנו באופן כללי על אימוני כושר למטרות ידועות כגון: הרזיה , חיטוב , העלת מסה . זה הכל . לשם כך אני לא גובה 400-300 שח מאדם . ודרך אגב לגבי ההכשרות אתה קצת צודק אני במקרה -מאמן כושר , מעסה ( בקרוב לפחות) ,ספורטתרפיסט, מאמן כדורגל בכיר . ועברתי לא מעט השתלמויות שונות . ככה שמדריך " עממי " אני לא . שיהיה כל טוב ומקווה שסוף סוף הנושא ברור ארד

oridoron77

New member
אני לא בעת צרה

אני שמח שאתה חושב שקישקשתי
הנושא ברור לפני שבאת ונתת את עמדותיך, וגם אחריהן. אם אתה רוצה להחזיק בדעה שלך, ולא להבין את הרציונל מאחורי הדברים שאנשי מקצוע מנסים להגיד לך - זה עניין שלך. אני בכל אופן לא מסכים עם הנחת היסוד שלך: "מי שלוקח מעל 150 ש"ח" על אימון כושר אישי הוא גנב, או מבצע הונאה לציבור. אורי

arad700

New member
תשובה בונה

אני אמרתי שמי שלוקח מעל 150 גנב? חח תמוה התשובה שלך מעולם לא אמרתי זאת ,הבט בשרשור שנית . " אנשי מקצוע מנסים לומר לי" חח נראה לי התבלבלת בין משתתף פורום עממי שלא מבין דבר בספורט ולא עוסק בתחום בעצמו לבין אחד שחי את התחום למעלה מ-8 שנים . חג שמח איש .

חן M

New member
../images/Emo13.gif קצת צניעות וקצת פחות אגו לא יזיקו לך

ידידי ... הנה ציטוט ממך : "לדעתי לגבות לאימון אישי 200 ויותר שח זה סוג של הונאה זה פשוט לא שווה את זה ואני מאמן אישי בעצמי ככה שאין פה אינטרס חבוי ." * 200 ש"ח לאימון זה סך הכל עוד 50 ש"ח מ- 150 (הסטנדרט שעליו כולם מדברים) ואם הסטנדרט גובה מחירים כאלה אז בהחלט יש מקום לאחרים שבולטים ומתמקצעים הרבה יותר . ועוד ציטוט : "סלח לי חבר אבל אדם שמשלם לך "הרבה הרבה " כדברייך יותר מ-200 שח פר אימון אז לא נכנס לקטגורייה של אדם מהשורה הרגילה , או ממעמד הבינייים אז אנא לא לעוות את הדברים " *אני אתן לך המון דוגמאות של אנשים שאין להם כ"כ הרבה כסף כמו שאתה טוען ומשלמים מעל ל- 200 ש"ח לאימון (כולל אותי) אני ואחרים משלמים את הסכומים הללו לאימונים כי זה חשוב לנו ואני יעדיף לשלם על זה מאשר לקנות איזה בגד ליציאה שיהרס אחרי 2 כביסות או במקום סיגריות שאני לא מעשן או במקום בירות בבאר המפתח הוא סדר עדיפויות . בשורה התחתונה אתה טוען שאתה חי את התחום מעל ל- 8 שנים ולומד המון קורסים ( כל הכבוד תמשיך כך) אבל עדיין מסתבר שאתה גובה סכומים נמוכים לאימון . אם אתה חי עם זה בשלום ולטוב לך עם הסכומים הללו אז לבריאות , אבל אם אתה רוצה להתקדם ולהרויח יותר אני מציע שתעבור על השרשור הזה שוב ושוב ותנסה להבין איך אתה יכול להתקדם מבחינה כלכלית . אם תרצה עוד טיפים ועוד עצות אני ואחרים נשמח להעניק לך אבל עליך באמת לחשוב בראש פתוח ולהיות נטול דיעות קדומות ולשים את האגו בצד .

למעלה