מחלב דוד?

en li shem 7

New member
לא.

ולמה אתה ער בשעה כזאת?! לך לישון!

danduuu

New member
../images/Emo207.gifמישהו יכול לעזור לי?../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למי שיש פה בגרות באזרחות ביום שני, יש לכם מושג על מה לעזעזאל מדברים שם???? אני מתחרפנת כבר אני לא יודעת כלוםםםםםםםםםםםםםםםםם כל השנה נכשלתי+הגשתי מגן ריק
ואני מפחדת להכשל גם בבגרות עכשיו..
יש פה מישהו שיכול לעזור לי אולי? אולי יש לכם סיכומים מובנים או משהו כזה?
בא לי למות
גם פסיכולוגיה, גם זה
אני כזאת מטומטמת!

איזה חרא גם לנו יש

אני גרועהההה בזה בקושי קיבלתי 55 במתכונת!! והציונים שלי גרועים אז בטח המורה תתין לי מגן דפוק... פאק אני צריכה לבדוק כמה היא נתנה לי XS יש לי סיכום של 37 דפים רוצה?

../images/Emo24.gif

את מוזמנת לקחת את קלסר אזרחות שלי משנה שעברה(ואני רצינית). הייתי שמחה לעזור לך בעצמי,אבל כרגע אני חורשת למתכונת בספרות ביום שני

danduuu

New member
אם הייתי יכולה להפגש איתך עכשיו הייתי לוקחת

בכיף
[וזאת גם תהיה הזדמנות מצויינת לראות אותך
] אבל איך אני אראה אותך עכשיו?
יש מצב שחברה שלי תלמד אותי בערב...אבל לא נראה לי שזה יעזור אני כזה כישלון באזרחות

אל תחשבי ככה.

אני בטוחה שאת לא כישלון.אם תחשבי ככה את באמת תכשלי בסוף,ואני בטוחה שאת לא רוצה את זה.תהיי אופטימית
אוף,הניסיון שלי לפתות אותך לפגוש אותי בעזרת קלסר אזרחות לא צלח
חחח סתם. חברה שלך לימדה אותך בסוף?

גם לי יש בגרות ביום שני...

אני למדתי רק מהספר שלושה ימים לפני המתכונת אחרי שהייתי כל הזמן על נכשלים וקיבלתי 71... אם את רוצה אני יכולה לעזור לך איכשהו... אני גם אמורה לקבל סיכומים באינטרנט שאמורים להיות ממש טובים אז שיהיה לי אני אשלח לך אותם... תוסיפי אותי לאייסי 347532403

Blade Of Fire

New member
קודם כל, תרגעי

את לא מטומטמת ובטח שלא כישלון ותפסיקי להגיד לעצמך את זה! דנה, בובה, תרגיעי את עצמך. את צריכה לבוא בגישה הרבה יותר חיובית מזה... אזרחות זה אידיוטי כמעט כמו היסטוריה-פשוט ללמוד בע"פ ולפלוט את המידע הנכון בשאלה הנכונה. את חייבת לשנות גישה, אחרת באמת לא תצליחי.

TheImpactBoy

New member
וואי מותק הרגעי!

קבלי
... תנוחי, ותלכי למקורות טובים מאיתנו, מה דעתך על פורום היסטוריה? הם מעולים! את י"ב לא?

ש נ י1

New member
ואיי אני כל כך מבינה אותך!

אני שונאת את המקצוע הזה!!! וגם לי יש בגרות ביום שני. אין לי סיכומים על המחשב אבל אם תרצי אני יכולה לסרוק סיכומים שהכנתי מהספר, שהם כוללים את הדברים החשובים. בינתיים סיכמתי כמעט חצי, אם את רוצה שלחי לי מסר. אהה ועוד משהו... באזרחות לקבל 60 זה בערך כמו לקבל 100 במקצוע אחר, אז לא צריך לשאוף ליותר מדיי
בהצלחה
(ואת לא מטומטמת!!)

danduuu

New member
תודה לכולכם כפרעליכם../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

ומזל שיש את מרי בעולם הזה
[למרות שגם אתם הצעתם עזרה ואין עליכם
] מקווה שיהיה טוב במבחן

ש נ י1

New member
מהצלחה!

גם לכל שאר האנשים שעושים ביום שני את הבגרות! אתם קולטים??? אין יותר אזרחות אחרי זה!!!!!!!!!

danduuu

New member
בבקשה תעזרו לי..אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי

אני כולי רועדת אני לא מפסיקה לרעוד כבר איזה עשרים דקות רצוף והלב שלי דופק כמו לא יודעת מה. קארין, את זוכרת שסיפרתי לך לפני כמה ימים על חברה שלי שאיבדה את אמא שלה [מהתקף לב] לפני שלושה חודשים בערך? די אני לא יכולה להגיד את זה עכשיו אפילו
אז היום היו שתי הרוגות בתאונת דרכים אם מישהו שמע... ואחת מההרוגות היא אחות של אותה ילדה..
אני עדיין בשוק ואני לא יכולה לזוז..מה אומרים ואיך מנחמים בנאדם שאיבד את אמא שלו ועכשיו את אחותו? אני לא יודעת מה לעשות באמת שלא, בא לי למות כרגע ולקבור את עצמי כ"כ עמוק באדמה. היא הייתה באנדם כ"כ טוב, רק בת 26...היא התנדבה בעמותת אל"ם כמה שנים כבר, ועזרה לילדים במצוקה בכל איזור הקריות..פשוט נשמה טובה..למה אנשים כאלו הולכים למה??
למה שווים החיים האלו אם בסוף כולנו מתים? למה צריך לחרוש למבחנים המזדיינים האלו, ללמוד נהיגה ולעבור טסט ואז לההרג על הכביש? למה????? בבקשה תעזרו לי, אני לא יודעת מה לעשות

אוי בובה../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

דבר ראשון תנסי להירגע, תנשי עמוק או משהו. אל תלחצי מתוקה
הממ תתקשרי אלייה, תדברי איתה, היא בטח במצב קשה עכשיו וצריכה את העזרה שלך :/ אני ממש מקווה שהיא תהיה בסדר, ושגם את תהיי בסדר

danduuu

New member
אני לא מסוגלת להתקשר אליה..מה אני אגיד לה?

זאת תהיה שיחה ארוכה של שתיקה ולא שום דבר אחר..אני לא יכולה..אני אתחיל לבכות לה בטלפון ואני ממש לא רוצה לעשות לה את זה..זה הדבר האחרון שחסר לה עכשיו..אני. אני אהיה בסדר..עוד כמה ימים אני ארגיש בטח יותר טוב..אבל אני לא מעניינת..היא מעניינת אותי..כי היא לא תהיה בסדר..והיא כבר שלושה חודשים לא אותו בנאדם, אז אין לי מושג ואני אפילו מפחדת לדעת איך היא עכשיו.. ~תגידו לי שהכל חלום ושתכף אני אתעורר וכל האנשים שמתו יחזרו לחיים וישמחו איתנו וייצחקו איתנו
~

אם קשה לך להתקשר אז תבואי אלייה מחר,

את לא חייבת להגיד לה כלום, פשוט תחבקי אותה חזק ותראי לה שאת שם בשבילה. זה הכי חשוב

למעלה