מחלב דוד?

אלאנקה

New member
../images/Emo201.gif

זה בטח ממש קשה לה, תדברי איתה, תנחמי, תעודדי... תדאגי שלא יכנסו לה כל מיני רעיונות מטורפים לראש!! פשוט תיהי לצידה... אני מניחה שאין ממש מה לומר למי שאיבדה אמא ואחות, פשוט תיהי שם. תמסרי לה חיבוק גדול

mary06

New member
הולי /:

פאק. תנסי להחזיק את עצמך, בשבילה, היא צריכה מישהו עכשיו שיהיה יציב בשבילה. עד כמה שאת יכולה פשוט להיות האבן הזאת..
באמת לא יאומן..

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo24.gif/tapuzforum/images/emo201.gif

כמו שכולם אמרו, פשוט תהיי שם בשבילה... החיים באמת לא הוגנים, אבל זה לא סיבה לחשוב מחשבות כאלו. ולסיום ``העולם גדול, מלא בכאב אך גם אושר. הכאב עוזר לך לצמוח, האושר הופך את המסע לנסבל`` /tapuzforum/images/emo24.gif

אוי,זה כ"כ נורא!../images/Emo10.gif

אני ממש מצטערת לשמוע יקירתי! קראתי על זה היום,וראיתי שכתבו שם שנהרגה מישהי מהקריות ותהיתי מאיזו קריה היא הייתה. זה כ"כ נורא.אני ממש מרחמת על חברה שלך. ממש טרגדיה
הלוואי והייתי יודעת מה אומרים במצב כזה.זה כ"כ קשה וכ"כ נורא.אין לך מושג כמה עצוב לי לקרוא את זה.קודם האמא ועכשיו האחות..פשוט עצוב
תהיי חזקה,ודברי איתה בהקדם האפשרי.אני בטוחה שהיא ממש זקוקה לך עכשיו.את לא חייבת לדבר,את יכולה רק לתת לה חיבוק וכתף לבכות עליה. ודנה,אם את צריכה לדבר אני תמיד פה בשבילך

ש נ י1

New member
ואי זה עצוב../images/Emo201.gif

הלוואי שהייתה לי עצה בשבילך... הכי חשוב שתהיי איתה כדי לתמוך בה וגם שתשמרי עלייה. מקווה שהיא תצליח להתאושש מזה

The Dew

New member
../images/Emo201.gif

אוי, זה מצב כ"כ נוראי, אני פשוט לא מוצאת את המילים...
מוות זה תמיד נורא... והילדה הזו... מסכנונת.. ): אוף, הלוואי שהיתה איזו תרופת פלא שתעביר את הכאב במקרים כאלה..

en li shem 7

New member
../images/Emo201.gif

אני מקווה שהחיבוקים של הנחמה איכשהו עוזרים במצבים האלה.. את חייבת להיות שם בשבילה, להראות לה שאכפת לך..ואפילו אם תבכי לה בטלפון - תבכו ביחד, תוציאו ביחד את הכאב. העיקר שתהיי לצידה כשהיא צריכה אותך..כי היא כלכך צריכה אותך..זה כלכך מצב קשה שמאבדים אמא...ואז גם אחות..פשוט לא נתפס..
_
אוף.
ועוד מיליונים כאלה...

LadySilkworm

New member
~שלל חיבוקים~

קודם כל, תתני לה חיבוק ענק ענק[כי זה ממש יכול לעזור], ותנסי להסתכל עליה ולהגיד לה שאת פה בשבילה. אני בטוחה שהיא כבר תעריך את זה. יהיה לה קשה בטוח אחרי כל מה שקרה...אבל ברגעים קשים חשוב לדעת מי החברים האמיתיים שלך, ואם היא כ"כ חשובה לך כמו שהבנתי, אז פשוט תשתדלי להיות חזקה ורגועה בשבילה, אם היא תראה שקשה לך יהיה לה יותר קשה בעצמה. [אני אשמע כמו איזו פסיכולוגית עכשיו, עמך הסליחה] מה שהיא צריכה זאת תמיכה והבנה והיא צריכה לדעת שיש לה אוזן קשבת, גם אם היא לא תוכל לדבר. אני גם מציעה לך ללכת אליה ולא להתקשר, אפילו לבכות איתה, אפילו לשבת בשקט, רק שתראה שאכפת לך. בסוף זה רק יחזק אותה. ו...כן..angels fall first :(( יהיה טוב
וסליחה על הדיליי

lacrimosa girl

New member
הו ../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

קודם כל את ממש מותק שכל כך אכפת לך...ואת באמת כמו שאמרו צריכה להיות שם בשבילה וחזקה בשבילה ואני ממש מקווה בשבילך ובשבילה שיהיה טוב ;__; העולם הזה אכן אכזר וזה הולך להתקשר כ"כ טוב לניתוח של השיר השבועי היום =/
יויויויויו הלוואי שהייתי יכולה להסביר מה שקורה לי בפנים כשאני קוראת את זה רק תדעי שאני אוהבת אותך המון ואני בטוחה שאת יכולה לעבור גם את זה ולעזור לה הכי הרבה כמו שמותק כמוך יכולה.

../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif

אני ממש מצטערת בשבילך ובשביל חברה שלך... אין לי מושג מה אומרים במקרה כזה אבל באמת הכי חשוב שתהיי לצידה...

../images/Emo24.gif../images/Emo16.gif:(:(

יו אני כ"כ מצטער בשבילך=[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ אנשים תזהרו.בבקשה. מוות זה דבר כ"כ כואב.אל תעשו את זה לעצמכם יהיה זכרה ברוך

blacknwhite

New member
אוי, מתוקה...../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

אני יכולה רק להגיד לך שעד כמה שזה נדוש- הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לא לנחם אותה (כי זה קצת קשה:\) אלא פשוט לתת לה לדעת ולהרגיש שאת תמיד שם בשבילה. אם היא רוצה לצחוק תצחיקי אותה, אם היא רוצה לבכות תני לה כתף. אבל הגלל שאני מכירה אותך, אין לי ספק שאת זה כבר עשית.
אני יכולה להגיד לך שה"נסיון" שלי בנושא היה עם מישהי מהכיתה שלי שאבא שלה התאבד. כל הזמן כל הכיתה הייתה שם. היינו בהלוויה, בשבעה, גייסנו כסף וקנינו לה דברים קטנים כדי לעודד אותה קצת, וחיבקנו אותה בהלויה ונתנו לה לבכות. זה לא אותו דבר, ברור שלא, אבל הרעיון הוא פחות או יותר אותו דבר... תמיכה, אהבה. זה הדבר היחיד שאפשר לתת. אבל בכל מקרה, אחרי החפירה המיותרת הזו, יש לי רק דבר אחד להגיד לך-

danduuu

New member
בא לכם צ'אט?זה יעזור לי מאוד לדבר איתכם עכשיו

ותודה רבה על כל התמיכה..ידעתי שאם אני באה אליכם אתם ישר תתמכו בי..אני אוהבת אתכם כ"כ..

למעלה