מחלה קשה תרתי משמע !!

ברית 10

New member
החולה אינו מכיר במצבו

יש שלבים שונים שהחולים עוברים. אמא שלי נהגה לאמר (לא עוד) שהיא לא זקוקה לעובדת, היא עושה הכל לבד. גם כשלא לקחה לעצמה כוס מים באופן עצמאי. העובדת נאלצה ללכת אחריה כאשר אמי יצאה לטייל, כך שאמי לא תבחין שהיא שומרת עליה. אני מתגעגעת לימים הללו. היום אמי נאחזת במי שאפשר. אתמול הבאנו הביתה הליכון וכסאות גלגלים. מישהו בפורום הזכיר שהאמא כל הזמן מנקה, מאכילה את החיות ומשקה עציצים. גם אמי האכילה בלי סוף את כלבתה מכל הטוב שהמטפלת בישלה והשקתה את הגינה פעמים אחדות ביום. נעצה אצבע בעציץ מוצף ואמרה שהוא יבש. אני מתגעגעת למצבים הללו שהיתה בהם חיוניות והאחזות בפעולות מוכרות.בזמנו הייתי מתרגזת גם כשלמדתי לא להגיד כלום. היום היא לא מסוגלת. ואני מצרה על כך. מפחיד כבר אמרתי?

zs1957

New member
ברוכה הבאה לפורום תולי החדשה

היי תולי, הייתי ממליצה לך לשלוח את אמא לשיקומון יד שרה באיזור מגוריה. האנשים שם יותר צעירים. ברובם פגועי CVA . יהיה לה נחמד שם. יש הסעו ,שתי ארוחות ופעילויות מאד מגוונות.המנדבים שם עושים עבוד קודש.אין טועם להשאיר אותה עםהפיליפינית בבית, מכיוון שהיא לא תעסיק אותה כי היא חסרת ידע. היא מבשלת , מנקה ומטפלת באמא. ובדות ישראליות מאד יקרות והתפוקה שלהן לא מגיעה לזו של הזרות. לכן , בטרם את מחליפה בדקי היטב את מי את מכניסה הביתה? ובדקי טוב את חברת כח האדם המספקת לך את השירות של העובד הזר. אני אכתוב לך במסר אישי על חברה טובה שאני עובדת אתה ומאד מרוצה ממנה. להזכירך אין לכתוב שמות של חברות בפורום .אין להמליץ על חברות ואין להמליץ על רופאים או מוסדות. כל ההמלצות הן במסר אישי בלבד. זהבה שחם

על יד שרה לא שמעתי

תודה רבה על המידע , שמתי לב שלא מנדבים מידע בפורום וזה באמת היה חסר לי ,כי מעבר לתמיכה האישית שהיא נפלאה יש הרבה מידע כמו מטפלים חברות כ"א ועוד שהייתי רוצה לשמוע מהפורום . תודה .

אירילה

New member
לתולי - רגע לפני העליה למטוס...

באופן עקרוני ועפ"י כללי תקנון פורומי תפוז ,חל איסור בהמלצות על גופים ,מוסדות,רופאים וכל עניין אחר שיש בו עסק מסחרי ע"ג גוף הפורום. לכן... כל העברת המידע על בתי האבות , או המלצה על רופאים או על חברות כ"א נעשה באמצעות מסרים בלבד או ע"י העברת אימיילים מאחד לשני. אין כאן כל אי רצון לנדב מידע ,ההיפך הוא הנכון ,אלא כמו שהזכרתי קודם ,העברת מידע מסוג זה אך ורק במסרים או במייל. תודה על תשומת הלב גרשון

נסיעה טובה

אני מאוד מבינה ומקבלת והדברים יעשו במסרים אישיים ( פשוט תוך כדי ההתכתבויות פתאום ירד לי האסימון ושיתפתי את הפורום בהגיגיי ) אני גם רוצה להתנצל שלפעמים אני קצת חדה מידי בדברים .. אני מאוד רגישה וכואבת אז לפעמים דברים נפלטים בלי לשים לב .. . בכל מיקרה תודה גדולה לפורום , אתם אנשים חמים מאוד וכיף לשוחח אתכם וללמוד מכם .אני כנראה אשאר אתכם לעוד הרבה זמן . גרשון תודה רבה ונסיעה טובה .

zs1957

New member
את יכולה לקבל את המידע במסר אישי

שלום רב תולי, כמנהלת פורום אחר וכיועצת בפורום הנ"ל מחובתי לעדכן אותך כי אלה החוקים של תפוז ואנחנו שומרי חוק. אין להמליץ על חברה, רופא, או להשמיץ מחשש לתביעות משפטיות. לכן גרשון, מנהל הפורום נתקל בהודעות מהסוג הנ"ל הן נמחקות. אני נוהגת כך גם בפורום טינטוס וורטיגו וסחרחורת בתפוז שאני מנהלת אותו. אטם ברצונך לקבל אינפורמציה מהסוג שבקשת יש למסור אותה במסר אישי. כתבי לי על בקשותייך ,אשמח לסייע. גם חברים אחרים בפורום ישמחו לעזור. זהבה שחם

שלום! ברוכה הבאה..

גם לנו היו בעיות עם חברת כח האדם. היתה לנו מטפלת ממש לא טובה, די הרבה זמן, עד שהחלפנו לאחת אחרת שכנראה קבלה פיק ברכיים מן המחלה, והחליטה להתחזות לחולה, ואחריה קיבלנו עובדת ממש טובה (אחות עם נסיון באלצהיימר), שלקח זמן עד שהיא הגיעה אלינו מכיוון שהיא וותיקה בארץ וכידוע חברת כח האדם מקבלת מפיליפינים שרק מגיעים לארץ איזשהוא סכום או משהו כזה, לכן זה עדיף להם על פני מטפלות וותיקות, ששוהות בארץ מס' שנים אבל יש להן נסיון.. לכן היו לנו בעיות... בכל אופן, מאחלת לכם בהצלחה עם מציאת המטפלת החדשה!

למעלה