לפחות הייתה תזוזה בפורום
T timeless1 New member 1/2/08 #3 משל יפה ../images/Emo13.gif לגבי שאר ההודעה שלך, לשם שינוי , אני שוב מסכימה איתך.
E EverMan New member 1/2/08 #4 ואני חשבתי שהשיקול הראשון צריך להיות מהראש, ולא מהביצים. אומץ היא תכונה מבורכת וחשובה. אבל כל מה שתיארת, דורש מדיניות ודרך, ולא ביצים. ביצים הם מה שיעשו את הצעד הנוסף.
ואני חשבתי שהשיקול הראשון צריך להיות מהראש, ולא מהביצים. אומץ היא תכונה מבורכת וחשובה. אבל כל מה שתיארת, דורש מדיניות ודרך, ולא ביצים. ביצים הם מה שיעשו את הצעד הנוסף.
J Ja Tomer New member 1/2/08 #7 שמה הוא שם נרדף לפחדן באנגלית ולא בעברית. בעברית התרנגול הוא עוף גאה. כמאמר השיר תנו לי רוקנרול של תיסלם: "לפני שהכרתיה הייתי כל יכול - בעיר אז הסתובבתי גאה כמו תרנגול"
שמה הוא שם נרדף לפחדן באנגלית ולא בעברית. בעברית התרנגול הוא עוף גאה. כמאמר השיר תנו לי רוקנרול של תיסלם: "לפני שהכרתיה הייתי כל יכול - בעיר אז הסתובבתי גאה כמו תרנגול"
ע ענתר New member 1/2/08 #16 דיברנו על גאווה? כתבת כל עוד אין מאחוריה כיסוי היא בהחלט בעיה שרון בעיני היה אחד מאלה שהיה להם הרבה גאווה, והיה לה כיסוי, במיוחד צבאי זה קו המחשבה שלי
דיברנו על גאווה? כתבת כל עוד אין מאחוריה כיסוי היא בהחלט בעיה שרון בעיני היה אחד מאלה שהיה להם הרבה גאווה, והיה לה כיסוי, במיוחד צבאי זה קו המחשבה שלי