תרגום של דן דאור לקובץ של סיפורים סיניים, בהוצאת כתר. הם הפסיקו לעת-עתה להדפיס את הספר, ואני ממש ממש רוצה אותו. אם למישהו יש דרך לאתר עותק שלו / רוצה למכור עותק שלו וכו' - אני אשמח לדעת.
מאוד נדיר וישן בשם "אמבר" מאת המחברת- קתלין וינדזור. אני כבר מחפשת אותו המון זמן. אם אין לאף אחד מכם, אשמח לפחות לקבל הפניה למקום שבו אולי אני אוכל למצוא...תודה.
מעוניין לקנות ספרים משומשים במצב טוב במחיר של עד 35 ש"ח לספר. הספרים הם: * רם אורן - היורשת * רם אורן - נסיכה אפריקאית * רם אורן - לטרון * רם אורן - המטרה תל אביב * שלי יחימוביץ - משחקי זוגות * טום קלנסי - ארנב אדום * אורי אדלמן - משוואה עם נעלם
חדש קשה מאוד למצוא, כיוון שההדפסה האחרונה של הספר היתה בשנת 1977 (הוצ' עם עובד). לפני כמה ימים הספר הוצע למכירה כאן, באתר findabook. אולי מישהו מחברי הפורום רוצה להציע גם הוא את הספר?
אני חדשה פה בפורום.. קוראים לי אור.. ואני מחפשת ספר מסוים.. קוראים לו " היומן " והוא נכתב ע"י ניקולאס ספארקס [ יצא לאחרונה סרט שמבוסס על הספר ] אני אודה לכם אם תעזרו לי!
הספר יצא ב 1996 בהוצאת מודן, לכן (אם את מעוניינת בעותק חדש) ניתן לחפש (ולמצוא) אותו בחנות הספרים המקוונת של ההוצאה, כאן. אם את מחפשת לקנות עותק משומש מאחד מחברי הפורום, אנא צייני זאת (להבא). בהצלחה ותהני מהספר!
מחפש ספר תווים של ג'ורג' הריסון (לא משנה איזה אבל עדיף all things must pass) אם יש לך כל ספר תווים שהוא של ג'ורג' הריסון אנא צור\צרי קשר באימייל: [email protected]