מחפשים ספרים

ולקיריה

New member
היי

הי אני חדשה כאן. תהיתי אם למישהו מכם יש ספר תרגול למתחילים בשפה הגרמנית. תודה.

UriEshed

New member
מחפש את "איים בזרם" (ומתריע מראש -

אני לא קונה במחירים מופקעים)

erezor

New member
מחפש ספר - "המלומד והזונה"

תרגום של דן דאור לקובץ של סיפורים סיניים, בהוצאת כתר. הם הפסיקו לעת-עתה להדפיס את הספר, ואני ממש ממש רוצה אותו. אם למישהו יש דרך לאתר עותק שלו / רוצה למכור עותק שלו וכו' - אני אשמח לדעת.

nevermind

New member
מחפשת ספר

מאוד נדיר וישן בשם "אמבר" מאת המחברת- קתלין וינדזור. אני כבר מחפשת אותו המון זמן. אם אין לאף אחד מכם, אשמח לפחות לקבל הפניה למקום שבו אולי אני אוכל למצוא...תודה.

levyyosi

New member
מעוניין לקנות

מעוניין לקנות ספרים משומשים במצב טוב במחיר של עד 35 ש"ח לספר. הספרים הם: * רם אורן - היורשת * רם אורן - נסיכה אפריקאית * רם אורן - לטרון * רם אורן - המטרה תל אביב * שלי יחימוביץ - משחקי זוגות * טום קלנסי - ארנב אדום * אורי אדלמן - משוואה עם נעלם

Orbital Shadow

New member
מחפשת ספרים../images/Emo60.gif

את הספר two minutes to midnight וגם את סדרת ששת המפגשים (רומח הדרקון)

epitaph

New member
לא בטוח שאתם מדברים על אותו דבר...

היא מדברת על ספר אחד שנכתב על ידי קתלין וינדזור ואת מדברת על סדרת אמבר שנכתבה על ידי רוג'ר זילאזני.

inbal riven

New member
"קריקטור הנחש הטוב"

מחפשת את ספר הילדים "קריקטור-הנחש הטוב". משהו מכיר? חדש או משומש יתקבל בברכה. תודה, ענבל.

פּלפּל

New member
שלום ענבל

חדש קשה מאוד למצוא, כיוון שההדפסה האחרונה של הספר היתה בשנת 1977 (הוצ' עם עובד). לפני כמה ימים הספר הוצע למכירה כאן, באתר findabook. אולי מישהו מחברי הפורום רוצה להציע גם הוא את הספר?

אור G

New member
היי אנשים

אני חדשה פה בפורום.. קוראים לי אור.. ואני מחפשת ספר מסוים.. קוראים לו " היומן " והוא נכתב ע"י ניקולאס ספארקס [ יצא לאחרונה סרט שמבוסס על הספר ] אני אודה לכם אם תעזרו לי!

פּלפּל

New member
שלום וברוכה הבאה!

הספר יצא ב 1996 בהוצאת מודן, לכן (אם את מעוניינת בעותק חדש) ניתן לחפש (ולמצוא) אותו בחנות הספרים המקוונת של ההוצאה, כאן. אם את מחפשת לקנות עותק משומש מאחד מחברי הפורום, אנא צייני זאת (להבא). בהצלחה ותהני מהספר!

GidiAi

New member
מחפש ספר תווים של ג'ורג' הריסון

מחפש ספר תווים של ג'ורג' הריסון (לא משנה איזה אבל עדיף all things must pass) אם יש לך כל ספר תווים שהוא של ג'ורג' הריסון אנא צור\צרי קשר באימייל: [email protected]

שריברי

New member
מחפשת ספרים../images/Emo63.gif

היי אני מחפשת את "סיפור הנפש" מאת אדיר כהן, כרכים א' ו-ב', משומשים במצב טוב לקנייה. תודה ויום טוב, שרי.

epitaph

New member
מחפש ספר...

בשם "אסטרולוגיה וההורוסקופ שלך" של טלילה סטן.

למעלה