מחפשים ספרים

Alaithlos

New member
מחפשת מספר ספרים משומשים..../images/Emo15.gif

"היומן" ו"מכתב בבקבוק" של ניקולאס ספארקס. ועוד ספר שאני לא יודעת את שמו. הוא נכתב ע"י אתגר קרת הוא אינו "אניהו"/"הקיטנה של קנדלר"/"צינורות".

ItsikH

Member
מחפש את "אליס לא גרה כאן יותר" בעברית או באנגלית

lvb

New member
מחפש: וירג'יניה וולף, סשה ארגוב

מחפש ספרים משומשים, בעברית או באנגלית של וירג'יניה וולף. יש ברשותי את "מרת דלוואי", "חדר משלך", "השנים" ו"מכלול סיפורים קצרים". כל ספר אחר מעניין אותי, חדש או משומש. או בעברית, עדיפות לתרגומים חדשים יותר. מחפש גם את הספר "ככה סתם" של שירי סשה ארגוב. אני יודע שקיימת מהדורה חדשה "מעבר לתכלת", אבל אני רוצה את "ככה סתם", במהדורה שכוללת ליווי פסנתר מלא לשירים, ולא רק אקורדים. אפשר להשיג אותי ב[email protected] (גם אימייל וגם מסנג'ר) או באייסיקיו 276059623. עדמסנג'ר. תודה.

TheMadKow

New member
מחפש ספרים של ג'ון וארלי - עבר/אנג

מלבד הספרים הבאים : - קו החירום של אופיוקי. - חוף הפלדה. ליצירת קשר : [email protected] UIN : 16455304 אלירן בתודה מראש, אני :)

מחפש מספר ספרים באנגלית

רצוי במחיר סביר ומצב קריא. Anne Rice - The Witching Hour Anne Rice - Taltos Dan Simmons - The Fall of Hyperion Dan Simmons - Endymion Dan Simmons - Rise of Endymion Richard Matheson - I Am Legend Isaac Asimov - Foundation series פשוט תשלחו לי הודעה פרטית. תודה מראש.

Ohad18

New member
מצב קריא../images/Emo35.gif

לא מזמן גנבו לדודים שלי רכב, כמצאו אותו (בשטחים) הסוכן ביטוח התקשר, כששאלו מה מצבו של הרכב, ענה הסוכן: "הוא כשיר לנסיעה". ואני מניח שאתם מבינים מה זה אומר.

gilpor

New member
The road to Mars / Eric Idle

מחפש את הספר The road to Mars של Eric Idle. ניתן ליצור קשר בדואר אלקטרוני.

nikit1

New member
מחפשת ספרים מסדרת ה"מומינים"

של טובה יאנסון, באנגלית או עברית. ניתן ליצור עמי קשר דרך תיבת המסרים

Chsheer cat

New member
חוות בלק ווד

חיפשתי את הספר בעברית ולא מצאתי אז כנראה יש אותו רק באנגלית (black wood farm) אני לא זוכרת את השם של הסופרת אבל למישהו יש?

מחפשת את הספר ראי בתוך ראי../images/Emo19.gif

של מיכאל אנדה (אין לי מושג את שם ההוצאה) זה ספר נדיר שהפסיקו להוציא אותו מזמן. מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג אותו?

דקל ב

New member
ספרי מד"ב

מחפש: מפגש היצ'י - פרדריק פול המשכוכית - קוני ויליס עצי האינטגרלים - לארי ניבן קשר מצדה - לאונרד הריס לא לשם התהילה - ג'אול רוזנברג תודה,

יניב פ

New member
ראיתי אותו אצל פנחס בגאולה פינת אלנ

גאולה פינת אלנבי, החנות נקראת ביבליופיל. חפשי את הטלפון בדפי זהב. אגב, פנחס מאוד נחמד ומאוד זול.

למעלה