מחפשים ספרים

ליזה2

New member
ספר תמונות

אני מחפשת מילון מצויר באנגלית בשם Hop scip and jump או משהו דומה לזה (ואולי זו סדרה של כמה ספרים). מישהו מכיר?

T i k t a k i t

New member
מחפשת לקנות

את "שר הטבעות",ברוסית,התרגום הישן יותר .(אם יש למישהו המלצות על עוד פורומים שאוכל לבקש בהם מידע בנושא,אשמח אם תספרו לי
(

מחפש לקנות ספרים משומשים בי-ם.

עדיפות לעברית אבל אפשר גם אנגלית. עדיפות למד"ב ופנטזיה, ספרים על כתיבה וספרות תיאורטית אבל אפשר גם אחרים. תודה.

מחפשת ספר שירה של חיים חפר, ספר

כחול שנפתח כלפיי מעלה, עם השירים: טיטינה ואפריים, אני כיתת סיירים ועוד......... כמובן שבמצב טוב+. איזה יופי של פורום. חדשה פה.

יש לי ואני לא מוכרת אבל

כדי שתדעי מה את מחפשת: הספר נקרא: מילים למנגינות ההוצאה: עמיקם 1961 תל אביב צייר: לוריא נבון ספר מופלא עם ציורים נהדרים מאחלת לך שתצליחי למצוא. ובאותה הזדמנות ממליצה לך על ספר נוסף של שירי חיים חפר שנקרא 'תרנגולים על גשר הירקון' בהוצאה של א.לוין אפשטין בע"מ לא כתוב שנה ציורים של יוסל ברגנר. הספר מחולק לפי להקות: התרנגולים, רביעית המועדון, שבעת המינים, שורש כל רע, החלונות הגבוהים, ילדות קשה, רויזור, הוא והיא ועוד ועוד... והספר נפתח בשיר על דינה ברזילי חלק ב': "כן הרבה מחזרים כבר עברו בצבא בינתיים ואלפי נערו כבר החליפו מדים בשמלות, ילקוטי השרות סימו את שרותם ועברו מארונות לארונות לפי אסמכתא חלקם למילואים, חלקם לארכיון. היו שם עינים שחורות, אפורות ושל תכלת והיו מקצועות, מספרים, מחלות ושמות -- ואגב מספרים ושמות האם יודעים אתם שדינה כן, דינה, דינה ברזילי התחתנה עם נהג מחולון. דינה, דינה ברזילי, גרה בשיכון רסקו בחולון. בית שש כניסה ב' דירה עם הול שמונים ושניים מטר מרובע. הריהוט ארון-קיר ומזנון פוליטורה הכל. ודינה, הגובה מאה ושישים סנטימטר, משקל שבעים ושמונה קילוגרם. כן, דינה, דינה ברזילי... ... התריס מתרומם ויוצא השכן שמנגד הוא לא דינה שולח מבט; הוא חדש בשיכון, הוא סגן היה בצבא ושמו אומרים גד רפאלי - ודינה, דינה ברזילי - בית שש כניסה ב' בחולון. דינה..."

צפוי שינוי, דיברתי איתו עם חיים חפר

התקשרתי אליו הבייתה, ולצערי הרב
אין לו את הספר הנ"ל....

trilliane

Well-known member
מנהל
בהנחה שהבנתי נכון באיזה ספר מדובר

נדמה לי שנתקלתי בו די הרבה בחנויות ספרים משומשים בחיפה... (בהדר, כמובן). לא טרחתי לקנות כי אני קונה ספרי שירים/מוסיקה רק אם יש בהם תווים (מדי פעם אני שוברת את הכלל הזה, אם הספר שווה במיוחד). לדעתי לא יהיה קשה להשיג אותו בחנויות של ספרים משומשים. אגב, להרבה מהן יש טלפונים שאפשר להתקשר ולברר... התקשרתי לפני כשנתיים זמן לאיתמר (שכחתי את השם המדוייק של החנות, אבל הם מתמחים בחיפוש ספרים ומאד ידועים). לפני כמה חודשים הם חזרו אלי והודיעו לי שהגיע הספר... כבר לא הייתי צריכה אותו, אבל יפה שהם שמרו על הבקשה שלי וחזרו אחרי כ"כ הרבה זמן (יותר משנה!)

האם תוכלי לברר לי מס' טל' של

החנויות שעליהן את מדברת, או לפחות את השמות של החנויות הנ"ל? ועל איתמר שמעתי אבל אין לי שמץ איך אוכל למצוא אותו... יודעת/יודעים טל'?
על האינפורמציה

trilliane

Well-known member
מנהל
מצאתי אותו בדפי זהב, כמדומני

כיום אין לי את המספר, אבל יש דפי זהב באינטרנט, שווה לנסות. נדמה שזה נקרא "איתמר מחפש הספרים" או משהו כזה. יש להם סניף ראשי איפשהו באיזור עתלית, נדמה לי, ועוד חנות קטנה בגבעתיים (שמשום מה אף פעם לא הייתי בה).

shellyland

New member
רשימת חנויות ספרים יד שניה

מופיעה במאמרי הפורום. יופי של רשימה: עם מספרי טלפון וקישורים לאתרי אינטרנט. הנה הקישור.

shellyland

New member
ספרות תיאורטית בירושלים

אפשר למצוא יופי של דברים ב"גלרייה לספרות", מה שנקרא פעם "ספרים בשץ, על שום היותה ממוקמת ברח' שץ. כשאת יורדת לקומה למטה, ישר מצד שמאל יש משהו כמו 6-7 מדפים של ביקורת ספרות. אפשר למצוא שם דברים מעולים. המחירים שווים לכל נפש והמבחר גדול.

תודה ../images/Emo13.gif

אני מכיר את החנות אבל נתת לי מוטיבציה ללכת לשם ולחפש. ושוב תודה.

dd4444

New member
מחפש ספר ילדים ששכחתי איך קוראים לו

זה ספר על ילד שמגדל חפרפרת בשם צ'רצ'יל. צ'רצ'יל מקריב את עצמו בסוף הספר למען גילוי נפט מתחת לאדמת המשפחה. זהו ספר הזוי לחלוטין. מישהו במקרה קרה פעם אותו וזוכר איך קוראים לו? תודה d

ספרי "לבירינת'" ואת התנ"ך הפסיכדלי

מחפש ספרים שקשורים לסרט Labyrinth (המבוך) וספר שנקרא "התנ"ך הפסיכדלי". אנא צרו קשר באימייל. תודה.

פּלפּל

New member
מלחמת אוקטובר

מספר מו"לים בישראל ביקשו לפרסם את ספרו של המרשל אלגמסי, אך המחבר לא העניק התר. הספר יצא על ידי בית הספר למודיעין (חמ"ן) ב-1994 (נקרא גם "20 שנה למלחמת אוקטובר") והוא כולל פרקים נבחרים מן הספר המקורי, אשר תורגמו והודפסו במספר מצוצמם של עותקים, כדי שישמשו מסמך היסטורי. אם לא תמצא את הספר, אני מניח שתוכל לעיין בו בספריית צה"ל או באוניברסיטת ת"א.

למעלה