לטעמי, אתם צריכים לשקול מחדש את מגבלת ה-8 שעות.
זה יפתח לכם המון אפשרויות, לפי מה שאת כותבת על שיקולי הפיננסים ורמת התחרותיות שאתם מחפשים. במקומכם לא הייתי מתמקד בחיפוש קולג' קטן, אלא דווקא בתוכניות הונורז באוניברסיטאות ציבוריות גדולות שמנסות להעלות את הפרופיל/מוניטין הלאומי והבינלאומי שלהן. באוניברסיטאות כאלה הם מנסים לנהל את תוכנית ההונרז כקולג' קטן בתוך האוניברסיטה הגדולה (עונה על דרישה אחת שלכם), ומציעים לעתים מלגות לא רעות בכלל, לפעמים עד קרוב ל-full ride, לתלמידים טובים ממדינות אחרות.
אבל רוב האוניברסיטאות מהסוג הזה לא יהיו באזורכם, ולכן זו החלטה שתצטרכו לקבל. אם תחליטו את ההחלטה שאני הייתי מקבל, אתם יכולים פשוט לעשות גוגל של Top 100 public universities, ולהיכנס לדרוג של US NEWS. דלגו על 10 האוניברסיטאות הראשונות, ובאופן כללי על כל האוניברסיטאות של קליפורניה (ואולי כל החוף המערבי אם זה ממש מוגזם עבורכם), ותתחילו לעבור על הרשימה.אם איזו אוניברסיטה נראית כמעניינת, גגלו את שם האוניברסיטה יחד עם out of state scholarships. באוניברסיטאות שמחפשות לגייס סטודנטים אאוט אוף סטייט טובים מיד תמצאו מידע. אם נראה מעניין, בדקו לעומק יותר על האוניברסיטה, כולל התייעצות פה עם "חייבת להגיב", אם אתם רוצים. לטעמי זה כיוון ששווה לכם לבדוק.