המשך...
אני מבקש להבהיר שחשבתי רבות לפני שהחלטתי סופית לכתוב את התגובה הבאה.
כתבתי ומחקתי ושוב כתבתי ועשיתי הגהה מספר פעמים ולבסוף החלטתי להציג לכם/לכן את האמת בפרצוף, כי לדעתי, כאבא, כסבא, כבן אדם, [ולא חשוב מי אני ומה מקצועי] חשוב שתדעו את האמת.
ולהלן אשתמש בלשון זכר אך התגובה מיועדת לבני כל המינים וכל סוגי המשפחות, כולל משפחות מהסוג החדש כפי שמכנים את התופעה.
והאמת היא שהילדים שלכם הם הכי אמיתיים שיש.
כאילו שאתם לא יודעים...
אז דעו לכם שהילדים שלכם מספרים הכל, אבל הכל, למורה ולגננת, לסייעת ולרכזת, ולפעמים גם למאבטח, ולפעמים המאבטח רק שומע מהצד דברים שלא סיפרו לו, ולפעמים המאבטח שחמותו בעצמה סייעת [כיום בגמלאות] שומע גם דברים מחמותו.
וכך למשל הגיעו לאזני סיפורים על :
על אבא שהילד שלו תפס אותו על חם עם האופר כשהאמא שהיא אשת עסקים היתה בחו''ל, והאבא קנה לילד מתנה כדי שלא יגלה זאת לאמא...
ועל אמא שהילדה שלה נבהלה בלילה כששמעה את האמא צועקת "או אלוהים אתה הורג אותי" והיא לא הבינה מסכנה שכמותה למה אלוהים [שהתברר כאבא] "הורג" את אמא... [מה לעשות ? הדלת בחדר שלהם היתה פתוחה לרווחה]...
ועל אמא אחרת [בכוונה כתבתי דבר ראשון על האבא כדי שלא תגיבו שרק אמהות הן כאלה...] שכשאבא היה במילואים ... אני לא חושב שצריך להמשיך בסיפור...
וגם היו סיפורים כאלה ואחרים על אמא ואמא...
וכשאמא אחת הביאה את הילד בשעה 09:30 וקיימה את האימרה הידועה "על ראש הגנב בוער הכובע" כשדבר ראשון ומבלי שהתבקשה אמרה לי [כאילו מה אכפת לי בכלל? זה תפקידי לפתוח את השער] "אני נוררררא מתנצלת, הילד לא רצה לקום" הילד לא היסס לשניה אחת וירה לה בפרצוף "אמא למה את משקרת אני ער כבר משש וחצי ואת לא רצית לקום" והיא האדימה כמו עגבניה בשלה...
נכון, היא דווקא היתה לבושה ולא חצי עירומה... אבל הוספתי גם את הסיפור הזה כדי שתבינו שאתם צריכים להיזהר ליד הילדים ומהילדים כי הם הכי אמיתיים !!!
בקיצור ולעניין גברתי הקסטנרית, אנחנו לא מסתכלים על הנשים וגם לא על הגברים.
זאת האמת שנזרקת לנו את מול הפרצוף גם אם אנחנו עושים כל מאמץ להמנע מכך.
וכעת טלי קורה מבין עינייך וחשבי קצת על הדברים בטרם תתנפלי כדרכך עם תגובה מתלהמת.