מחפשת הזדהות

cvered

New member
מחפשת הזדהות

שלום לכולם אני קוראת פסיבית פה כבר זמן מה, ויש לי כמה דברים שאני רוצה לחלוק, האם יש פה עוד מישהו כמוני? העניין אצלי הוא כזה. קצת קשה להסביר אבל אני אנסה להתנסח לא נראה לי שאני א-סקסואלית מוחלטת. העניין הוא שאני לא מסוגלת לקיים יחסים רנדומאליים, עם אדם שאין לי שום רגש רומנטי אליו. לדעתי יש קשר הדוק ומוחלט בין סקס לאהבה, ומצאתי שאני לא יכולה לשכב עם בנאדם שאני לא מאוהבת בו לחלוטין, מושך ומקסים ומדהים ומתחשב ככל שיהיה. זה לא נגמר פה, בעבר , גם בתוך מערכת היחסים, מאז ומתמיד נגעלתי נורא מכל הנוגע לנוזלי גוף, של עצמי ושל אחרים..מין אוראלי בשום אופן לא הסכמתי לנסות, וגם כשניסיתי, ממש רק כדי לספק את הפרטנר שלי, פשוט שכבתי שם והרגשתי מין הרגשה שנעה בין מבוכה לשום דבר.. גם כשזה מגיע לנשיקות, תמיד ניסיתי שהנשיקות לא יכללו לשון.. די מגוחך.. מישהו מזדהה איתי לגבי זה? אני בת 23, מעולם לא הרגשתי צורך לאונן בשום צורה, האמת שדי מגעיל אותי לגעת בעצמי, לדעתי איברי מין זה דבר באמת מגעיל, ואני לא מבינה איך אנשים יכולים להכניס לפה שלהם דבר כל כך מלוכלך ומטונף שכל היום סגור ולא נושם, באמת שאני לא מבינה את זה, ההתעסקות האובססיבית הזו, פשוט מגעיל. אני כאילו מרגישה סוג של חצי-חצי כזה, מצד אחד סקס מגעיל אותי, מצד שני, אם הוא מאוד מאוד שמרני ונקי הוא יכול להיות מהנה אבל גם רק עם אדם שאני מרגישה אליו משיכה רומנטית ואהבה, כלומר לא קורה לי שאני נהיית "חרמנית" או שאני "צריכה סקס". מעניין אותי לשמוע תגובותיכם על סוג כזה של א-מיניות, אם אפשר לקרוא לזה ככה.

קודם כל קבלי חיזוק, גם אם לא הזדהות

מה שאת, מה שאת מרגישה ומה שאת רוצה לעשות או לא הם בסדר גמור. אלא אם זה מפריע לך והיית רוצה לשנות את זה. ראיתי פה שכתבו שגם גועל ממין הוא מאפיין של א מיניות אבל ממה שאני יודעת אם זה רק גועל אבל עדיין יש לך דחף מיני לא בטוח שזו א מיניות אלא עכבות בעקבות חינוך או טראומה. אם בא לך לחלוק - איזה מסרים קיבלת בילדותך לגבי האיברים הפרטיים שלך? האם יש אצלך קישור בין אברי המין לאברי ההפרשה? יש תסביך פסיכולוגי שנקרא "קלואקה" שבו (בדרך כלל בעקבות החינוך שהיה נפוץ עד לא מזמן) מעבירים לנו מסר שאברי המין שלנו הם דבר מלוכלך ומגעיל שקשור להפרשות שלנו. וזה גורם לרתיעה ממין, והרבה פעמים הלקאה עצמית על עצם הדחף המיני. ויכול לפגוע בדימוי העצמי, דבר שמשפיע גם על תחומים אחרים. אם את לא מתוסכלת מהתפישה המינית שלך ויכולה לנהל חיי מין טובים במסגרת מה שמתאים לך לעשות אז הכל סבבה. אבל אם זה מטריד אותך כדאי לך לראות סקסולוג כדי להבין ממה זה נובע ואיך אפשר לשנות את זה.

inbardaf

New member
א-מינית סוג ב'??

ניראה שיש לך קושי ורתיעה שקשורים גם לדברים שאולי נובעים ממקומות שדורשים טיפול. ממש לא רוצה לשפוט ולא בטוח. בכל מקרה, כשאין דחף מיני, או כשהדחף המיני מאוד נמוך - שזה נשמע מה שאת מתארת (רק עם משהוא שאני מאוהבת בו) אז הרבה פעמים מגיעים גם למצב של גועל. לדעתי הגועל נובע מהעובדה שאנחנו חיים בחברה כ"כ מינית בצורה מוגזמת שזה שוב כמו עוגת שוקולד.. נניח שאת אוהבת עוגות שוקולד, אבל רק משובחות במיוחד. ובכל מקרה, אם אין - זה ממש לא מפריע לך ואת לא מחפשת. ואז את מגיע למצב שכל יום! נותנים לך לאכול עוגת שוקולד ועוד באיכות ירודה וממש לא טעימה. לא היית בסוף נגעלת לגמרי ואומרת שלא מתחשק לך יותר עוגות שוקולד? קיצר, תרגישי בבית. כאן להגעל ממין או לא לרצות/לחפש אותו - זו מעלה
ברוכה הבאה!

inbardaf

New member
ובמחשבה שניה

לפעמים אני חושבת שהאמירה שלי - כשלך, 'אני רוצה לעשות את זה רק אם מישהוא שאני אוהבת באמת', נובעת מהחיבור שלנו בין אהבה למין. כי ככה חינכו אותנו. שזוג אוהב מביע את אהבתו בסופו של דבר בצורה כזו. שאם יש לך קשר עם גבר, ללא יחסים, אתם לא באמת זוג וזה "סתם" קשר חברי. למעשה, עד היום לא חוויתי שום רצון אמיתי לקיים יחסי מין עם מישהוא אפילו כאלה שהיה נדמה לי שאני אוהבת אותם. כשהתחתנתי הייתי מאוהבת מעל הראש וזה לא מנע ממני לומר לבן-זוגי מאותם ימים: אני מעדיפה שתלך לאחרות ולא תעשה את זה איתי. תחזור לישון פה, תהיה בן-זוג שלי ומעל הכל תאהב אותי על כל המשתמע מזה באמת!! תנסי לחשוב בינך לבין עצמך אם כשאת חושבת על האפשרות לקיים יחסים עם משהוא זה לא קשור אצלך באופן אוטומט לאהבה ורגש ובעצם לא מתעורר בך שום דבר מיני. זה נכון שרוב הבנות (או לפחות אחוז גבוה ביחס לבנים) מקשרות את זה לאהבה (וזה מפני שהן פחות מיניות!), אבל שסופו של דבר, הן מרגישות גם התעוררות מינית. אם לא מתעורר בך שום דבר מיני (וקל להרגיש את זה..) אז את כניראה מקשרת בין הדברים מתוך התניה תרבותית/חברתית או איך שלא נקרא לזה.

cvered

New member
לגבי רגש וקיום יחסים

לא יודעת מה איתך, אצלי לפחות אין לזה כל כך קשר לחינוך, זה פשוט צורה בה הגוף שלי מגיב, כשאני מרגישה קרובה במיוחד לאדם מסויים יש לי חשק לחלוק את עצמי איתו, וכשזה אדם זר שאני לא מכירה- או אדם שאני מכירה אבל אין לי רגשות רומנטיים ואני לא מעריכה אותו בשום צורה- לא בא לי- זה נראה לי הגיוני. אבל גם אז- עדיין יש המון עכבות ומעצורים. אולי אני באמת צריכה טיפול.

inbardaf

New member
רגש וקיום יחסים

זה באמתמאוד הגיוני לרצות להיות רק עם משהוא שאוהבים ולא לרצות להיות עם זרים. זה רגש בריא ונכון. לגבי העכבות - את צריכה לבדוק אם עצמך את הנושא לעומק וניראה שאיש מקצוע יוכל לעזור לך בנושא. אם יש רצון ואין יכולת - זה כבר משהוא אחר...

Berethor

New member
מי שמחפש מוצא

טוב אז קודם כול ברכות, את לא קוראת פסיבית יותר, וכן יש פה אנשים כמוך, א-מינית סוג ב', ממה שהבנתי אנחנו אפילו לא מיעוט. "העניין הוא שאני לא מסוגלת לקיים יחסים רנדומאליים, עם אדם שאין לי שום רגש רומנטי אליו." "מין אוראלי בשום אופן לא הסכמתי לנסות, וגם כשניסיתי, ממש רק כדי לספק את הפרטנר שלי" מהדברים שאת אומרת משתמע שלקיים יחסים רנדומאליים ולעשות מין אוראלי זה הנורמה הזוגית של ימנו. עד כמה שידוע לי אפילו בחברה המופקרת של היום, הדברים שציינת נחשבים ללא נורמלים ובשוליים של החברה, לא ברור לי איך א-מינית כמוך מגיעה למצבים ומחשבות כאלה בכלל, אני מרחם עליך מקרב לב. הקישור בין סקס לאהבה, ממש לא מפתיע. הוא נורא נפוץ, על אחד כמה וכמה בקרב נשים. אני יסביר לך אבל מה הבעיה בזה, למרות שדברים האלה באים הרבה פעמיים ביחד, זה שני דברים נפרדים. את לא חייבת 'להוכיח' תאהבה שלך על ידי כך שתאלצי את עצמך לעשות סקס(בטח שלא סוגים שאת לא שלמה אתם!). הבעיה השניה היא שאת עלולה לבלבל בין משיכה לאהבה ובין אהבה למשיכה, צריך לדעת להפריד בין הדברים ולדעת מה את באמת מרגישה ומה המקור, כמו שעושים גברים למשל. עוד דבר תנסי לפתר מרגשי הנחיתות, שמורגשים בהודעה הזאת. אל תנסי להוכיח שום דבר לאנשים מינים וסוטים במקרה שלך( דורשים ממך מין אוראלי ? שילכו לחפש). תפסיקי לנסות להיות חלק ממה שאת לא, את רק מייסרת את הנפש שלך, ובין היתר אנשים מנצלים אותך. רגשי נחיתות את מוזמנת לשמור בלב, לא לפעול על פי הם. בקשר לגועל אני מיעץ לך ולכול א-מיניים שגועל נכלל עצלם, קודם כול להקדיש מחשבה למקור הגועל האמיתי. האם זה האיברים עצמם והאקט או שמה הפרטנר( האיך לומר לא כול כך אטרקטיבי להם), חוסר הגיינת גוף, סטריליות או תפיסה לא נכונה מהילדות. או בכלל החברה המופקרת עם הסקס בכול חור שגורמת לאפקט האלכוהול ששותים יותר מתיי ומקיאים. "לדעתי איברי מין זה דבר באמת מגעיל, ואני לא מבינה איך אנשים יכולים להכניס לפה שלהם דבר כל כך מלוכלך ומטונף " טוב קודם כול אני מקווה שהם שוטפים אותו לפני חהחה. ועכשיו בנימה יותר רצינית, מין אוראלי לא מקובל על רוב האנשים בחברה, וזה בכלל 'בונוס'(עלק) למין, רוב אנשים לא קיימו ולא מקיימים אותו וזה חזר להיות פופולרי רק בשנים האחרונות( בעקבות סרטי פורנו בעיקר). יש אנשים שאוהבים ללקק תמשמו או להכניס אותו לפיהם, בדרך כלל זה אנשים חסרי כבוד עצמי, בעלי יצר נורא גדול או כמו שבמקרה שלך מאולצים לעשות זאת. "דבר כל כך מלוכלך ומטונף שכל היום סגור ולא נושם" אז מה רצית שהיה כול היום בחוץ וינשום ? מה זה פה אוגנדה ?. נושמים דרך האף, בגדים הם מאסט בכול חברה בעלת אפילו קצת תרבות. מאז ומעולם. איך זה תורם או גורע מהגועל שלך לא ממש ברור לי, כפי שגם לא ברור לי למה את מצפה שהיה שבמקום. "תמיד ניסיתי שהנשיקות לא יכללו לשון" המאבק חהחה "האמת שדי מגעיל אותי לגעת בעצמי" עד כדי כך המצב קשה ? מה גם שטיפת ידיים אחרי ביקור בשרותיים ומקלחת לא עוזרים ?. ניסית ? כי אחרת מה שאת מתארת נשמע לי ממש הזוי. אם מגעיל אותך לגעת בעצמך, אז כמובן שזה לא פלא שמגעיל אותך לגעת באחר. "מצד אחד סקס מגעיל אותי, מצד שני, אם הוא מאוד מאוד שמרני ונקי הוא יכול להיות מהנה " אז אין סיבה שלא היה כזה, לא צריך לצאת עם אומלסים או בהמות. לא נשמע כאן שאת נגעלת מסקס, את נגעלת מחוסר הגיינת גוף וסטריליות. הפיתרון הוא פשוט לא לצאת עם אנשים מוזנחים ולא הגיינים, ולהימנע מסביבות לא סטריליות. סטנדרטים גבועים הם לא מילה גסה, שום בעיה אין לך בדבר הזה. "רק עם אדם שאני מרגישה אליו משיכה רומנטית ואהבה, כלומר לא קורה לי שאני נהיית "חרמנית" או שאני "צריכה סקס"." זה בסדר גמור, למרות שגם בללכת עם הרגש זאת לא גישה שאני מאמין בא( אותי השכל מוביל קודם כול) אבל זה בהחלט עדיף על "חרמנית" ו"צריכה סקס". את גם לא אמורה להיות חרמנית ולרצות סקס, שוב דבר טוב לא היה יוצא לך מזה, תגידי תודה על הא-מיניות זה מתנה. זה שאת מסוגלת להנות מסקס בתנאים מסויימים גם מעניק לך עניין מסויים ביחס לא-מיני סוג א'. אם היית גם פחות נגררת אחרי הרגש(ואנשים שמנצלים את זה נגדך), בכלל היית רואה את פלאי הא-מיניות, שליטה עצמית, כוח, בחירה וחוכמה חסרת גבולות. ברוכה הבאה

cvered

New member
עשית קצת סלט

אני מרגישה שאני צריכה להבהיר כמה דברים אבל קודם כל אני רוצה לשאול אותך, (berethor), האם יש לך ניסיון מיני כלשהו? מין אוראלי הוא דבר מאוד מאוד נפוץ ומקובל בחברה המינית, מוזר שזה נשמע לך דבר שהוא כל כך "בשוליים", רוב האנשים מוצאים בזה הנאה ענקית, אני אישית לא. לגבי הפרטנר, נשמע מהדברים שלך שחשבת שהייתי נתונה לאיזשהו לחץ, או רצון להוכיח משהו, אז לא ככה בכלל, הפרטנר שלי היה חבר שלי איתו גם גרתי יחד לתקופה מסויימת, והסיטואציה הייתה יותר ממקום שהוא מאוד רצה שאני אהנה, והבטיח שהוא יעשה כמיטב יכולתו כדי שאני ארגיש טוב, הוא ניסה להוכיח לי שאין בזה שום דבר "מגעיל" ושזו יכולה להיות חוויה מדהימה, אבל זה לא הלך, לא הצלחתי להנות מזה. לגבי ההערה על הבגדים, התכוונתי להסביר למה זה מגעיל אותי אישית, לא למה יש צורך בלבוש .... מוזר שזה לא היה ברור מספיק. לגבי ההערה "לא צריך לצאת עם הומלסים או בהמות" זו ממש לא הכוונה של הדברים שלי, גם אחרי מקלחת וגם כששנינו נקיים ומריחים טוב, התופעה היא אותה תופעה, ממש הקצנת את דבריי... אולי פעם הבאה נסה לקרוא שוב לפני שאתה מגיב תגובה כל כך ארוכה ושגוייה ברובה. תודה על שאר התגובות בכל מקרה.

inbardaf

New member
אכן צודקת

מין אוראלי אכן נפוץ ורווח מאוד בחברה המינית ולחלוטין לא בשוליים. (וצודקת בכל שאר תגובתך...)

Xylophone

New member
אם מין אוראלי כול כך מגעיל אותך

למה בכלל ניסית? למה הסכמת לעשות את זה? למה לעשות דברים שלא רוצים? אני לא מבינה את זה! זה לא כמו עבודה או לימודים שלא רוצים ועדיין הולכים. זה כבר עובר את הגבול! הרבה אנשים שנורא אוהבים סקס רגיל לא היו מסכימים לעשות מין אוראלי (או אנלי) אז את הסכמת! לא נשמע לי כאילו הנקיון חשוב לך כול כך אם הסכמת. מצתערת, אבל זה ככה.

Xylophone

New member
וחוץ מזה

לדעתי גבר (או אישה) שרוצה במין אוראלי זה לא גבר בכלל, זה בהמה! ולמרות שגרת איתו והוא חבר שלך שנים הוא עדיין יכול להיות בהמה. זה ברמה של חיות. כשהיה לי כלב הוא כול הזמן היה מלקק את המשמו לכלבות והן היו מלקקות לו. אבל פאק! הם כלבים! מותר להם. אבל בני אדם זה סיפור אחר לחלוטין. ואח"כ באים ואומרים שבני אדם יותר מתקדמים מבחינה שכלית מחיות

inbardaf

New member
תפתחו את העיניים

איפה אתם חיים? ניראה לי שאנשים כאן בפורום כל כך מנותקים מההוויה המינית וחברתית ומתרחשת בין רוב בני האדם (קרי: המיניים) מין אורלי מעוד נפוץ, ואנשים עושים הרבה דברים כי מנסים לשכנע אותם שהם יהנו. אז היא נסתה ולא נהנתה. לא קרה לך שניסו לשכנע אותך (או אפילו בלי שמשהוא ניסה לשכנע) לעשות משהו שאח"כ התברר לך כלא נעים? היא הביע רתיעה ממין. כניראה גם פני החבר שלה, שחשב שאולי אם הוא יבצע בה מין אורלי היא תהנה ותחשוב אחרת על מין. אני מכירה את קו המחשבה הזה טוב מדי...
הרבה אנשים מיניים חושבים שאם היית עושה דבר כזה או אחר היית מתחילה לאהוב סקס. קשה להם לקבל שאת פשוט לא מעוניינת. מה קשה לך לקבל שהיא ניסתה? קורה... אין חכם כבעל נסיון
זה עדיין לא אומר שהתחושות שלה לגבי מין לא אמיתיות.

Xylophone

New member
לא, לא קרה לי

איך בדיוק אני יהיה מחוברת להויה המינית בחברה, אם אני אמינית. אני רק חושבת בהגיון שאם משהו מגעיל אז זה יהיה מגעיל לכולם. לפי ההגיון זה לא אמור להיות פופולרי ואמור להגעיל. מה לעשות שרוב האנשים לא חושבים בהגיון. סדום ועמורה מהולך בחברה שלנו אם אנשים בכלל מוכנים לנסות את זה. אני עושה מה שמכתיב לי ההגיון. וככה לדעתי צריכים לעשות כולם ולא להשתכנע כול כך בקלות לעשות משהו רק בגלל שהוא פופולרי בחברה.

inbardaf

New member
הכוונה היתה כללית לא בהכרח קשור למין

את לא צריכה להיות מינית כדי להיות מחוברת למה שקורה. מספיק שאת מיעוט וסביבך לפחות 95% אנשים מיניים. (אם לא 99%) הם מדברים, הם מספרים, הם צוחקים ומתוך זה את יכולה ללמוד מה הם עושים. אין ספק שזה הרבה יותר בולט ומשמעותי בחברת בנים ואני בחרת בנים כל הזמן, אבל אפילו בסדרות טללוויזיה את יכולה לראות שיחות, וקטעים שמשקפים משהו ממה שקורה בעולם סביבך. להתנקת בצורה כזו ולחשוב שכולם חושבים כמוך, זה לעשות לכלל מה שהוא עושה לך ואת לא מבינה למה. רוב האנשים סביבי אוהבים מין אוראלי וממש לא חושבים שזה מגעיל. להיפך. במיוחד הבנים... כל אחד ומה שמגעיל אותו. אני לא הייתי מסוגלת להיות מיילדת. בעיני זה מגעיל כל מה שקורה שם. חברה שלי חושבת שזה הדבר הכי מדהים בעולם וזה מה שהיא עושה בחייה. הנרבה פעמים אנחנו מנסים דברים תחת לחץ כזה או אחר חברתי. (למשל, שתית אלכוהול, סגריות ועוד מיליון שטויות מיותרות שלא היינו עושים אם אחרים לא היו דוחפים אותנו לזה.) ברור שיש כאלה שיותר נגררים וכאלה שפחות. ואני מנחשת שתגידי שאת לא. גם אז, אני בטוחה שהיו דברים בחייך שנסית כדי לראות איך הם, וגילית שזה לא מתאים לך. ושוב אני לא מדברת רק על מין.

Berethor

New member
אני מסכים עם Xylophone בנושא הזה

היא דברה על מין אוראלי והיא צודקת, וטוב שלא אמרת שכול אדם מיני גם עוסק בדבר הזה. בדיעבד זה משתמע כך. מין אוראלי לא פופולרי גם בקרב אנשים מיניים, הדבר הזה בשוליים של החברה ושל המין(תמיד), כמין חלופי למי שרוצים בזה. אישית אני מסכים שיש בזה הרבה מין הגועל אבל אני חושב שזה יותר לא מכובד ממגעיל, אבל מי שרוצה לעשות את זה שיעשה. זה שיש גברים מסביבך שמדברים על הדברים האלה(חוץ מיזה שהם סוטים כי הם מדברים על דברים אלה ועוד לפני אישה), וזה שאת רואה בטלווזיה לא משקף כלום חוץ מאשר חברה מופקרת ואנשים חרמנים. בתחלס המין הסטנדרטי הוא ה90%(אם לא יותר) של החברה והשאר זה מין חלופי למיעוטים שנהנים ממנו או מאולצים לעשות אותו. אני מניך שזה פשוט קל לעבוד על מישהו א-מיני ולומר לו שזה חלק מ'החבילה הסטנדרטית', לכך אתם גם מאמינים כך, את וcvered חושבים שזה קיים ברוב הזוגות?, אני חולק עליכם. "הרבה פעמים אנחנו מנסים דברים תחת לחץ כזה או אחר חברתי. (למשל, שתית אלכוהול, סגריות ועוד מיליון שטויות מיותרות שלא היינו עושים אם אחרים לא היו דוחפים אותנו לזה.)" אנשים חלשים נתונים ללחצים חברתיים בקלות רבה. ואפילו לא מפעילים שיקול דעת עצמי. אי אפשר לדחוף אותך לעשות מה שאת לא רוצה(אפשר רק בכוח, אבל גם אז לא כול אחד נשבר), אפשר לשדל. וכמו שנאמר עם חברים כאלה מי צריך אויבים. כל המוסיף גורע. "ברור שיש כאלה שיותר נגררים וכאלה שפחות. ואני מנחשת שתגידי שאת לא." אני באמת מקווה בשביל Xylophone שהיא לא מושפעת מלחץ חברתי זה או אחר. סך הכול גם באופן זה אפשר למדוד חוכמה, כוח רצון ועליונות של אדם.(בדבר זה) "אין חכם כבעל נסיון" הנסיון שאת מדברת עליו כאן הוא נסיון אישי, ואדם חכם מיזה אשר רוכש הכול מנסיון אישי הוא אדם שרוכש מנסיון כללי, מלימוד, מאחרים, מטעיות של אחרים, ממקורות ידע שונים וכו. זה חוכמה הרבה יותר גדולה מניסיון וטעיה, שאגב זה רכישת הנסיון הכי בסיסית שיש, שאפילו תינוקות וחיות לומדים מזה. להיות חכם אחרי מעשה זה לא חוכמה גדולה. לא הכול צריך ללמוד דרך טעויות,כשלונות וצלקות. אם כי לפעמיים זה בלתי נמנע. המטרה שהיו כמה שפחות כאלה, בעזרת ידע מראש וכלים. אני הגדיל ואומר אדם שכול חוכמתו נובעת מנסיון הוא לא חכם כלל. "אני בטוחה שהיו דברים בחייך שנסית כדי לראות איך הם, וגילית שזה לא מתאים לך." סוף מעשה במחשבה תחילה. לא כול דבר צריך לנסות כדי לדעת, או לדעת שהוא לא מתאים לך. זה כמו 'חבר' שאומר לך "תנסה תסם הזה אוליי תאהב, לא נסית אתה לא יודע איך זה" ואתה עונה לו " תנסה לקפוץ מהחלון אוליי תאהב, לא ניסת אתה לא יודע איך זה". בכול אופן אדם חכם יודע מה שווה לו לנסות ומה לא, מה מתאים לו (גם אפשר לדעת הרבה פעמים מראש, גם אם לא תמיד), ולא עושה דבר רק לשם נסיון אישי ובגלל לחצים שונים. ידע זה כוח. ומעלה, כך גם שליטה(עצמית למשל) וחשיבה כמה צעדים מראש.

inbardaf

New member
../images/Emo45.gifו-../images/Emo31.gif

בסוף עוד תוציאו אותי נגררת שעושה מה שאומרים לה ולא מפעילה שיקול דעת. הדרך היחידה להכריע ביננו האם זה מקובל או לא בחברה המינית היא ע"י סקר נרחב כמה שיותר (וגם אז זה לא הכי מדוייק אלא אם כן פערי האחוזים חדים וברורים) בכל אופן, העובדה שלי ול-cvered היו בני זוג מיניים איפשרה לנו קצת יותר מלכם לחוות את הנורמות של הציבור הזה. לגבי הדיבורים לידי: מסכימה איתך שזה דוחה ומיותר. הם פשוט כ"כ רגילים לנוכחות שלי שהם כבר לא מרגישים כאילו יש בחורה לידם. מידי פעם זה עולה: איך אתה מדבר ככה לידי בחורה? (לרוב ע"י מישהוא חיצוני שפחות מכיר אותי) ואז עונים להם: איפה אתה רואה בחורה?
והם חושבים שזה מצחיק... אני בהחלט מפעילה שיקול דעת לפני שאני עושה משהוא ובהחלט לומדת מנסיונם של אחרים. (מעולם לא ניסיתי סגריה או סמים וגם אלכוהול הוא אצלי מחוץ לתחום) אז אם כל האחרים שסביבי (ומה לעשות, אבל כ-ל!) חושבים שמין אוראלי זה כיף, למה לא לנסות? אני יכולה לומר שאותי זה דוחה ואין לי עניין בזה. ועדיין, כמו שכתבו פה יותר מפעם אחת, שיש בני זוג א-מיניים שמקיימים יחסים עם בן זוגם שהוא מיני למען הזוגיות ומתוך אהבה. היה לה חבר. הם אפילו גרו ביחד (דבר שאמור להעיד על רמת קשר מסויימת, אם כי בימינו זה לא בהכרח נכון..
אבל נניח שכן) הוא ניסה לספק אותה להגיע למצב שגם היא נהנת. מי כמוני מכירה את זה...
היא נסתה ללכת לקראתו. לבדוק. לרצות מתוך מקום של זוגיות. אני לא רואה בזה דבר רע. אז היא עשתה נסיון והחליטה (שוב) אחרי, שזה ממש לא מתאים לה וקשה לה להבין איך אחרים כן. קשה לכם להבין? אז מה אתם מתלוננים שלאחרים קשה להבין אותכם? זו הצביעות בתגלמותה! תרדו ממנה!! זה לא אומר כלום על נטייותיה המיניות. זה לא סותר את העובדה שהיא א-מינית. זה לא אומר כלום. היא יכלה באותה מידה להיות כמו שאתם חושבים שרוב המיניים - אוהבת סקס ולא אוראלי.

מקמיקא

New member
מנותק מהמציאות, אין לי דרך אחרת לתאר את זה

"מין אוראלי לא פופולרי גם בקרב אנשים מיניים, הדבר הזה בשוליים של החברה ושל המין"? אתה אומר את זה בתור סקסולוג מומחה? רואים שלא, כי כל סקסולוג שתבדוק את דעותיו היום, יוכל לספר לך דבר או שניים על מין אוראלי, ואף אחד מהם לא עיוור מספיק בשביל להכחיש את הקיום הנפוץ של הנושא. אני לא מדבר רק מניסיון אישי: אני מדבר על היכרות עם אנשים מיניים רבים אחרים, ומכיוון שהם חברים טובים שלי, אנחנו מדברים גם על הדברים האלה. אם אתה רוצה לחיות בחברה סטרילית סטייל המאה ה16 שבה נושאי השיחה צרים ומוגבלים לתחום של נושאים 'מנומסים', שיהיה לך לבריאות, אבל אל תחשוב לרגע שזה נורמלי לסנן את נושאי השיחה שלך מול החברים הכי קרובים שלך. האירוניה בכך היא שאתה מדבר באותו פוסט ממש על כך שרק ניסיון אישי הוא לא מספיק, וצריך ללמוד מנסיונם של אחרים, אבל מצד שני אתה מדבר על הנושא בלי שום ידע או היכרות עם ניסיון של אחרים, וכמובן בלי ניסיון אישי (לפחות עד כמה שהבנתי מההודעות שלך). ואני יודע שלא למדת מנסיונם של אחרים, כי כל אדם מיני (ולא דתי - כי אצל הדתיים זה שונה מאוד) בימינו חווה מין אוראלי. אגב אתה צודק שאנשים חלשים נכנעים ללחץ חברתי בקלות, אבל אלה אנשים עיקשים וטיפשים שלא מוכנים לשקול לבחון מחדש את האמונות שלהם, מסוג האנשים שהאמינו שהעולם שטוח ובמרכז היקום. אם אתה סולד ממין אוראלי, אתה לא חייב לנסות אותו, ואם ככל שאתה חושב על זה יותר הנושא מרחיק אותך יותר - אז בטח שכן. אבל אם אתה לא מוכן, בשום פנים ואופן, לשקול אפילו את האפשרות שאתה טועה והאחר צודק, אז אתה סתם עיקש שיכול לפספס משהו שהוא הרבה יותר טוב מכל דבר שהוא חווה (וזה נוגע גם למין רגיל). הניסיון של אנשים אחרים מראה שמין הוא טוב - אנשים נהנים ממין, חווים אותו הרבה ורק רוצים לחוות אותו עוד. לכן אני חושב שזאת חוסר אחראיות כלפי עצמך לוותר עליו בלי לפחות לדעת מה זה שאתה מוותר עליו, אלא אם כן הסלידה חזקה כל כך שאתה לא מסוגל אפילו לנסות. ובנוגע לפסקה האחרונה: אני עדיין מתקשה להאמין שהשווית בכלל בין מין לסמים. העדויות מצביעות על כך שסמים הם חוויה מהנה כל כך שקשה להשתוות אליה - אבל מצד שני, הם ממכרים, מסוכנים לבריאות, ויכולים להרוס לך את החיים. העדויות על מין גם מצביעות על כך שהם חוויה מהנה ונהדרת - וכל מחקר שאני אי פעם ראיתי רק מראה שמין הוא בריא וחשוב לגוף, מאלף ואחת בחינות, ומחסור בו יכול אפילו להזיק לגוף (קראתי מחקר לא מזמן שחוסר פעילות מינית מגביר את הסיכויים לחלות בסרטן הערמונית). אבל עם זאת, לא כולם נהנים ממנו (לראייה פורום זה P: ). קשה לי לראות איזה מין בן אדם חכם יחשיב מין משהו שלא שווה לו לנסות, על בסיס ידע גרידא ולא פחדים אינסטינקטיביים שעשויים לנבוע מטראומות ילדות (שאולי אנחנו אפילו לא זוכרים ואולי לא הייתה טראומתית כמו שהשם עשוי לרמוז).

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif

טוב, שהתיחסת לפני שקראת את ההמשך. כך זכינו לשמוע גם את דברי החכמה שלך..

למעלה