כנראה שהגעתי למקום הלא נכון
נראה שאני לא א-מינית, אחרת הייתי מנותקת לחלוטין כמוכם, נראה שרק inbardaf מבינה בדיוק למה אני מתכוונת, חוסר הניסיון שלכם והאטימות מעידה על צרות מוחין, זה שאני לא אוהבת דבר מסויים (לצורך העניין מין אוראלי) זה לא אומר שה דבר רע או פגום, זה לא אומר שמישהו אחר לא יכול להנות ממנו, למה להיות כל כך סגור בראש? אף אחד לא יכול להכריח אותי לעשות משהו שלא טוב לי, הכל בא מראש פתוח, הדוגמא שנתת, berethor, ממש לא יכולה להיות שקולה לקפיצה מהחלון, תחשוב לרגע, אתה יכול להיפצע או למות ממין אוראלי? ואל תדבר איתי על מחלות וכאלה, כי זה לא העניין. העובדה היא שזה דבר מקובל ונפוץ, ואנשים נהנים ממנו, אפילו מאוד נהנים ממנו, ואתה יכול לשמוע על כך מכל חבריך, כמו שאני שומעת על כך מחברותיי וידידיי, אני ממש לא מבינה באיזו בועה (או מאה) אתה חי. אני קולטת ממכם שמאוד קשה לכם לתפוס משהו ששונה ממכם או ממה שאתם רגילים, זה בעיניי מראה איפשהו על חוסר בגרות, כל ההשוואה לחיות, והאינטיליגנציה, מצטערת לומר אבל זה פשוט מגוחך, אין שום בעיה לא לאהוב סקס ולא להימשך לאף אחד אבל מכאן ועד להכריז שא-מיניים יותר טובים מכל הבחינות האלה זה פשוט רדיקלי. ההקשר פה הוא לחלוטין מנותק. מקווה שהבהרתי את עצמי הפעם, ואם לא אני לא חושבת שאטרח להגיב שוב.