מחפשת הזדהות

Xylophone

New member
אז איך זה

שגם בסביבתי לא מדברים על מין אוראלי? או על מין בכלל זה שחברים שלך מדברים על זה לא אומר שזה נפוץ

Xylophone

New member
בחיים שלי לא עבדתי

עם אנשים שדיברו על מין אוראלי או על מין בכלל. אם הייתי עובדת עם כאלה הייתי כבר עוזבת את העבודה. חונכתי ליותר מזה. אני לא חושבת שזה מכובד לדבר עם דברים כאלה בעבודה (אלא אם את שחקנית פורנו
) זה מראה על הרמה המאוד נמוכה שלהם ואני לא הייתי מסכימה להימצא שעות באותו חדר עם אנשים כאלה. עדיף כבר להיות מנקה רחובות לפחות ככה אתה לבד עם האויר והזבל (שהרבה יותר נקי מהאנשים שמדברים על מין אוראלי בעבודה) איך את יכולה לשתות איתם באותה פינת קפה בכלל?
לדעתי להיות מיילדת זה פחות מגעיל מלהיות בקרבת אנשים כאלה ולא להעיר להם על ההתנהגות שלהם ולשתוק. ואני לא רואה טלויזיה בכלל בגלל הרדידות לכן לא נחשפתי לסדרות. לי למשל אין מושג איזה מין אוהבים רוב האנשים סביבי מכיוון שהם אף פעם לא מדברים על זה! לדעתי את פשוט נמצאת בחברה הלא נכונה (בקיצור- גן חיות) וד"א אם את אישה יחידה בחברת גברים תזהרי שלא יקפחו אותך במשכורת ולא ישלמו לך פחות מלגברים. נוטים לעשות את זה במקומות כאלה.

Xylophone

New member
ורק רציתי להוסיף

שאם מה שאת אומרת נכון ומין אוראלי באמת נפוץ בחברה ובאמת יש אנשים שמדברים על זה בעבודה אז זה מצער אותי עד עמקי נשמתי. בחיים שלי לא חשבתי שבני אדם יכולים להגיע לשפל כזה. אני מאוד שמחה שעד עכשיו לא ראיתי טלויזיה, קראתי עיתונים, הלכתי למסיבות וחייתי בבועה שלי. אם זה המצב בחוץ אז עדיף לחיות בבועה שלך ולא לצאת ממנה. בגלל דברים כאלה בא לי לפעמים להתנצר ולהצתרף למנזר בלטרון. עצוב. פשוט עצוב.

avi1283

New member
למה שזה יצער אותך?

אני גם מאמין שזה מאוד מקובל מין אוראלי אצל המיניים, אבל לא רואה הבדל בין זה ליחסי מין רגילים, אז הם נהנים גם מזה, אז מה? סך הכל אני מאמין שכל אחד צריך לעשות מה שטוב לו ומה שגורם לו הנאה כל עוד הוא לא פוגע במישהו אחר. בהודעה אחרת שלך כתבת שאת הולכת לפי ההגיון שאם זה מגעיל אותך אז זה אמור להגעיל אחרים, אני לא חושב שכדאי ללכת לפי ההגיון הזה. למשל אם יש מאכל שמגעיל אותי אני לא אצפה שזה יגעיל את כולם ואני לא אראה אנשים בעין רעה אם הם יאכלו את המאכל שמגעיל אותי וזה יהיה להם טעים כי לכל אחד יש העדפות שונות, כך אני רואה את הדברים גם לגבי יחסי מין.

inbardaf

New member
לפי ההגיון שלך: אם זה מגעיל אותך...

זה צריך להגעיל אחרים. ולפי ההגיון שלהם: אם הם נהנים מזה, זה צריך להיות מהנה לכולם... אמירה כ"כ צרה. כמו שאמר avi1283 לאנשים שונים יש מחשבות, רצונות ורגשות שונים. זה לא הופך אותם לדוחים. כל עוד הם לא פוגעים באף אחד שיעשו מה שטוב להם. למי אכפת?

inbardaf

New member
כל חיי עבדתי

בסביבת עבודה גברית. אני עובדת בהייטק. במסגרת העבודה שלי אני נימצאת בהרבה חברות, כך שאני נחשפת לאוכלוסיה רחבה מאוד של גברים. (אני מבצעת פרוייקטים לחברות שונות) אני הערתי ומעירה כל הזמן. יש אנשים שזה פשוט לא עוזר במקרה שלהם
אני ממש לא הולכת לעזוב את העבודה הזו. זה החיים שלי! שאני אדוג! תוך כדי שאני כותבת, עכשיו! ממש עכשיו לידי התנהלה השיחה הבאה: ברגע זה נכנס ה-גבר שהדיבור שלו הכי מגעיל אותי ועוד לפני שהוא אמר שלום: חבר'ה, חוויתי עכשיו את החוויה המינית הראשונה שלי! נכנסתי לשירותים במהירות ובלי להסתכל ופתאום אני רואה בחורה יושבת מולי... טוב, תרשי לי לעצור כאן... אני מקבלת משכורת נמוכה יותר. אני יודעת. אני גרושה עם שתי בנות ואני לא מקבלת מזונות. אני לא יכולה להרשות לעצמי לא לעבוד או לסכן את העבודה שלי. אני גם יודעת מה מחכה לי - או יותר נכון מה לא מחכה לי אם אני אבקש יותר. אני מעדיפה לקבל פחות ולעבוד מאשר לא לעבוד ולא להרוויח בכלל. ועוד לפני שסיימתי לענות לךהספיקה להתנהל השיחה הבאה: אמרתי שראש הצוות שלי עומד מאחורי על משהו שעשיתי ושאלו אותי למה. אותו גבר העיר על המשפט שלי במשפט הבא: אני מקווה שהתכוונת שהוא מאחוריך לתמיכה ולא לדברים אחרים..
אני לא שותה קפה..

Berethor

New member
פשוט עצוב

זה כמובן טוב שאת עובדת ועוד במסגרת זאת. אבל מבייש שזאת החברה וה'תרבות' שיש אפילו במקומות עבודה כאלה. הגדרה של גבר גדולה עליו( כי מבחינתי 'גבר' לא תמיד שווה 'זכר') ולדעתי, שמוק או בהמה הם המילים לתאר יצור זה. אני לפחות מקווה שהבחורה בשרותיים לא עברה אונס או ניצול מיני. ושהיא בעלת פחות או יותר שריטה וחרמנות ברמה שלו, גם למרות שלדעתי אחת כזאת בסופו של דבר תצטער ותאכל את עצמה בעתיד, בעיקר שתתבגר ותבין מה היא עושה. בקישר להיערות שזורקים לך אל תפגעי מהם יותר מדיי. תזכרי קודם כול הם בפוזה של להוכיח זה בפני זה מה הם "שווים" וזה שאין עוד נשים במקום מקל עלהם ללעוג ולעקוץ אותך חופשי. כמובן שזה לא מוריד בכלום תאשמה של כול אחד ואחד מהם. את יכולה להבליג ולשדר אדישות או כעס. או להגיב בירידה או עקיצה חזרה, חשוב שתכווני לאיגו(המיני) שלהם. ומשפטים בסגנון- "אין צורך לקנא, זה שלבוס שלנו יש מה להציע בניגוד עליך מיסטר סמול, זאת לא סיבה לחשוד." "מאחורה זה איפה שאתה אף פעם לא תהיה" "למה שלא תלך לשאול אותו בעצמך " " אני לא מנהלת רומנים בעבודה" "מאחורה מדליק אותך נכון, גם אתה אוהב לקבל את זה משמה ". אבל חייבים להודות שהערה שלו הייתה שנונה, גם אם לא במקום. אפשר להחזיר בכול דבר שנון או לא שנון שיש לך בראש. או להבליג, נקמה תבוא בהמשך

inbardaf

New member
פחות נפגעת, בעיקר נגעלת

חשה תסכול ממה שרואות עיני סביבי. איך אפשר למצוא בן זוג נורמלי אם ככה מתנהגים גברים? ההערות שלו לרוב שנונות - יאמר לזכותו, ועל תדאג, אני לא נישארת חייבת. לפעמים פשוט לא בא לי לרדת לרמה הזו. הוא גם הצליח להעלב ממני יותר מפעם מהערות החזרתי לו. היה תקופה שהוא לא דיבר איתי, כי ירדתי עליו רצח שנימאס לי מדיבור הדוחה שלו ושיסתום. הוא באמת דוגמא קיצונית, אבל לא חסר גם לאחרים. וכן, זה עצוב, אבל זה העולם.

Xylophone

New member
אולי תעברי לסביבת עבודה נשית

או תתלונני למנהל שמתנהלים שם דיבורים גסים או תמצאי עבודה אחרת? תמיד יש אלטרנטיבות

inbardaf

New member
את מוזמנת לחפש לי..

לא תמיד יש אלטרנטיבות. אני מעדיפה לעבוד במה שאני עובדת, לסנן ולא להתיחס (ומדי פעם להעיר) ולא לעבוד בזבל למרות האוויר הצח. עבדתי במספיק עבודות שהיו גרועות ממליון סיבות אחרות. כמו סתם בוסים מאניקים שחושבים שאת עבד וצועקים עליך כל היום ושלא תשכחי להכין קפה גם בלי שהם מבקשים.
ועד העובדה שהשכר והתנאים היו פשוט מחפירים וחסרי פרופורציות למה שנדרש ממני. אני כבר לא מדברת על זה שהעבודה עצמה ממש לא התאימה לי וסבלתי ממנה. היום אני עושה מה שאני אוהבת (רוב הזמן) מה שבחרתי ורציתי. סביבת העבודה שלי בסה"כ טובה והתנאים לא רעים גם אם זה לא מה שאחרים מקבלים ומה שאנשים בחוץ חושבים שמרוויחים היום בהייטק. אני לא מתכוונת להחליף את העבודה שלי בגלל כמה פסיכים. מהרוב למדתי להתעלם. בכל מקרה, זה לא הנושא. כל מה שבאתי לומר, הוא לספר לכם איך נראת חברת גברים טיפוסית מינית.

Xylophone

New member
וואי את עונה מהר../images/Emo2.gif

טוב, תעשי מה שבא לך. אני רק הצעתי מתוך כוונות טובות

inbardaf

New member
ברור. לא חשבתי לרגע שלא

אבל גם הפעם אני מרגישה קצת את התלישות שלך מהמציאות. לחפש עבודה באופן כללי, בימינו אנו, זה דבר לא פשוט. לכן יש משהו נאיבי ולא מציאותי בהצעה שלך. על אחת כמה וכמה שהצעת לחבר סביבה נשית. אין דבר כזה בהייטק. יש מקומות עם יותר בנות אבל אנחנו תמיד מיעוט. השבוע היה באחד ממקומות העבודה שאני עובדת בהם, שהוא גדול מאוד (מאות עובדים), חידון. אחת השאלות היתה: מה אחוז הבנות בחברה? התשובה היתה:10% רק תחשבי על זה: על כל 9 גברים אישה אחת. על כל 90 גברים רק 10 נשים... ויחסית להייטק זה הרבה. בסה"כ מנסה לשקף לך מציאות וקצת להוריד אותך לקרקע. אין לי ספק בכוונותיך הטובות ועל זה - תודה!

Berethor

New member
אלה שאומרים צודקים

בני אדם יותר מתקדמים מבחינה שכלית מחיות (ואין כול ספק בכך), מכול בחינה ואחרת בכלל לא היה תדיון הזה פה. פשוט יש יוצאי דופן(חיות בדמות אדם). שוב את עושה את אותו הדבר כמו עם מין. בגלל כמה תפוחים רקובים(או תפוחים מעצים אחרים בכלל) או מין לא נכון ומוחצן בחברה(ה"מודרנית") את מאשימה את כולם, את צריכה לפתר מהגישה הזאת שלך.

cvered

New member
כנראה שהגעתי למקום הלא נכון

נראה שאני לא א-מינית, אחרת הייתי מנותקת לחלוטין כמוכם, נראה שרק inbardaf מבינה בדיוק למה אני מתכוונת, חוסר הניסיון שלכם והאטימות מעידה על צרות מוחין, זה שאני לא אוהבת דבר מסויים (לצורך העניין מין אוראלי) זה לא אומר שה דבר רע או פגום, זה לא אומר שמישהו אחר לא יכול להנות ממנו, למה להיות כל כך סגור בראש? אף אחד לא יכול להכריח אותי לעשות משהו שלא טוב לי, הכל בא מראש פתוח, הדוגמא שנתת, berethor, ממש לא יכולה להיות שקולה לקפיצה מהחלון, תחשוב לרגע, אתה יכול להיפצע או למות ממין אוראלי? ואל תדבר איתי על מחלות וכאלה, כי זה לא העניין. העובדה היא שזה דבר מקובל ונפוץ, ואנשים נהנים ממנו, אפילו מאוד נהנים ממנו, ואתה יכול לשמוע על כך מכל חבריך, כמו שאני שומעת על כך מחברותיי וידידיי, אני ממש לא מבינה באיזו בועה (או מאה) אתה חי. אני קולטת ממכם שמאוד קשה לכם לתפוס משהו ששונה ממכם או ממה שאתם רגילים, זה בעיניי מראה איפשהו על חוסר בגרות, כל ההשוואה לחיות, והאינטיליגנציה, מצטערת לומר אבל זה פשוט מגוחך, אין שום בעיה לא לאהוב סקס ולא להימשך לאף אחד אבל מכאן ועד להכריז שא-מיניים יותר טובים מכל הבחינות האלה זה פשוט רדיקלי. ההקשר פה הוא לחלוטין מנותק. מקווה שהבהרתי את עצמי הפעם, ואם לא אני לא חושבת שאטרח להגיב שוב.

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל מילה זהב

אכן, גם אני חושבת כמוך שהדעות שהובעו כאן הם נובעות מניתוק מוחלט, צרות עין וחוסר יכולת להבין ולקבל את השונה. כ"כ מצחיק שאנשים שהם מעוט כ"כ קטן בחברה מסוגלים לדבר כך. אני מאוד מזדהה עם כל הדברים שכתבת לאורך כל הדרך, פרט לעובדה שלי אין רתיעה כ"כ גדולה כמו לך. כשהייתי נשואה, הגעתי למסקנה, שלי, ושלי בלבד! הכי נעים זוגיות שכוללת הכל חוץ מכל מה שקשור לאברי מין. או כמו שאמרתי לבן-זוגי לשעבר: כל עוד התחתונים של שנינו לא יורדים לנו מהגוף - הכל טוב. כל אחד והעדפות שלו. כל אחד והאהבות שלו. אין ספק שרוב החברה סביבינו היא מינית ואף מאוד, עד קיצוניות שממש קשה לי. למצוא בן זוג בחברה כזו זה קשה, ובזוגיות, כמו בזוגיות, מתפשרים והולכים לקראת ומנסים למצוא את הדרכים לגרום אושר והנאה אחד לשני. אם צד אחד הוא מיני, ברור שיגיעו בקשות לניסיונות למין כזה או אחר. אני חושבת שכן הגעת למקום הנכון. לא כולם פה חושבים כמו berethor ו-Xylophone. אין שום בעיה לאהוב סקס. הבעיה עם סקס, כמו עם כל תשוקה אחרת (ואוכל זה דוגמא טובה) שצריך להזהר שהיא לא תנהל אותנו אלא אנחנו אותה. כאשר אין לך את התשוקה הזו, נחסך ממך הצורך לנהל מאבק מול תשוקה, ויש לך את היכולת להיות בזוגיות עם דגש על הדברים האמיתיים באמת. הקשר הרגשי והחברי. לא יותר מזה. אין ספק שישנם אנשיים מיניים טובים יותר מכאלה שהם א-מיניים. מצד שני, לרוב, כשאדם עושה עבודה רוחנית ומתעלה מעל תשוקותיו ויצריו (שכוללים קשת רחבה הרבה יותר מרק מין) לרוב, גם היצר המיני, כמו שאר היצרים מתעדן עד נעלם. לזה אני קוראת התפתחות. מי שנולד כך, חסך את זה מעצמו וכאילו קיבל קפיצת מדרגה. עכשיו השאלה מה הוא יעשה במקום הזה...

מקמיקא

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif אני מצטער שקראתי אחרי שהגבתי

כי אחרת הייתי פשוט משבח את המילים שנאמר פה ומחזק אותם. נוסח בצורה מדוייקת להפליא. יש מרחק בין א-מיניות שנובעת מחוסר עניין לבין א-מיניות שנובעת מאטימות מוחין וניתוק (או רצון בניתוק) מהחברה המינית שסובבת אותנו.

queen helen

New member
../images/Emo45.gif מצטערת ששתקתי עד עכשיו

התקבל הרושם (שלדעתי לגמרי לא נכון) בגלל שני אנשים. לדעתי אם דברים לא נעשים בכפייה, אין מניעה לנסות דברים חדשים. איני רואה עליונות של אדם שאינו מתנסה במין בגלל סיבות אידאולוגיות, ובטח שאני לא רואה בזה שלב גבוה יותר באבולוציה (שהרי ע"פ האבולוציה, רק החזק יותר שורד, ורובנו לא מתכוונים להעמיד צאצאים, או לפחות לא באופן ה"רגיל", על כן, רובנו נידונו לכליה). תרגישי חפשי להצטרף אלינו, ואל תפגעי משני אנשים שמהווים מיעוט.

למעלה