../images/Emo76.gifהומור שחור זה לא היה
להיטפל לקטנות זאת אחת מהנאות החיים הגדולות ביותר עבורי!
סתם, בכול אופן עם כול הגישה שלך בדרך כלל, כנראה שלא הבנתי תמסר שלך נכון, אם זה בדיחה או ביקורת על אותם אנשים שמתנהגים כמו כלבים ולא אמירה שכולם ככה, זה בסדר מבחינתי. וההתייחסות דווקה למשפט הזה ולא לכול שאר הדברים שאמרת, היא פשוט מהסיבה שעם שאר הדברים אני מסכים. הביקורת במקרה שלך, היא בונה ולהראות שאני לא מסכים עם הדבר הספיציפי הזה. שלא כמו במקרה של השמוקים, שזאת השנאה והתקפה שלי עלהם. את יותר 'קיצונית' ממני.
חהחה בתור אחד שאוהב הומור שחור, אני יכול להגיד לך בוודאות שזה לא הומור שחור. זה סאטירה, ביקורת ואפילו הומור עצמי(כי גם את חלק מבני אדם), או סתם הערה שנונה אבל לא רצינית. הומור שחור זה הומור שקשור במוות, אוסונות, זוועה , תופעות שליליות או "רעות" וכו, דברים ש"לא" צוחקים מהם. מה שאמרת לא נכנס להגדרה של הומור שחור, אפילו אם בגלל האהבה שלך עליו רצית לקרוא לו ככה .
. אם כבר בהומור שחור עסקנו, אז אני ינצל תהזדמנות לתת דוגמה ולכמה בדיחות שחורות. __________________________________________________ זואופיל, נקרופיל, פירומן ומאזוכיסט יושבים בגן. הזואופיל אומר: בוא נתפוס חתול ונאנוס אותו. הנקרופיל אומר: בוא נתפסו חתול, נזיין אותו ונהרוג אותו. הפירומן אומר: בוא נתפוס חתול, נזיין אותו, נהרוג אותו, ונשרוף את הגופה. המאזוכיסט אומר: מיאו. __________________________________________________ שתי נזירות משחקות גולף. נזירה א': "שיט, פיספסתי". נזירה ב': "אל תגידי שיט. אלוהים יכעס עליך" נזירה א' לא מקשיבה לה ואחרי הפעם ה-20 שהיא מקללת בא ברק מהשמיים והורג דווקא את נזירה ב'. אחריו נשמע קול מהשמיים; "הו שיט, פיספסתי". __________________________________________________ רוצח פסיכופט הולך ביער חשוך עם בחורה. "איזה מפחיד פה" אומרת הבחורה. "מה אני אגיד לך", הוא עונה "ואני עוד צריך לחזור לבד". __________________________________________________ יאסר ערפאת מתקשר לג'ורג' בוש שעות ספורות לפני אסון התאומים ואומר לו: "אני רוצה להביע תנחומים על האסון הנורא במגדלי התאומים. דע לך שאני מגנה באופן מוחלט התקפות נבזיות שכאלה." בוש: "יאסר, על מה אתה מדבר?" ערפאת: "אופס, שכחתי את הפרשי השעות."