מחפשת הזדהות

avi1283

New member
גם אני מסכים

עם הדברים שלך. ובנוגע להודעה הראשונה שלך, לא כך-כך ברור לי אם את כן נהנית ומעונינת ביחסי מין כשאת מאוהבת במישהו, אם כן אז לא נראה לי שיהיה לך בעיה גדולה למצוא (לפחות לא הרבה יותר מאחרים) אבל אם לא אז כדאי לך ללכת על אופציה של א-מיני או מישהו בעל יצר מיני נמוך. את יכולה גם להתייעץ אולי עם איש מקצוע שיעור לך להבין יותר את הדברים (אם יש לך חוסר וודאות), ובכל מקרה את מוזמנת להישאר כי יש פה מקום לכולם.

Xylophone

New member
זה נאמר בהומור שחור

וזאת הייתה רק שורה אחת בטקסט בבקשה ממך, תפסיק להיטפל לקטנות

Berethor

New member
../images/Emo76.gifהומור שחור זה לא היה

להיטפל לקטנות זאת אחת מהנאות החיים הגדולות ביותר עבורי!
סתם, בכול אופן עם כול הגישה שלך בדרך כלל, כנראה שלא הבנתי תמסר שלך נכון, אם זה בדיחה או ביקורת על אותם אנשים שמתנהגים כמו כלבים ולא אמירה שכולם ככה, זה בסדר מבחינתי. וההתייחסות דווקה למשפט הזה ולא לכול שאר הדברים שאמרת, היא פשוט מהסיבה שעם שאר הדברים אני מסכים. הביקורת במקרה שלך, היא בונה ולהראות שאני לא מסכים עם הדבר הספיציפי הזה. שלא כמו במקרה של השמוקים, שזאת השנאה והתקפה שלי עלהם. את יותר 'קיצונית' ממני.
חהחה בתור אחד שאוהב הומור שחור, אני יכול להגיד לך בוודאות שזה לא הומור שחור. זה סאטירה, ביקורת ואפילו הומור עצמי(כי גם את חלק מבני אדם), או סתם הערה שנונה אבל לא רצינית. הומור שחור זה הומור שקשור במוות, אוסונות, זוועה , תופעות שליליות או "רעות" וכו, דברים ש"לא" צוחקים מהם. מה שאמרת לא נכנס להגדרה של הומור שחור, אפילו אם בגלל האהבה שלך עליו רצית לקרוא לו ככה .
. אם כבר בהומור שחור עסקנו, אז אני ינצל תהזדמנות לתת דוגמה ולכמה בדיחות שחורות. __________________________________________________ זואופיל, נקרופיל, פירומן ומאזוכיסט יושבים בגן. הזואופיל אומר: בוא נתפוס חתול ונאנוס אותו. הנקרופיל אומר: בוא נתפסו חתול, נזיין אותו ונהרוג אותו. הפירומן אומר: בוא נתפוס חתול, נזיין אותו, נהרוג אותו, ונשרוף את הגופה. המאזוכיסט אומר: מיאו. __________________________________________________ שתי נזירות משחקות גולף. נזירה א': "שיט, פיספסתי". נזירה ב': "אל תגידי שיט. אלוהים יכעס עליך" נזירה א' לא מקשיבה לה ואחרי הפעם ה-20 שהיא מקללת בא ברק מהשמיים והורג דווקא את נזירה ב'. אחריו נשמע קול מהשמיים; "הו שיט, פיספסתי". __________________________________________________ רוצח פסיכופט הולך ביער חשוך עם בחורה. "איזה מפחיד פה" אומרת הבחורה. "מה אני אגיד לך", הוא עונה "ואני עוד צריך לחזור לבד". __________________________________________________ יאסר ערפאת מתקשר לג'ורג' בוש שעות ספורות לפני אסון התאומים ואומר לו: "אני רוצה להביע תנחומים על האסון הנורא במגדלי התאומים. דע לך שאני מגנה באופן מוחלט התקפות נבזיות שכאלה." בוש: "יאסר, על מה אתה מדבר?" ערפאת: "אופס, שכחתי את הפרשי השעות."

Xylophone

New member
../images/Emo6.gif נחמד

אני יותר קיצונית ממך
I DONT THINK SO הנקרופיל לא אמור להגיד בוא נתפסו חתול, נהרוג אותו ואז נזיין אותו. ולא נזיין אותו ואז נהרוג אותו נקרופיל יו נואו
לא מסתדר לפי הסדר של הבדיחה אבל עדיין... ונראה לי לתפוס חתול זה יותר בקטע של שטניסט

Berethor

New member
../images/Emo98.gifשמח שאהבתם

תראי זה גם תלוי איך מודדים ת'קיצוניות' שלנו, אני יותר תוקפני לאלה שצריך והולך עם זה עד הסוף, בעוד שאת מכלילה(גברים, אנושות, ציפורים וכו) ותוקפת את כולם, למרות שזה ברמת שנאה ופעולה נמוכה יותר. אז כן את יותר קיצונית(מבחינתי) אבל את יכולה לערער.
תראי הסיבה לכך פשוטה, הניקרופיל לא רוצה להסתכסך עם הזואופיל, אשר לא ירצה לאנוס חיה מתה. לכן הוא מסכים שהם יזיינו ואז יהרגו אותו, בתקווה שהוא יזיין אותו אחרי זה. אם הוא יקח חלק פסיבי או אקטיבי באונס/זיון הקבוצתי ו/או הרצח הקבוצתי לא ברור, מבחינה חוקית, מוסרית ומילולית זה גם לא משנה. כפי הנראה בגלל הפירומן(פסיכופט שאוהב לשרוף דברים) הניקרופיל יסתפק בלזיין גופה שרופה. הקטע בבדיחה זה שכול אחד מפסיכופטים מוסיף תסטיה שלו למעשה(כולל המזוכיסט), ועם קצת היגיון(כמו בהסבר שלי) זה מסתדר מצויין ובהחלט מצחיק.. לתפוס חתול ולהרוג זה 'בקטע' של שטניסט, אבל לשטניזם אין שום זכיות יוצרים (C) על התעללות בבעלי חיים. ככה שאין פה יותר קטע של זה או של זה, הסיבה העיקרית שהם בחרו דווקה בחתול זה בגלל שהם יושבים בגן, והראשון שהביא תהצעה הוא זואופיל. סביר להניח שאוליי הם צעירים(?), ופוחדים לעשות את הדברים האלה על בני אדם(עדיין), אז הם בחרו בקורבן חסר ישע כגון חתול כדי לעשות בו את זממם. בכול אופן זה נראה שהמזוכיסט עומד לברר אם הם כבר מוכנים מספיק לשלב הבא.

למעלה