רשימת מכולת- חלקית
אם אני לא זוכר משהו- אל תהרגו אותי... אז ככה: א. כמו שאמרו סמטאות הזעם של אתגר קרת - כותב ואסף חנוכה - איור. ב. לא באנו להנות - רותו מודן (מחבורת אקטוס) ואתגר קרת. ג. ספרי אקטוס השונים ניתן להשיג בחנויות הספרים ואם לא, אז מחפשים את אתר האינטרנט שלהם וממנו אפשר להשיג הכל. באחרון שהם הוציאו "הפי אנד" יש גם קטלוג של הספרים האחרים. ד. דודו גבע- הברווז, האביר זיק 3 ספרונים, רב (לא זוכר מה שמו נגד בנו של גודזילה (ברח לי שם ההתחלה מצטער). ה. זבנג (עד 16 נדמה לי) של אורי פינק. ו. פרופיל 101 של אורי פינק. ז. יש לאורי פינק ספר פוליטי שלא זכור לי שמו, אבל בכל מקרה אפשר לפנות אליו באי מייל, ניתן להשיג בעיתוני מעריב לנוער או דרך הקומיקס רשת שלו ב YNET (שם הסטריפ - שבתאי). ח. אורי און גם כן של אורי פינק. ט. עבודות של זאב אנגלמאייר לדוגמא: סירופ משנת 1998 (נדמה לי). אפשר להשיג יחד עם אקטוס נדמה לי. ט. פנזיני קומיקס אלטרנטיבים: סטיות של פינגוונים, קורמורן, פלאן B, ואחרים ניתן לקנות במקום שנקרא "סלון מזל" ברח´ שינקין בת"א. י. גליונות של "שפיץ" עיתון אגודת הקריקטוריסטים הישראלים, שבו כל מיני קריקטוריסטים ומאיירים עושים גם סטריפי קומיקס לעיתים. יא. הנסיון החדש ולדעתי מהמוצלחים שהיו לעשות קומיקס מיין סטרים בארץ (וזה לא שאני מתחנף אני באמת חושב ככה), ארינאה של קומיקום (חפשי פה את CHATENOIR היא תוכל לעזור בנושא!!!), אמורה להמצא בחנויות סטימצקי במדף המגזינים (חפשי טוב זו חוברת קטנה וחמקמקה.). מקווה שעזרתי. אני לא בבית כרגע, אבל כשאשוב אם אתקל על המדף בעוד משהו אוסיף זאת אחרי הצהריים. מקווה שעזרתי, עופר.