מחפשת קומיקסים ישראליים דחופפפפפפף

nogal

New member
מחפשת קומיקסים ישראליים דחופפפפפפף

אוהבי קומיקס יקרים, הצילו אותי!! אני צריכה להגיש עבודה (לאוניברסיטה!) ואנימחפשת קומיקסים ישרלאיים בלבד!!

אלעד ר

New member
יש ספרי קומיקס של אתגר קרת

יש גם את הספרים של אורי פינק, שלא כולם הם "זבנג", יש לו עוד כמה אבל זה די סגנון של "יקום זבנג". בארץ סך-הכל אין עוד ספרים שאני מכיר חוץ מספר לא מוכר פה ושם, לכי לחנויות ספרים במדפי הקומיקס (הישראליים כמובן, אין מדף אחר), ותבדקי איזה ספרים יש שם. מקווה שהצלחתי לעזור קצת.

*GormE*

New member
של אתגר קרת?!?!?!?!?

זה של אסף חנוכה אוויל!!!! אתגר קרת הוא סופר בינוני וממש לא מעניין בעוד שאסף חנוכה הוא אולי מהיוצאים הגדולים ביותר שיש בארץ!!!! אני מסוגלת להרוג על טעויות כאלו, תזהר ממני קרדיטים מוטעים זה עוול

אלעד ר

New member
../images/Emo5.gif ?!?!?!

לא התכוונתי שאתגר קרת צייר אותם, ספרי הקומיקס האלה מבוססים על סיפורים שהוא כתב, לא ידעתי איך קוראים למי שצייר אותם. אז אם פירשת לא נכון את מה שכתבתי או שמילותיי לא היו מובנות, אני מצטער
(אווווו)..
. ובלי קשר לקומיקס - אתגר קרת בהחלט סופר גרוע, קראתי שלושה ספרים שלו ובכל ספר יש רק ספור אחד נורמאלי, חוץ מ"הקיטנה" שבו הוא שומר על שפיות רציפה כמעט לאורך כל הספר.

*GormE*

New member
טוב

אני הייתי ב3 הרצאות של אתגר קטת (כל הזמן מביאים אותו לבית ספר) ובכולם הוא דיבר (גימגם) על אותם דברים כל הסיפורים שלו מאוד דומים אחד לשני אני ממש לא מכבדת אותו הוא פשוט לא מעניין, לא כיוצר ולא כאדם

*GormE*

New member
לא משהו

הוא מדבר כמו ילד עם רוק קבוע בפה, ויש לו פה משונה בכלל שיער שחור מתולתל מוזנח כזה אני הייתי מסוגלת לחקות אותו אבל זה לא ישנה פה עכשיו חשבתי להצביע ש"ס, אבל אני פוחדת שעוד הרבה אחרים גם יצביעו עבורם

Logan16

New member
מה זה ההשמצות ההאלה

אתגר קרת הוא אחד מן הסופרים הטובים ביותר שיש בארץ סיפורים שלו מתורגמים לשפות בכל העולם. ונכון הם חולניים , סוריאליסטים, ולא תמיד מובנים אבל זה היופי בסיפורים שלו ואם תקראו עוד פעם אז אולי תבינו יותר טוב לפני שאת דורכים עליו ככה ד´´א - gorme ראיתי אותך מרקדת ברקע של מיסטר מותק (התוכנית)

*GormE*

New member
זו באמת הייתי אני.

אבל אני שופטת את הסיפורים שלו לא כי הם חולניים, אלא משעממים ולא משתנים כל כך. הוא מצא עיקרון נחמד והוא מיישם אותו על רוב הסיפורים שלו, אז חבל להשקיע זמן ולקרוא אותם בכלל

*GormE*

New member
כמה הצעות:

דודו גבע, חבורת אקטוס טרגיקטוס, אייל B, רון זיסנבך ועוד ועוד

טרקן

New member
הנה שלוש כתבות מעניינות על הקומיקס

העברי, דרך אגב הקומיקס הישראלי מספר אחת לפי דעתי הוא רב שאנן נגד בנו של גודזילה מאת דודו גבע. הכתובות של הכתבות:

comicsgirl

New member
קראתי

ולא הבנתי. קראתי את הקומיקס שלך והוא באמת מדהים (הציור, האיכות, הדמויות המגניבות) אבל לא הבנתי ת´עלילה. אתה מוכן להסביר לי מה הולך?

Scum Bunny

New member
האמת? אין לי שמץ.

כלומר, יש שם איזה קו עלילה מעורפל. משהו בקשר לבאני וכוחות התאגידים הנלחמים על השליטה בגהנום מול אחותה התאומה סייטן לצד הנאמנים למשטר הישן וכיוצא בזאת. אבל בינינו- זה סתם תירוץ להראות את באני יורה בדברים.

zViper

New member
אין כמו... ספרי הקומיקס...

המאוד הומוריסטיים של דודו גבע!
מומלץ בחום, לרכושם אפילו ולצחוק כל רגע. הצפע.

רשימת מכולת- חלקית

אם אני לא זוכר משהו- אל תהרגו אותי... אז ככה: א. כמו שאמרו סמטאות הזעם של אתגר קרת - כותב ואסף חנוכה - איור. ב. לא באנו להנות - רותו מודן (מחבורת אקטוס) ואתגר קרת. ג. ספרי אקטוס השונים ניתן להשיג בחנויות הספרים ואם לא, אז מחפשים את אתר האינטרנט שלהם וממנו אפשר להשיג הכל. באחרון שהם הוציאו "הפי אנד" יש גם קטלוג של הספרים האחרים. ד. דודו גבע- הברווז, האביר זיק 3 ספרונים, רב (לא זוכר מה שמו נגד בנו של גודזילה (ברח לי שם ההתחלה מצטער). ה. זבנג (עד 16 נדמה לי) של אורי פינק. ו. פרופיל 101 של אורי פינק. ז. יש לאורי פינק ספר פוליטי שלא זכור לי שמו, אבל בכל מקרה אפשר לפנות אליו באי מייל, ניתן להשיג בעיתוני מעריב לנוער או דרך הקומיקס רשת שלו ב YNET (שם הסטריפ - שבתאי). ח. אורי און גם כן של אורי פינק. ט. עבודות של זאב אנגלמאייר לדוגמא: סירופ משנת 1998 (נדמה לי). אפשר להשיג יחד עם אקטוס נדמה לי. ט. פנזיני קומיקס אלטרנטיבים: סטיות של פינגוונים, קורמורן, פלאן B, ואחרים ניתן לקנות במקום שנקרא "סלון מזל" ברח´ שינקין בת"א. י. גליונות של "שפיץ" עיתון אגודת הקריקטוריסטים הישראלים, שבו כל מיני קריקטוריסטים ומאיירים עושים גם סטריפי קומיקס לעיתים. יא. הנסיון החדש ולדעתי מהמוצלחים שהיו לעשות קומיקס מיין סטרים בארץ (וזה לא שאני מתחנף אני באמת חושב ככה), ארינאה של קומיקום (חפשי פה את CHATENOIR היא תוכל לעזור בנושא!!!), אמורה להמצא בחנויות סטימצקי במדף המגזינים (חפשי טוב זו חוברת קטנה וחמקמקה.). מקווה שעזרתי. אני לא בבית כרגע, אבל כשאשוב אם אתקל על המדף בעוד משהו אוסיף זאת אחרי הצהריים. מקווה שעזרתי, עופר.

ailag

New member
שכחת

שכחת את פיפוש! והודעת אזהרה לא לקנות אותו. קנו לי ליומולדת 21, ניסיתי לקרוא וזו היתה החוויה הכי קרובה לכאב שקיבלתי מספר קומיקס. הוא אפילו לא משמש אצלי כלוח קשה לsketchים (כמו שזבנג משמשים נאמנה
). אה כן, אבל היה מצחיק בפסטיבל הקומיקס ... לראות את הדוכן שלהם, לשמוע את צווחות הילדים ולתכנן תוכניות בקשר לדוכן (למשל לאטום אותו עם הילדים בפנים)
נראה לי שכאן ההודעה תסתיים. ביפ.

למעלה