מחפשת קומיקסים ישראליים דחופפפפפפף

comicsgirl

New member
נכון

אורי פינק הוא לא באותה רמה של הקומיקסים האמריקאים והוא גם לא מנסה להיות. לאורי יש את הסיגנון שלו ואת הדרך שבה הוא חושב שהסיפור צריך להראות. אני חושבת שזבנג הוא רומירס מצויין שמעביר סיפור בצורה נפלאה ומצחיקה ביותר. אז נכון, בשנתיים האחרונות הוא התדרדר מאוד (הצביעה, רבותיי,הצביעה) אבל הוא עדיין מנסה עד כמה שהוא יכול. וכמו שאתם יודעים, ואתה במיוחד, לעשות קומיקס זה דבר קשה ועצם זה שהוא מצליח עדיין למשוך קהל (וזה לאו דווקא אומר רייטינג) אומר שהוא עדיין מצליח להוציא קומיקס טוב. בקומיקס,כמו במוזיקה, כל עוד יש אנשים שיתייחסו (בקומיקס- יקראו ובמוזיקה- ישמעו) למה שאתה מייצר- אתה קיים. אם לא- אז לא!

chatenoire

New member
"למשוך קהל"

הסיבה היחידה שאני נוגעת במעריב לנוער שמגיע אלינו הביתה הוא בשביל להעביר מהר לסוף החוברת ולראות אם פינק יצליח להצחיק אותי הפעם. אז אפשר לקרוא לזה "למשוך קהל" ואפשר לקרוא לזה "אין ברירה אחרת ואני ממש רוצה לקרוא קצת קומיקס ישראלי". אני חושבת שהסיבה העיקרית שפינק זכה לכזו הצלחה היא שהוא היחיד בארץ שעושה את זה, לפחות בצורה כל כך נרחבת ומוכרת. רוב האנשים ששומעים את המילה קומיקס מקשרים אותה מיד ל"זבנג", ולא בגלל שזה הקומיקס העילאי לדעתם, אלא בגלל שזה היחיד שהם מכירים. פינק זכה להזדמנות היקרה לפרוץ ל"שוק הקומיקס הישראלי", ומאז ההזדמנות הזו הוא בעצם לא צריך כל כך להשקיע: אנשים מכירים רק אותו, אז הם לא יודעים אם יש טוב יותר. בכל מקרה, אם את אוהבת את פינק, שיהיה לך לבריאות. יש כאן מגוון טעמים והעדפות, ופינק הוא פשוט עוד אחת מהאפשרויות המוצעות לנו.

comicsgirl

New member
אני

פתוחה לכל האפשרויות הקיימות. נכון, זבנג הוא באמת הקומיקס הישראלי היחיד שהיה ראוי לקריאה (ועכשיו יש גם את ארינאה! :) ) ובאמת יכול להיות שזאת הסיבה שבגלל הוא כ"כ מצליח... אני לא יודעת... הצלחת לבלבל אותי...

yonabarak

New member
אולי את פשוט לא מכירה דברים אחרים

חוץ מאורי פינק. כמו שאביב אמרה, רוב האנשים פשוט לא מכירים משהו אחר. אולי כשתיחשפי לחומרים אחרים (או אולי אם וכאשר תתבגרי קצת), תשתנה דעתך.

comicsgirl

New member
יונה, רק לידיעתך,

אני דווקא כן מכירה עוד דברים ואני עדיין מעריכה את אורי פינק באותה מידה. אני חושבת שהוא ה-יוצר בארץ הזאת.

*GormE*

New member
!!!

כמה זמן אני מעבירה את שליחות החנוכה פה?!?!? תומר ואסף חנוכה!! ביפולר!!! תקנו!!!!!!! www.thanuka.com

yonabarak

New member
גם לא בעלילה.

גם דילברט הוא לא גליק גדול. אם כבר אז אפשר להשוות לקאלווין אנד הובס שאורי מעתיק ממנו בלי בושה.

comicsgirl

New member
אני...

מנצלת את השירשור החביב הזה כדי להראות לכם כמה ציורים שלי שצויירו על המחשב לפני כ-שלוש שנים (אז זה יראה גרוע! אבל- תתחשבו בעובדה שזה מלפני שלוש שנים ושזה צויר בצייר...) אני מקווה לתגובות.

comicsgirl

New member
תכלת!!!

הצבע הצפוני ביותר והאהוב עלי ביותר! (אין קשר בין השניים...)

comicsgirl

New member
אני ציונית!!!!

וגם קצת סוטה... (בהתחשב בשמלה הקצרצרה שהיא לובשת...)

comicsgirl

New member
סוף סוף!

פרצוף ולא בגדים. וזהו הסוף של הציורים שלי, אני יודעת שהם יצאו גרועים אבל אני בכל זאת אשמח לשמוע תגובות (רק שתדעו שהשתפרתי ה-מ-ו-ן-! והיום אני מציירת אחרת לגמרי!!!) נ.ב- אני מקווה בקרוב מאוד להעלות לכאן את קומיקס ההתאבדות!

comicsgirl

New member
סוף סוף

פנים ולא בגדים! וזהו גם הסוף של שירשור הציורים שלי. אני יודעת שהם יצאו נורא אבל תתחשבו בעובדה שהם ישנים וצוירו בצייר. מאז ועד היום ניכר אצלי שיפור של ממש (ע-נ-ק-י-!)! ובכל זאת אני מקווה לקבל תגובות! נ.ב- אני מקווה להעלות לכאן בקרוב (אמן, כן יהיה רצון!) את קומיקס ההתאבדות שלי!

GiladTsurMayer

New member
קומיקסים ישראליים

שלום , אני גילעד , אני מצייר קומיקס ברמה גבוה מאוד , והייתי מפרסם משהו , אם לא הייתי חייב להתגייס לצבא , אבל באמת הייתי רוצה לעזור , האי מייל שלי - [email protected] icq - 99032366

למעלה