מחפש אוזניות מסננות רעש - תקציב של 1500 ש"ח

אדון אריאל

אני מאזין למוסיקה מישנת 1960 כן 1960 עוד מרדיו AM . וכול השנים עד היום השתרגתי בטיב הצליל . וכול השנים האזנתי למוסיקה בבתים . או בבית שלי . או בבית של חברי לתחביב . אוזיות יש די טובות . למיקרים של האזנה בליילה . לא להפריע לאישתי . את האורויזיון שמעתי ברמקולים בביתי .
מה לעשות יש אנשים שמאזינים למוסיקה גם ברכבת . ובכדורגל . ויש אוזניות מיוחדות . לא מכיר ולא ידעתי. וגם לא מעניין אותי . מוסיקה מאזינים לה בבית נקרודה . ליפני שנים יצאו רמקולים שבימקום להוצי צליל . הוציאו אורות מצורות שונות . נו אז מה? קניתי את זה . הייה חרטה . גם האוזניות האלה חרטה . לאף גולש אין אותם שיספר . אים זה מחליש את הרעש . שאני בטוח שלא . ובטח שזה מאוד יקר הגימיק
בטוח יש עוד גימיקים בתחום במוסיקה שלא מכיר
הקיצר זה חרטה

miromiro

New member
קרמר תרגע, שלא תחטוף משהו?

מה זאת אומרת לאף גולש אין? כתבתי לפותח השרשור שלי יש. ודווקא מהסוג עם המסנן היותר מוצלח.
ניתן לשמוע איתו וניתן גם בלעדיו ואז לחסוך בשעות בטריה. אני יושב ברכב, כולם שומעים רדיו בקולי קולות. מרכיב את האוזניות, שומע מוזיקה + קצת רעש (אני לא אוהב אוזניות שמכסות את כל האוזן) ואז מפעיל את המסנן והופ..... הוקוס פוקוס אין רעש. ברמה כזאת שמי שלידי ירצה לדבר איתי הוא חייב לנגוע לי ביד, אחרת לא אשמע שקוראים לי.

ואז בה שוטר והופ

קנם 1500 ש"ח . שווה בשביל להאזין ברכב
מודה ומיתוודה . לא ידעתי שזה קיים . וגם אכשו לא אלך ליקנות
ברכב אני מאזין לרשת ג'
בבית אני מאזין לקווד 57
סוף פסוק

miromiro

New member
לא כתבתי שאני הנהג

מה פתאום בנהיגה? זאת סכנת נפשות, מילא הקנס, אבל החים?

אין כבוד ואתה משחיט זמנך לחינם

שלום
כל ההילולה היא קנוניה. התאחדו ה-3 להראות שהם מניעים את גלגלי הפורום במקסם שוא. המידע שנתרם משפיל וטיבו כקליפת השום. מזמן לא ראיתי כ"כ הרבה פוסטים ע"מ לומר כ"כ מעט.

1. התחום שפותח השרשור מחפש נקרא: Noise-Canceling Headphones
2. ברשימת עשרת הטובים, אין B&o
tjs: https://www.cnet.com/topics/headphones/best-headphones/noise-canceling/
3. שני המתמודדים העיקריים הם ה-Bose QuietComfort 35 II וה-Sony WH-1000XM2. מחירם בחנויות Aplle כ-1,500ש"ח. בחיפה ה-BOSE נמצא בהדגמה. בדיוק בתקציב הנתון. יש השוואות ביניהם למכביר בצינור.

לטובת ההסבר למה ואיך זה עובד:
https://en.wikipedia.org/wiki/Active_noise_control

miromiro

New member
יש לך את זה ביותר רודפני?

אריאל הצביע על הסנהייזר ואתה מתעלם מהן, אני יכול להביא לך רשימות שבהן ה B&O מופיעות גבוה ברשימה, אבל למה שאטרח? אני לא עושה זאת עבורך כפי שאולי נדמה לך....

נאמנות מותג מיותרת

בעלות על ציוד אינה הופכת אותו למועדף, או אותך לידען.
מאז שה-B&o שלך נרכשו, חלף זמן ויש דברים עדיפים וטובים ממנו בשוק.
אתה עדין תקוע בקיבעון ה-B&o.
ותודה לא תודה, אין צורך שתנבור בארכיון ותמצא רשימה שבה הכתוב שחרר אותך מהדיסוננס הקוגניטיבי.

מיכאל

שלום
השירשור הזה הוא חברי . לא חייבים להיכנס לכול הטכנולוגיה עם נתונים מדוייקים
חברים ניפגשים . מיתכתבים . וזה כייף . אני לא ידעתי שקיים דבר כזה
אני עם אוזניות מישנת 1962 או פחות . אוזניות שהיו אז 5K אום
מאוד נהנתי ליתכתב עם החברה
בי

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
ותודה לאריאל אריאלי! כל מה שנכתב, נכתב עם הרבה כבוד וללא כל
דופי. חוצמזה. מי משחיט? נראה שהכוונה לבטח הייתה ל"משחית". (ואם כבר "ט' ", אז 'לשחוט').

משה

זו הודעתך ה-11, וגם היא אינה מועילה.
למה שלא תקחו את החלק החברתי הזה, שאין בו טיפת מידע או מיקצועיות ותגלגלו אותו לפורום שלך בגינון.
למה פה?
עכשיו הבנתי שכל משנתך היא להוריד את הפורום לרמה הנמוכה ביותר (שאתה יכול, וזה מאוד נמוך) ולהיעזר ב-2 חבריך להשגת היעד. לפחות אומר לך בכינות שבחרת טוב.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מיכאל יקר! אם אתה כבר מרשה לעצמך לפנות אלי כמנהל אל מנהל,
אשיב לך בדרכך זו וכאן לא תוכל לטעון, שלמנהל אחד מותר ולאחר אסור:
1. פנה בבקשה להנהלת הפורומים בתפוז, ותבקש מהם שיוסיפו לשם הפורום משקפיים. כך, אתה תנהל פורום של מומחה, שרק לו תהיה הזכות להשיב לשואלים וכך אתה גם תוכל לבחור למי כן או לא להשיב.
2. ערוך במטוטא ממך את תקנון הפורום ורשום בו את כל העולה על רוחך. הסבר, שהפורום נועד רק למתמטיקאים, שנהנים לחשב חישובים והפורום אינו עוסק עוד בטלוויזיות, על אף העובדה ש"קולנוע" זה גם חוזי.
3. ממילא, אתה כדרכך, ממשיך להתעלם מסיווגו של הפורום, "טיולים ופנאי". אז תמשיך כך. זה נחמד.
------------------------------------
נ.ב., נסה להציע להנהלת תפוז את מה שאתה מציע לי. לא אני קבעתי במה יעסוק הפורום שאני מנהל ולא אני קבעתי במה יעסוק זה שאתה מנהל. במידה שיאשרו זאת? אשמח!

למעלה