מחפש מידע על ה-iluminati

singleton

New member
מחפש מידע על ה-iluminati

במיוחד על עקרונותיהם האמיתיים ומעשיהם. מתייחס בעיקר לציבור השטניסטים כאן בפורום, הטוענים שאין בין שטניזם לבין רצח ופדופיליה ולא כלום.

morning star

New member
אילומינטי ותאוריות קונספירציה

האילומינטי היו קבוצה אשר עזבו את הבונים החופשיים לפני כמה עשרות שנים (איני זוכר אם במאה ה-19 או ה-18). הקבוצה הזו התפרקה, אך הוקמה מחדש עפ"י הכתבים שהשאירו יוצרי הקבוצה המקוריים. הרבה תאוריות קונספירציה הופרחו על הקבוצה הזו, אך אף אחת מהן לא הוכחה כנכונה ויש יסוד להאמין שזהו שוב הדמיון האנושי בפעולה. אנשב למצוא לך ברשת מידע עדכני יותר - אם כי עדיין מדובר במסדר חשאי, אשר חבריו לא מוכרים (בחלקם אפילו אחד לשני). מה זה קשור לשטניזם? ויש פה רק אחד, עד כמה שאני יודע. שלך הנווד

singleton

New member
הקשר לשטניזם

האילומינאטי משוייכים לרוב מקרי ה SRA בארה"ב (Satanic Ritual Abuse). בשם השטן הילדים עוברים התעללות מינית, עינויים, ונאלצים להשתתף בטקסים קאניבליים, ועוד. חלק מהילדות ששורדות ומתבגרות מאולצות להרות לכת ולהקריב את ילדיהן. דיברתי עם כמה נשים כאלה. אחת הדרכים של הכת לשמור על חשאיותה והמשך פעילותה היא עידוד התפיסה שמדובר ב"אגדה עירונית מודרנית", ותמיכה בתנועת ה- FMS המשרתת את הגופים והפרטים שפועלים לדה-לגיטימציה של אמינות הקורבנות, אלה ששרדו (False Memory Syndrom). שניים מהספרים שיש לי על הנושא: Cults That Kill - Larry Kahaner Satan´s High Priest - Judith Spencer הסיבה שכתבתי כאן - כי ראיתי שהשטניזם הוצג כאן כמין אידיאולוגיה של דודה חביבה שכל בר דעת צריך להצטרף אליה, או, אם לא "נולד" כזה, להעריץ את אלה שזכו להיות כאלה. ולא כך הדבר: קורבנות עבודת השטן שאני פגשתי, חיות בגיהינום יומיומי, ויותר מזה - לילי, לילות של סיוטים וקטעי זכרונות קשים שלא מניחים לחיות. אבל אם נכנסתי לפורום בני נוער שעוסקים בנושא כחלק מגיל הטרום-צבא - אז אני מתנצל על כובד הראש הפלצני שלי.

morning star

New member
איני מכיר את הספרים שהזכרת

אך היה בטוח לבדוק כי לא מדובר באנשי דת קיצוניים. איני יודע על כל קשר בין האלומינטי לבין השטניזם של לה-ויי. ממה שאני יודע, לה-ויי גם לא מציג קשר כזה בכתביו. יש לעשות הבדל, בין התופעה הקרויה שטניזם, לבין השטניזם של לה-ויי. השטניזם אשר לה-ויי מדבר עליו בספריו הוא השטניזם המוצג בפורום הזה (בעיקר ע"י משתתף ושמו וריית´). כובד ראש תמיד מתקבל בברכה - אך גם פתיחות. היכן פגשת קרבנות עבודת השטן, אם יורשה לי לשאול? שלך הנווד

singleton

New member
ובכן... (אנחה)

נווד "שלי", אם מישהו מציג את עצמו כאן כשטניסט, ולא כ"שטניסט-על-פי-לה-ויי-ולא-אף-אחד-אחר", הרי שיכול להיווצר הרושם בעיני כל הנקלע לפורום שבכל הנוגע לשטניזם וכת השטן מדובר בתופעה חביבה של עמידה על עקרונות. הייתי שמח אילו ידעו אנשים, בד בבד עם הכרת פאגאניזם ושאמאניזם ו"השטניזם-הנחמד-של-לה-פיי", גם את הסוגים הנוספים של שטניזם, הסוג המערב סדיזם, פורנוגרפית ילדים, ורצח. וישנם אלפי קורבנות ששרדו את הכתות האלה. ויש מי-יודע-כמה שלא שרדו. ולא מדובר בתנועה קיקיונית של בני נוער משועממים, או פלג קיצוני של ה-KKK: מדובר באנשים אמידים ובעלי תפקידים בכירים. וברור לך שכאלה לא יסכימו לסכן את מה שהשיגו בחייהם על ידי היחשפות. לכן, לשאלתך, הקורבנות שאני יכול לומר היכן פגשתי אותם, הינם בארה"ב, באתרים ובפורומים, חלקם סגורים, של אנשים עם תסמונות מסוימים, של ניצולי שטיפות מוח וכיוצא בזה. ברור גם שאדם שנבגד על ידי הקרובים לו מינקות, יפתח חוסר אימון רב בזולת, ולכן נוח יהיה לאנשים שאינם יודעים מה קרה לו, לסווגו כפרנואיד חובב תיאוריות הקשר. הייתי שמח אם מישהו מחסידי תורת הנסתר היה קורא ספר או שניים מהסוג שציינתי, לקבלת מושג על מידת המפלצתיות שפולחן יכול להוביל אליו. בזמנו דיברתם על הנאציזם וקשר אפשרי לפולחן השטן: מה שהילדים האלה עברו תחת הכת היה יותר נורא ממוראות השואה. אני יודע.

תגובה

כמעט לכל פלג "דתי" יש את הצד הקיצוני והמסוכן שלו, ואין טעם שאני ארחיב על משהו שכולנו מבינים. אכן יש לעשות את האבחנה בין שטניזם של לה ויי, שקורא נגד המעשים הנלוזים עליהם אתה מדבר, לבין השטניזם עליו אתה מדבר. כמו שלא כל נוצרי בלונדיני נקרא ניאו-נאצי, או חבר ב-KKK כך גם לא כל שטניסט מבצע או תומך המעשים עליהם דיברת. דיברנו על ההבדל בין 2 סוגי השטניזם, וגם אני בהתחלה לא ידעתי מה ההבדל (בכלל לא ידעתי שקיים שטניזם ששונה מהשטניזם של כת השטן וכו´), אז למדתי והחכמתי.

RainBird

New member
לגבי הפחד הפחד מפני הפולחנים למינהם שמופיע אצלך הוא מובן. אבל עליך להבין, שלא כל הפולחנים מסוכנים ומפחידים ואם זה יעזור לך, הפורום הזה מעודד חשיבה עצמית, ובחירה מה שדי מבטל חשיבה של אנשים אחרים בקבוצה, והורס את כוחו של הקולקטיב, ומה שנוגד פחות או יותר את מה שציינת. אני מכיר את התופעות שציינת, אבל כבר נכנסת לשאמניזם ופאגנזים, וציינת את הספר המצויין "Cults That Kills" שעיינתי בחלקים ממנו, מדוע שלא תזהיר אותנו לגבי דתות שאכן עוסקות בתורת הניסתר, ולא סתם כפולחן מוות לשטן כמו:" מסדר אבירי השמש" ועוד כמה וכמה. בנוסף רציתי לדעת: איך השגת את המידע ומדוע אתה עובד עם אנשים שנמצאים בקבוצות אלו? Arden

singleton

New member
לארדן ולנווד

נדמה לי, כמיטב האוביקטיביות שאני מסוגל לגייס, שאין לי פחד עיוור מפולחן. גם הכנת שקית גרעינים, הדום לרגליים והשתקת המשפחה לקראת משחק השבוע הוא סוג של פולחן. אחת מקורבנות ה SRA עצמה פאגאנית, וברור שאני מקבל את בחירתה ואין לי עניין בכל דת ותפיסה שאינני שותף לה. הנושא היחיד שהביא אותי לכאן, הוא פולחן השטן והאופן החביב בו הוא מוצג כאן. אנסה לברר בפורום נפגעי הכתות בחו"ל מה הם יודעים על "השטניזם הנאור של לה ויי". שאלת מדוע אינני מזהיר מפני כתות אלו ואחרות. אינני מכיר כתות אחרות. ואישית אשמח לשמוע, ממך ומאחרים, על כתות מסוכנות, מה החזית שהם מציגים ומה האמת, כמו "מסדר אבירי השמש" אשר הזכרת. אינני "עובד" עם שורדי הכתות הנ"ל. פגשתי כמה, נהייתי מעורב רגשית ושכלית, אני חש איכפתיות, כשם שכל אדם אנושי ותרבותי יחוש אמפטיה לקורבנות אונס והתעללות, בפרט כילדים. ולנווד, בעקבות דבריך ביררתי קצת אצל מישהו שיש לו הספר הסודי של מסדר הבונים החופשיים הסקוטי, ואכן יש שם כמה עמודים על האילומינטי, כך שהקשר ביניהם לא ניתק. אני מחכה שיגמור לקרא את הקטע כדי שאדע יותר.

The Wraith

New member
מה הקשר?! לכל הרוחות מה הקשר??!

הספרים הנ"ל מתייחסים לפעילות של כת השטן ולא של כנסיית השטן, אין ש-ו-ם קשר בין כנסיית השטן לבין המטומטמים המתלהבים שסוגדים ליישויות כמו מפגרים! ד"ר. לה-ויי מזכיר שהספרים הנ"ל הם זיוף ושאותם "ניצולים מפולחנים" כלל וכלל לא עברו טקס שטניסטי. קודם כל נתחיל בכך שבתנ"ך השטני כתוב בפירוש: "ביצוע הטקס השטני אינו כולל קריאה לשדים". קראת את המאמר שלי? אונס ורצח הם נגד החוקים השטניים, את אותם "ניצולי פולחנים" יש לקחת בסימן שאלה, ייתכן כי אותם בורים עברו "טקסים" של כת השטן והזרמים המפגרים והמתלהבים של "אוווווווו סגידה לשטן!!!". אין- קשר- בין- ד"ר. לה-ויי- לכת- השטן! אתה ידידי הנך מוטל כעת בפיקפוק גמור מצידי, אין לך שום הוכחות שד"ר. לה-ויי התעלל אי פעם במישהו שלא מתוך הגנה עצמית. אתה בכלל יודע על מה אתה מדבר?

morning star

New member
וריית´, תירגע

האדם הודה כי אינו מכיר את השטניזם עפ"י לה-ויי. אך עם כל הכבוד ללה-ויי, הוא לא המציא את תופעת השטניזם. השטניזם, אם בצורה של סאטירה על הקתוליות או בצורה אותה הזכיר פה הבחור, קיים כבר לא מעט זמן, קצת יותר מלה-ויי עצמו. הוא מביא תופעה כואבת ומסוכנת שקיימת בעולם שלנו, ופוגעת באנשים חפים מפשע. אין טעם לצעוק ולצרוח. זה נראה כאילו אתה בעמדת מגננה, כאשר אין שום סיבה לכך. שלך הנווד

singleton

New member
וואוו, כמה דברים להגיב עליהם.

ראשית, אינני מדבר על "חבורת מטומטמים". מדובר באנשים, במיוחד המנהיגים, שהם אינטליגנטים, משכילים ובעלי כושר השפעה ושכנוע רב. כמו הד"ר לה ויי. זו אחת הטעויות הגדולות: להסתכל עליהם כעל "מטומטמים". דבר נוסף, וחמור מכל, הוא לשים את קורבנות ההתעללות במרכאות, להטיל בהם ספק. אפשר לומר שטל משחק לידי השטן כאן, אך זה כלל לא מצחיק. מדהים כמה שקל לאנשים, מתוך סגידה לכת שלהם, אוטומטית להטיל ספק בקורבנות. "לא יכול להיות שזה קרה", או "זה נשמע פנטסטי מדי", מזכיר לכם משהו? כמו "לא יתכן שישה מליון". טל אינו חבר בכת פדופילית, לטענתו, אך נחפז להטיל ספק באמינות הקורבנות, אם הבנתיו נכון. שלישית, נניח לצורך הויכוח שישנה כת\דת\אנטי-דת שמטרתה התעללות ורצח. האם היא תבוא ותצהיר בראש חוצות "אנחנו פליליים, אנחנו עושים דברים אסורים, הנה הדברים שבעטיים תוכלו לכלא אותנו"? אם החוג הפנימי של כנסיית השטן עובר על החוק, הוא לא יצעק זאת בראש חוצות. או שיותר סביר שכת כזאת תבנה חזית מהוגנת כמו של כנסיית השטן, ורק למי שמתקדם בכת, ומראה סימנים "נכונים", יתנו להיכנס למעגל הפנימי והסוטה? או שמישהו יוזמן לטקס, ורק בטקס, בו נאמר ילבש גלימה או ישתתף באירוע מיני, יאמרו לו "שחוט את התינוק הזה או שנשחוט אותך", ואחרי זה הוא כבר תקוע בכת עם דם על ידיו. מי כאן לא ראה\קרא את "הגל" (the wave), שם ניתן לראות איך מסגרת מהוגנת, כיתה בבי"ס, גולשת כמעט בלי לשים לב לפאשיזם. גם שם המורה לא הצהיר על הפאשיזם מראש, אלא משך אותם לאט בלי שישימו לב. דבר נוסף, הטרמינולוגיה: מה זה חשוב אם זה נקרא כת השטן או כנסיית השטן או קופת חולים השטן? האנשים שאיתם דיברתי עברו התעללות מינית, נפשית וגופנית בשם השטן, בלי מפגשים ישירים איתו. וזה שאני בפקפוק גמור מצידך - אם זה שם אותי בחברת הקורבנות שגם בהם אתה מפקפק, הרי שאני בחברה טובה. וכשאתה אומר אין לך שום הוכחות שד"ר לה-ויי התעלל אי פעם במישהו שלא מתוך הגנה עצמית - האם מותרת בעיקרון התעללות כן מתוך הגנה עצמית? אז אנחנו מגיעים לסיטואצית המתעלל שמענה את קורבנו ואומר לו "תראה מה גרמת לי לעשות לך, אני עושה את זה לטובתך\מתוך הגנה עצמית". אני יכול להבין למה חשוב לך לחוש נבחר ומיוחד, אני יכול להבין למה קשה לך לקבל ביקורת על מישהו שאולי מעולם לא חשבת לפקפק בו. אתה לא נחשפת לזוועות שנעשו בשם השטן, ולכן קשה לך לשים עצמך בנעליי. אתה בטוח שאתה יכול להיות מיוחד רק כשטניסט, ששום תפיסת עולם אחרת לא תקנה לך הערכה עצמית כמו שטניזם? כאמור, השטניזם שאני נחשפתי אליו הביא אותי להציב סימני שאלה ליד כל פולחן ואמונה, בלא פרות קדושות שאסור להטיל בהן ספק.

אוקיי

מה ההבדל בין בית הכנסת של אלוהי היהודים, לבין כת היהודים? שוב, אתה נחפז להכללות נוראיות. תקרא את ההודעות האחרות שרשמתי בשירשור הזה.

The Wraith

New member
הגנה עצמית

אם אדם יתקוף אותי, אני אגרום לו סבל, מן הסתם, אני לא אשב בחיבוק ידיים, תגדיר "התעללות", ד"ר. לה-ויי לא היה אונס אנשים מתוך הגנה עצמית אבל הוא היה מחזיר להם בכאב.

morning star

New member
אני לא מכיר את הספר

שאתה מציין (שוב). אני יכול לנסות להשיג לך מידע נוסף מידיד שלי שמשתייך לבונים החופשיים. מאחר ואני מכיר בכך שרבים שמחפשים משמעות בדרכי חיים אחרות (ברצון להמנע מהמילים "דת" ו"כת") עלולים ליפול לפחי הכתות המעוותות - אני דווקא בעד הדיון שאתה מציע. אך לא רק מול השטניזם, גם לדתות וכתות אחרות (כן, כן, אני גם יודע שיתכן כי אנשים מעוותים את הויקה לצרכיהם הפרטיים). אין זה בהכרח כי הדבר מוביל ל"פולחן שטן" רצחני או שאר SRA - Satanic Ritual Abuse, למי שלא יודע, אלא גם בכתות אשר כל מטרתן לגרוף כסף. אם איני טועה, לאייזיק בונוויטס יש סוג של מבחן בשביל לבדוק כתות מסוכנות. אני אחפש באתר שלו ואביא קישור. שלך הנווד

בנוגע לאנשים שמעוותים את הדת שלהם

ממש לא חסר. כמעט בכל אתר וויקאני ישנה אזהרה לגבי בחירת הקאוון - "אל תסכימו לעשות דברים שלא נוח לכם איתם, אל תצטרפו לקאוון שעושה טקסים בעירום אם אתם לא מכירים את האנשים מספיק כדי לסמוך עליהם" וכו´ וכו´... אני מתארת לעצמי שאם היינו חיים בארה"ב, היינו שומעים הרבה על "וויקאנים" כביכול שמנצלים תמימות של אנשים כדי לאנוס אותם או לנצל אותם בדרכים אחרות. לנוצרים יש את הכת שלהם, ה- KKK שאולי לא מנצלים את חברי הכת שלהם (עד כמה שידוע לי) אבל הכת שלהם מטיפה לשינאה ולרצח. יהדות... מבחינתי כל המחזירי בתשובה למיניהם עושים משהו שדומה ל - SRA, אבל אם אתם רוצים משהו פחות שנוי במחלוקת, אז יש את כל הרבנים שאונסים נשים שבאות אליהם בבקשה לעזרה. בחיים החילוניים גם לא חסר. אני מתעתדת לעסוק בתחום הפסיכלוגיה, וידוע על מקרים בהם ניצלו פסיכולוגים את תמימותם של הפציינטים שלהם. העידן החדש - מעבר לשרלטנות למען כסף, כשאני למדתי רייקי 1 המורה שלנו הזהירה אותנו חמורות שאסור לגעת באף אחד בלי לשאול קודם, כשכמגיעים עם הרייקי למקומות יותר רגישים - להודיע ללקוח מראש, ואם הלקוח אומר שהוא מעדיף בלי מגע, לעשות לו רייקי מעל הגוף. אזהרות כאלה מעידות על כך שהיו דברים מעולם. ובכל זאת, אף אחד לא הולך לתקוף את פורום רייקי, אף אחד לא הולך לפורום "יעוץ פסיכולוגי" וצועק על המנהל, אף אחד לא הולך לפורום "דתיים" ומטיף להם. למה? בגלל שאנשים יודעים שבכל תחום יש תמיד קיצוניים. אבל בשטניזם כמובן אף אחד לא מוכן לשמוע, וגם כמנסים להסביר לו שיש סוגים שונים של שטניזם - זה לא מתקבל לאוזניים מקשיבות. ספר לי מה המקצוע/דת שלך, ואספר לך מה סטייתך.

The Wraith

New member
זרמים

מי לא מכיר את הטא-מבל מייקל אקווינו? פעם חבר בכנסייה של לה-ויי ואחרי ויכוח מטופש ביותר עם הד"ר הוא עזב את הכנסייה והקים כת, "מקדש סת´", הוא וכל שאר הזרמים שסוגדים לכל מני יישויות מוציאים שם רע לאנשים כמו לה-ויי שאגב מזהיר מפניהם ומפני הכת ומפני ספרים מזוייפים. "אין להתייחס לדבר כמובן מאליו"

singleton

New member
בקשה

לפני שאת\ה משווה SRA ליהדות או לכל מה שלא מוצא חן בעינייך, אנא קח כמה דקות לחפש באינטרנט, דרך google או מנוע חיפוש אחר, קצת פרטים וסיפור חיים של הקורבנות, אחרת תימצא דומה לתלמיד שקורא למורה שלו נאצי משום שהמורה ביקש ממנו לא לדבר.

אני לא צריכה

אתה מכליל את כת השטן על כל מי שאמונתו קשורה בשטן. אז אני מכלילה את ה-KKK על כל מי שמגלח את הראש שלו, אנסים אני מכלילה על כל מי שעובד במשהו שקשור במגע עם אנשים אחרים וכו´. אין שום הבדל, במיוחד כשאין לך שום מושג על מה זה כנסיית השטן והתורה של לה ויי.

The Wraith

New member
שטניזם לוויניסטי מול כת השטן

בתחילת המאמר שלי כתבתי מהו טקס ממוצע בכת השטן. יש להבדיל את הכת מן השטניזם הלוויניסטי. בעוד שכת השטן וזרמים של פסאודו-שטניסטים ומתלהבים שונים אחראים למקרי התעללויות, השטניזם הלוויניסטי שולל את ההתעללויות הללו, אם קראת את ספר לוציפר (בתנ"ך השטני) אתה מכיר את הפסוק: "Aside from the foregoing exceptions, the Satanist would not intentionally hurt others by violating their sexual rights. If you attempt to impose your sexual desires upon others who do not welcome your advances, you are infringing upon their sexual freedom. Therefore, Satanism does not advocate rape, child molesting, sexual defilement of animals, or any other form of sexual activity which entails the participation of those who are unwilling or whose innocence or navet would allow them to be intimidated or misguided into doing something against their wishes." באחד-עשר חוקי השטניסט על פני האדמה כתוב בפירוש: "לא תעשה התקדמות מינית אם לא קיבלת את סימן הזיווג". אותם סיפורים שאתה מזכיר, יש בהם איזכור כלשהו לד"ר. לה-ויי? אני בספק אם כן, ואם כן מדובר בשרלטנים, לרוב אנשים שאין להם כסף אז החליטו לפרסם סיפור כואב- ומפוברק לחלוטין -על כך שהם ניצולו מטקסים שטניים שונים, אם לא מדובר באנשים מסוג זה, מדובר באויביו של הדוקטור, לך תדע אם מייקל אקווינו לא כתב את אחד או כל הספרים האלה, או סתם שמרנים שרוצים להוקיע את הדוקטור כמרושע (כמו תמיד..). באתר של כנסיית השטן, אינני זוכר אם היתה זו המאגיסטרה שהתייחסה אל הספרים או ד"ר. לה-ויי בכבודו ובעצמו. אני מפקפק בסיפורים הללו, רובם נכתבו על ידי נוצרים שמרנים או אנשים שמנסים להוקיע את השטניזם כמרושע- לרוב בכלל בלי לדעת שהיה אדם בשם ד"ר. לה-ויי. אינני משווה את הSRA שלך ליהדות או "כל דבר שלא מצא חן בעיניי", מסופקני אם חצי סיפור מתוך כל הסיפורים הוא בכלל אמיתי שלא לדבר על אמין. אם תקרא את המאמר שלי תבין מהו שטניזם לוויניסטי על קצה המזלג. Hail Satan!

singleton

New member
הנזק העיקרי שאני רואה בך ובדבריך

הוא הדה-לגיטימציה שאתה עושה לשורדי ההתעללות. במקום לבחון אפשרות שאולי הם נפגעו על ידי כת אחרת או על ידי חסידי לה-ויי שסטו מדרכם, אתה מעדיף לקרא להם שקרנים. ציבור האנסים והמתעללים רואה בברכה כל הוקעה והטלת ספק בדברי הקורבנות. אתה אומר שהדוקטור הטוב אומר שהספרים שיקריים - אני מניח שלא קראת את הספרים אשר לה-ויי מגדיר כשיקריים, כי מספיק לך שהוא אומר שהם שיקריים. ציינתי שני ספרים שהומלצו לי על ידי שורדי התעללות. הייתי שמח אילו מצאת בסדר היום העמוס שלך זמן להכיר נושאים הקשורים לשטן גם מהצד הכואב.

למעלה