אם אחד הציץ לאתר שציינתי - דייני
מישהו, כמדומני הנווד, כתב שראה היכן שהוא סימנים לזיהוי כת. הייתי סקרן לדעת אם יש בתגובות של טל משהו מהם: 1) אני רודף אותו. שונאים אותי כי אני צודק, מקנאים בנו כי אנו הנבחרים, רודפים אותנו כי ככה אמר הדוקטור הטוב. 2) סיפורי הניצולים הינם שקרים. כל מי שכותב נגדנו הוא מסיונר ושקרן. למה הוא משקר? ראו סעיף 1. אין שום סיכוי שמישהו בכנסיה שלנו סרח. אם יש האשמה כלשהי - צריך להכחיש ולהעביר את האש למגרשו של הקורבן. 3) קונספירציה !!! סינגלטון כותב כאן כדי לפרסם את הספרים שלו, סינגלטון כאן כדי להרוויח כסף, סינגלטון הוא חבורת נזירים מימי הביניים שמגייסת תרומות כמו כנסיית השטן...אופס, אסור להזכיר את מקורותיה הפיננסיים של כנסיית השטן. איך מגייס סינגלטון את הכסף, האם הוא שולט בשוק "הספרים המשומשים של דולר ושלושים"? הגיון אינו חשוב כאן, העיקר לתקוף, ולהסיח את הדעת מהשטניסטים. 4) אופס...מעידה: הד"ר אמר שיש להיזהר מן הספרים הללו בוא נקווה שהם לא שמו לב כמה שאני שפוט של הד"ר שלי. הד"ר אמר - לכן אין צורך שאקרא מה כתוב בספרים האסורים של מתנגדי הד"ר. 5) איומים: מי שניסה לפגוע בד"ר - קולל ומת. ראה הוזהרת, סינגלטון. בקיצור: אל תתעסק איתנו, השטניסטים. ובפניה פחות צינית: האם נראה למישהו אחר כאן שהגעתי לפורום במטרה לרדוף את טל? שזו מטרתי? ולגבי האפשרות שמישהו משתמש בקבוצה\אמונה\חברה שלי לרעה: אני יהודי אתאיסט, אך כשאני שומע שרב או נציג יהודי בחו"ל עשה דברים אסורים - הדחף הראשון שלי יהיה לרצות לחקור את הדבר, לראות אם יש אמת בכך, ואם כן, לסלק את האדם הזה מהחברה או משורות הדיפלומטים שלנו בחו"ל. אני מאמין שגם חסידי ויקה או גיאה או הדרואידים שכאן, ירצו לדעת מיד אם מישהו משתמש במסדר או קהיליה שלהם למטרות אסורות, ולא יגוננו בעיוורון על אנשי קהילתם. בנושא זה קראתי אמש עדותה של מישהי אשר שירתה את האילומינטי בניצול ילדים, עד שנמלטה עם משפחתה מהכת. היא מספרת בין השאר שהאילומינטי והבונים החופשיים משולבים שם: רבים מראשי הבונים החופשיים בארה"ב הינם בעלי דרגה מתקדמת באילומינטי. והדבר הבולט, בעלי הדרגות הזוטרות בבונים החופשיים אינם יודעים מה מתחולל בחוגים העליונים, מבחינת ניצול ילדים. המאמינים הפשוטים משלמים מיסיהם ועוסקים בטקסים שלהם, ואינם יודעים אודות הפעילויות האסורות. על כך אני מדבר, על הדברים שאדם בראשית דרכו בקבוצה לא יכול לדעת. לכן החשיבות, בעיניי, לביקורתיות של כל חבר וחבר לגבי הקבוצה שלו, בין אם מדובר בפולחן האדמה, טקס פוריות או תא פוליטי. זה כל כך נורא לפקוח את העיניים? זה כל כך לא אפשרי שקבוצות מסוימות ינוצלו לצרכים שליליים? לא קרה שאנשים תמימים התרימו למען המלחמה בסרטן או ילד נכה, והתברר שהכספים נווטו לכיוון אחר? אנשים רעים ישנם תמיד, וכל החוכמה היא לשמור על ראש פתוח ולהיות ביקורתיים. ואני כותב כאן כי ראיתי את התוצאות של רוע סדיסטי. אז מה עלי לעשות, לשתוק ולקוות שכאן זה לא יקרה? או להיפך, לחלוק מנסיוני ומידיעותי כדי למנוע מבעוד מועד השתרשות של ניצול והתעללות גם בארצנו? (זה, אגב, כבר מאוחר)