מחפש מידע על ה-iluminati

The Wraith

New member
אני לא שולל

את האפשרות שניאו-מייקל אקווינואים שונים וכתות שונות אכן התעללו באנשים, אבל אני כן שולל את האפשרות שמדובר בכנסיית השטן, אף "חסידי" לה-ויי אמיתיים לא היו מתעללים כך, זה נגד כל האתיקה השטנית. שמעתי כמה פעמים אנשים שטענו שלה-ויי התעלל בהם והם פשוט פיברקו את הכל, ככה שקשה לי למצוא אמון בכזו קלות באנשים שטוענים שניצלו מטקסים שונים.

The Wraith

New member
אגב

באתר של כנסיית השטן, ישנו מאמר שמתייחס לכתות ולזרמים הטיפשיים. הוא נקרא A Real Death Cult.

singleton

New member
פרטים נוספים (קצת ארוך, כדרכי)

אין לי עניין לרדוף את טל או למוטט תפיסות חיים של אנשים כאן סתם. הסיבה שאני כותב - כי נחשפתי לתוצאות של פולחנים שליליים. כפי שאמרתי, העליתי את השאלה בפורום בחו"ל, שזו מטרת הפורום: Discussion List for survivors, friends of survivors, family of survivors of Mind Control, Ritual Abuse,Victims of cults who want a place to be able to share or discuss what has helped them to break cult or mind control programming לשאלתי על לה ויי, כתב לי מנהל הפורום שלמיטב ידיעתו אין קשר בין עיקרי הכת ל SRA. רואה, טל, אינני מנסה סתם לנגח אותך. The Church of Satan is an actual organized church, and as far as I know they have not been convicted of any complicity in a crime although members of it may certainly have been. Anton Szandor La Vey was the founder of the church after being a circus entertainer for a number of years, among many other interests and professions he had. He died in 1997 at the age of 67. I think he founded the Church some time in the mid-1960´s. Some survivors claim to have been abused by La Vey, and some believe that the Church of Satan was involved in their abuse. So far, the evidence appears to indicate that SRA has come from many sources, some connected to one another and many from individual or loosely linked groups that may have read La Vey´s writings (he wrote a "Satanic Bible" in 1966, I think) to get the ceremonial trappings of his brand of Satanism. I do not believe that there is anything in his writings which condones abuse, but I have not made it a practice to read that stuff so I do not know for sure. וכותבת אחרת בפורום מוסיפה: Michael Aquino use to be part of the Church of Satan (COS) and had difference of opinions with LaVey. MA founded the temple of set.(TOS) I believe it started out with something called the Nine Angles which have some corresponds with the Nine Satanic Statements. He was also involved with the presido day care center. But never convicted. And MA was involved with the militaty also. I was just reading a book that has some information about the COS. It really delves into when founded and the annv dates when MA left. It really got me how the numbers seemed to corresponds with how survivors are triggered by certain numbers and dates. If you want more information about this I can look it up and type up what´s in the book. הדבר הבולט עבורי הוא שרוב ההתעללויות הטקסיות RA היו מקושרות לעבודת השטן SRA. ונדמה היה לי, לא קראתי את כל שנכתב בפורום כאן, שלא היתה התיחסות לפעילויות שליליות של כתות, מסדרים ותנועות הקשורות לשטן. אז הבאתי מנסיוני.

לא היו דיונים ספציפים על פעילויות

שליליות של כתות כי... (סטגדיש) אף אחד מאיתנו הוא לא חבר כת.

The Wraith

New member
הממ..

לאיזה פורום פנית? אני ממליץ לך לפנות לפורום "שטן אישי" של הכומר ונטרו. אני לא מנסה לנגח אותך גם כן, אבל שטניזם (לוויניסטי) נחשב לדת רשמית בארה"ב כבר הרבה זמן, ככה שאודה לך אם לא תתיחס לכך כאל "כת", אם אכן אתה בעל נסיון מסויים (ושלילי) עם פולחני שטן, בוודאי מדובר בכת השטן ולא בשטניזם לוויניסטי, הזכרתי שלא חייבים להיות חברים בכנסייה או בגרוטו מסויים כדי להיות שטניסט? לכן יש גם שטניסטים סוליטריים, כמוני. אני אנחש שהפולחן בו השתתפת כלל שחיטת חתול ואורגייה חולנית. ובכן, זה לא שטניזם, מצטער אבל פה מדובר בפסאודו-שטניסטים, אנשים שסוגדים לשטן ואני בספק אם הם יודעים בכלל מי היה ד"ר. לה-ויי. אגב, לד"ר. לה-ויי היה אכן נסיון בקרקס ובקרנבל, הוא היה מנגן על אורגן (לימד את עצמו) והיה עוזר מאלף אריות לתקופה קצרה ולאחר מכן מאלף אריות ולבסוף מנטאליסט ומהפנט, הוא סיפר שהיו לו מלא חברים פריקיים שם, (איזה מלך). וכמו שאמרתי אותם ניצולים הם שרלטנים, כל מה שהם מספרים סותר לגמרי את המאורעות האמיתיים שמתרחשים בכנסייה- אנשים חוגגים את האגו שלהם ומסתובבים עם חברים שלהם, זהו. אם הסיפורים אמיתיים- הם בכלל לא קשורים לכנסייה של לה-ויי. מייקל אקווינו הוא חלאה ופסאודו-שטניסט, הוא יטען שהוא "התפתח" מהכנסייה וכל מני שטויות מצוצות מהאצבע, אל תקשיב למקדש סת´, פסאודו-שטניזם לשמו. נכתב ספר שעוסק בפסאודו שטניזם, הוא נקרא "התנ"ך לפסאודו-שטניסט", הספר באנגלית כמובן כי אף מתרגם "מכובד" לא יגע בספר שכזה. בכל מקרה, אם אתה אכן ניצול מאיזה "טקס" של כת השטן, יש לך כבר סיבה לנסות לנגח אותי. רגע, אז מה אתה בכלל? רוחני שמחפש להשמיד את כת השטן? בכנות, טל

singleton

New member
תגובה

אינני קורבן של פולחן השטן, אך מישהו קרוב לי כן. כפי שאמרתי, ברגע שאתה טוען נגד הניצולים שהם שרלטנים, מבלי לקרא אותם כי "אין צורך, הרי לה ויי אמר שהם רעים וזה מספיק" - אתה נותן יד להשתקת הקורבנות ולטשטוש הקיום של ההתעללות. אם מישהו כאן רוצה להבין למה אני מתכוון, ומוכן להקדיש קצת זמן - הייתי מבקש שתיכנסו לפורום "גילוי עריות" או "תקיפה מינית" ותקראו קצת; ניקח לדוגמא מישהי שהיתה קורבן לגילוי עריות: התוקף ניצל את כוחו וסמכותו, המשפחה פעלה לשמור על הסוד כי "לא מכבסים כביסה מלוכלכת בחוץ", והילדה גדלה בהרגשה שהיא רעה ושקרנית. תראו שם הרבה מבוגרים שמרגישים אשמים על שהם מעיזים לטעון שבן המשפחה פגע בהם, כי פגיעה כזאת היא נוראית ומי שמעלה האשמות כאלה הוא בטח אשם. מדובר בילד\ה שעבר שטיפת מוח כל ילדותו, וברור שיש הרבה חוסר בטחון עצמי. וכשמישהו כזה מנסה בבגרותו להאשים את המתעלל, הוא בדרך כלל מאבד את תמיכת המשפחה, מוצף האשמות, מרגיש לבד ואשם. ואז הוא מקבל תגובות כמו כאן: "הוא בטח שרלטן, לא יכול להיות", מבלי שמישהו יקשיב לו וישמע את מה שיש לו לומר. לכן, טל, אני אומר שההכחשה הגורפת שלך היא מסוכנת ופוגעת. אנא, נסו לקרא ולהבין את הקורבנות.

אתה יכול בבקשה לצרף קישור לפורומים

בהם אתה מדבר עם אנשים שעברו את ההתעללות שאתה מדבר עליה, ה- SRA?

singleton

New member
לא ממש

אחד הדברים הבולטים אצלם זה מה שקרוי "טריגר", כלומר מילים וסיטואציות שגורמים לפלאש בק לעבר. הפורום שאני מכיר איננו פורום קל, ונועד להיות מקום בטוח לקורבנות ההתעללות. איך את רואה עצמך משתלת שם, כאשר נקודת המוצא שלך, לפחות כפי שהתרשמתי מהשיחה בינינו, היא להגן בעיקרון על זכות הקיום של קבוצות כמו כנסית השטן? עצם איזכור המילה שטן שם יגרום לכאב רב ולנסיגה במצבם של רבים מהמשתתפים. ומדוע לא תיכנסי לפורומים המקומיים שהמלצתי עליהם, של קורבנות התעללות וגילוי עריות, כדי לקבל רושם על מידת רגישותם ופגיעותם של הקורבנות? בכל אופן, את חופשיה לחפש ברשת מידע נוסף על SRA ועל קבוצות תמיכה. אולי תחושי כמוני, רצון לעזור ולהגן.

עכשיו הכעסת אותי!!!!

אני מגנה ועוד איזה מגנה על זכות הקיום של כל קבוצה שהמטרה שלה היא לא לפגוע בזולת, ושאחת מהערכים שלה היא לכבד אנשים אחרים! אני בשוק טוטאלי מזה שאחרי כל מה שכתבתי, וכל מה שטל והנווד כתבו על מה זאת כנסיית השטן לא הבנת מה העקרונות שלה. גם אני בהתחלה הראיתי התנגדות כלפי טל כשהוא בא לפורום ואמר שהוא שטניסט, אבל אחרי שקראתי וראיתי עקרונות כמו - לא לפגוע בחיות אלא אם זה למטרת מאכל, להתקדם מבחינה מינית רק אם קיבלת אישור לכך (מבן/בת הזוג), לא לפגוע באף אחד אלא אם הוא פוגע בך וכו´ (אני בטוחה שטל יודע יותר טוב ממני על העקרונות האלה). בטח שאני אגן על זכות הקיום של קבוצה שלא פוגעת באף אחד! בקשר לפורומים על גירוי עריות , התעללות ותקיפה מינית - תאמין לי, אני מכיר מספיק בנות שעברו כזאת התעללות, וכשכל העולם התנכר אליהן ולא האמין להן, הן פנו אליי כדי שאני אעזור להן. אני לא כותבת את זה בשביל האגו שלי, אלא כדי שלפני שתדבר עם אנשים תדע עם מי בעצם אתה מדבר. נושא האונס והתעללות מאוד מאוד קרוב לליבי, ואין לך שום זכות להגיד לי מילה וחצי מילה על כמה שהן רגישות, ומה עושה להן טריגר. אני ביקשתי שתביא לי קישורים לפורומים האלה כדי שאני אוכל לקרוא ולהכיר את הנושא הספציפי הזה יותר לעומק, אין לי שום כוונה לקחת חלק בפורום, אלא אם אני אחשוב שיש מקום שאני אכתוב להם כדי לנסות לחזק אותם ולעזור להם נפשית. אני רוצה להבהיר משהו - אני מתנגדת לחלוטין לכל התעללות מכל סוג שהיא, אם היא קשורה לכתות, או לשטן, או לכל מה שיהיה. אבל אין לי שום דבר נגד כנסיית השטן - משום שקראתי את הערונות שלה, וקראתי באתר של כנסיית השטן על לה ויי ומה ה-"אני מאמין שלו". אני לא מסכימה לחלוטין עם כל מה שכתוב שם, אבל אין לי שום התנגדות לאף אחד מהעקרונות האלה - הם לא פוגעים ולא מעוניינים לפגוע באף אחד.

The Wraith

New member
את רק מוכיח..

שוב ושוב שאינך מקשיב לי, שאינך רוצה להקשיב לי. ושיש לך עניין לרדוף אותי נתחיל בכך: לא ציינתי שכבר שמעתי כמה סיפורים של "ניצולים" כביכול והם נתגלו כבולשיט שמטרתו הייתה מסיונרית ורווחית בלבד? נמשיך לכך שאם היית קורא רבע מההודעות שלי אליך היית נתקל באיזכורים שלי לזרמים פסאודו-שטניסטים, אם "ניצול" מספר סיפורי מעשיות על כנסיית השטן זה דבר אחד אבל אם הוא מזכיר כת\זרם פסאודו-שטניסטי בשם כלשהו או מעשים כלשהם ואנשים כלשהם שנוגדים את עקרונותיו של ד"ר. לה-ויי (שכמובן לא טרחת לברר) זה דבר אחר. אבל כמו שאמרתי לרוב מדובר בשרלטנים, מיסיונרים וסתם אומללים שמחפשים דרך להכניס קצת כסף. לדעתי אתה כאן מתוך מיסיונריות *בלבד*. אתה כאן לפי דעתי כדי להוקיע אותי כרשע, כדי לפרסם את הספרים הנ"ל וכדי להכניס כסף בצורה זו או אחרת.בשבילך, התשובה לכל שאלה היא האתר שלך, הספרים שלך ואיזכור של כת השטן. אני בספק אם יש לקרוב שלך נסיון כלשהו עם פסאודו-שטניזם, שלא לדבר על כך שאני בספק בנוגע לעצם קיומו ולעצם קיומך. לדעתי יושבת מול המסך קבוצת נזירים או סופרים שרלטניים שמחפשים איך להיראות מסכנים כדי שאנשים יקשיבו להם ויפתחו את- ארנקיהם. בהודעה הראשונה שלך כתבת כי *אתה* סובל מסיוטים בעוד *שקרוב שלך הוא זה שבעל הנסיון השלילי*. אז יש בינכם טלפתיה, הא? הד"ר אמר שיש להיזהר מן הספרים הללו. אל תהיה תמים, בתקופה שד"ר. לה-ויי רק הקים את הכנסייה אנשים התנגדו לו מאוד וניסו לפגוע בו, בתו של לה-ויי, קלרה (
), הוטרדה בבית הספר ונשמעו אליו איומים, הוא נאלץ לקיים את הכנסייה יותר בסתר מאשר בגלוי והמצב עיצבן אותו עד כדי שהגיע לכך שקילל עורך דין מסויים שהפריע לכנסייה- הוא נהרג מאוחר יותר מתאונת דרכים. לצערנו, עם חברה בכנסייה. באותו זמן, קמו אנשים שרצו עוד יותר להיכנס בלה-ויי והתחילו לספר סיפורי מעשיות על טקסים שונים ושהם ניצלו מהם וכל מני סיפורים מצוצים מהאצבע. יש לחקור, מיהו הסופר ומהו העבר שלו. לעיתים אתה תידהם לדעת שהסופר הוא קתולי שמרני או בעל עבר שרלטני בתחום מסויים או כל מני דברים כאלו. מתוך 10 סיפורים בערך 3 הם אמת או בעלי קמצוץ של אמת כל עוד הם קשורים לכת השטן ולא לכנסיית השטן. אתה מדבר על השטן בלי שתקרא מילה ממה שד"ר. לה-ויי אמר, או שתיכנס לאתרים שהזכרתי. אני בספק אם קראת את המאמר שלי, אני בספק אם אתה מבין את הפילוסופיה השטנית או אם קראת אי פעם מילה עליה- לא בפורום של "ניצולי" "טקסים", דבר שמבטיח סובייקטיביות מוחלטת. בספק רב טל Hail Satan!

The Wraith

New member
הארה קטנה

בהודעה הראשונה שלך כתבת כי אתה סובל מסיוטים בלילה בעוד שלפני כמה הודעות כתבת שקרוב שלך הוא זה שבעל הנסיון. מקרה טלפתי חזק הא?

The Wraith

New member
עוד הערה

ד"ר. לה-ויי קילל עורך דין מסויים של חברה בכנסייה מסויימת והתריעה בפניה להתרחק ממנו ומאוחר יותר הם (החברה והעו"ד) נהרגו בתאונת דרכים.

יכולתי

לעמיד אותך על טעותך, לבקש ממך לקחת קורס בהבנת הנקרא, להסביר לך ש ": קורבנות עבודת השטן שאני פגשתי, חיות בגיהינום יומיומי, ויותר מזה - לילי, לילות של סיוטים וקטעי זכרונות קשים שלא מניחים לחיות." לילי זה לא "הלילה שלי" אלא גינהום יומיומי, גהינום לילי. אבל אולי אתה צודק. ואף אחד לא באמת קיים. העולם טוב ויפה הרוע והכאב הם דמיוניים.

The Wraith

New member
אם כן

אני צריך קורס בלקרוא כשאני עירני ואת צריכה קורס בקרוא וכתוב. כותבים "להעמיד", לילי זה משהו של הלילה או הלילה שלי. ההקשר "לילי, לילות של סיוטים שלא מניחים לחיות", מישהו פה צריך לחזור על שיעורי הבעה.

singleton

New member
אם אחד הציץ לאתר שציינתי - דייני

מישהו, כמדומני הנווד, כתב שראה היכן שהוא סימנים לזיהוי כת. הייתי סקרן לדעת אם יש בתגובות של טל משהו מהם: 1) אני רודף אותו. שונאים אותי כי אני צודק, מקנאים בנו כי אנו הנבחרים, רודפים אותנו כי ככה אמר הדוקטור הטוב. 2) סיפורי הניצולים הינם שקרים. כל מי שכותב נגדנו הוא מסיונר ושקרן. למה הוא משקר? ראו סעיף 1. אין שום סיכוי שמישהו בכנסיה שלנו סרח. אם יש האשמה כלשהי - צריך להכחיש ולהעביר את האש למגרשו של הקורבן. 3) קונספירציה !!! סינגלטון כותב כאן כדי לפרסם את הספרים שלו, סינגלטון כאן כדי להרוויח כסף, סינגלטון הוא חבורת נזירים מימי הביניים שמגייסת תרומות כמו כנסיית השטן...אופס, אסור להזכיר את מקורותיה הפיננסיים של כנסיית השטן. איך מגייס סינגלטון את הכסף, האם הוא שולט בשוק "הספרים המשומשים של דולר ושלושים"? הגיון אינו חשוב כאן, העיקר לתקוף, ולהסיח את הדעת מהשטניסטים. 4) אופס...מעידה: הד"ר אמר שיש להיזהר מן הספרים הללו בוא נקווה שהם לא שמו לב כמה שאני שפוט של הד"ר שלי. הד"ר אמר - לכן אין צורך שאקרא מה כתוב בספרים האסורים של מתנגדי הד"ר. 5) איומים: מי שניסה לפגוע בד"ר - קולל ומת. ראה הוזהרת, סינגלטון. בקיצור: אל תתעסק איתנו, השטניסטים. ובפניה פחות צינית: האם נראה למישהו אחר כאן שהגעתי לפורום במטרה לרדוף את טל? שזו מטרתי? ולגבי האפשרות שמישהו משתמש בקבוצה\אמונה\חברה שלי לרעה: אני יהודי אתאיסט, אך כשאני שומע שרב או נציג יהודי בחו"ל עשה דברים אסורים - הדחף הראשון שלי יהיה לרצות לחקור את הדבר, לראות אם יש אמת בכך, ואם כן, לסלק את האדם הזה מהחברה או משורות הדיפלומטים שלנו בחו"ל. אני מאמין שגם חסידי ויקה או גיאה או הדרואידים שכאן, ירצו לדעת מיד אם מישהו משתמש במסדר או קהיליה שלהם למטרות אסורות, ולא יגוננו בעיוורון על אנשי קהילתם. בנושא זה קראתי אמש עדותה של מישהי אשר שירתה את האילומינטי בניצול ילדים, עד שנמלטה עם משפחתה מהכת. היא מספרת בין השאר שהאילומינטי והבונים החופשיים משולבים שם: רבים מראשי הבונים החופשיים בארה"ב הינם בעלי דרגה מתקדמת באילומינטי. והדבר הבולט, בעלי הדרגות הזוטרות בבונים החופשיים אינם יודעים מה מתחולל בחוגים העליונים, מבחינת ניצול ילדים. המאמינים הפשוטים משלמים מיסיהם ועוסקים בטקסים שלהם, ואינם יודעים אודות הפעילויות האסורות. על כך אני מדבר, על הדברים שאדם בראשית דרכו בקבוצה לא יכול לדעת. לכן החשיבות, בעיניי, לביקורתיות של כל חבר וחבר לגבי הקבוצה שלו, בין אם מדובר בפולחן האדמה, טקס פוריות או תא פוליטי. זה כל כך נורא לפקוח את העיניים? זה כל כך לא אפשרי שקבוצות מסוימות ינוצלו לצרכים שליליים? לא קרה שאנשים תמימים התרימו למען המלחמה בסרטן או ילד נכה, והתברר שהכספים נווטו לכיוון אחר? אנשים רעים ישנם תמיד, וכל החוכמה היא לשמור על ראש פתוח ולהיות ביקורתיים. ואני כותב כאן כי ראיתי את התוצאות של רוע סדיסטי. אז מה עלי לעשות, לשתוק ולקוות שכאן זה לא יקרה? או להיפך, לחלוק מנסיוני ומידיעותי כדי למנוע מבעוד מועד השתרשות של ניצול והתעללות גם בארצנו? (זה, אגב, כבר מאוחר)

בלי קשר להודעה הזאת,

אני עדיין מחכה להתנצלות ממך, ולתגובה על ההודעה שרשמתי למעלה (הנושא הוא - "עכשיו הכעסת אותי!!!")

singleton

New member
לגברת הכועסת

ראשית, בין קבוצה שמטרתה לא לפגוע (כמו גרין פיס) לבין קבוצה שאין מטרתה לפגוע, יש הבדל. השיחה, כפי שאני הבנתי אותה, נסבה על כך שאין שום ביקורת פנים, או ביקורתיות עצמית מינימלית של חברי הקבוצה, כלפי כיווני האידיאולוגיה והאפשרות של שימוש לרעה. קבוצה האומרת "אסור להטיל בנו ספק, כל המטיל ספק הינו אויב" - נשמעת כהתחלה של כת (מקווה שהנווד יביא את רשימת סימני הכת בקרוב). לגבי האיסור לפגוע בבע"ח - אני ממחזר את עצמי: אילו דגלו ראשי הכת בפגיעה בבע"ח, האם היו אומרים "כן, אנו דוגלים בעינוי ורציחת בע"ח, בואו ואיסרו אותנו"? הם היו מוצאים אל מחוץ לחוק. אז ברור שהם ידגישו שאינם תומכים בכך, במיוחד לנוכח העובדה ששחיטת בע"ח משוייכת לעבודת השטן. לגבי "מתן הסימן" להתקדמות מינית - זה נראה חמור מאד משתי סיבות: האחת - העובדה שבמקום לקבל הסכמה מפורשת, הגבר מסתפק בסימן. ומה אם הוא לא פירש נכון? ומה אם היא נתנה את הסימן לא בכוונה? בתור חברת הקבוצה היא מחוייבת לחוקיה, ואם יגידו לה שהיא נתנה את הסימן - היא תרגיש בוגדת אם תתכחש לו. ומתן סימנים הוא פתח לניצול מיני: כמה פעמים שמעת אנסים אומרים "היא רצתה בזה, היא פיתתה אותי, ראו עליה שהיא רוצה". במילים אחרות... היא נתנה את הסימן. ברגע שאת מקבעת, בתוך כללי הפרשנות של הקבוצה, שאין צורך בהסכמה מפורשת אלא מספיקה פרשנות גברית של סימן - את נוטלת מהבחורה את הזכות על גופה. ופרשנות שגויה נמצאת בכל מקום, לא רק בקבוצות וכתות. כמו האב שטען שביתו בת החמש פיתתה אותו. הסיבה השניה שזה נראה חמור - היא העובדה שהעברת תקשורת מינית לסט של סימנים של הקבוצה, מפקיעה את תחום התקשורת האינטימית מרשות הפרט, והופכת את המין לאקט של הקבוצה: לא עוד הסכמה בין שני אנשים עצמאיים, אלא חלק מטקסיות של הקבוצה. המין הוא עתה חלק מהנהלים של הקבוצה. לטוב ולרע. לסיכום - יש כאן שני תמרורים בעיניי: החלפת הסכמה מפורשת בסימן שהגבר מפרש, והפיכת חלק כה אישי בחייו של אדם לחלק הנתון בפיקוח של הכת. לגבי עקרונות הכנסיה בכלל - אני מקבל את האפשרות שבארץ חסידי הכנסייה אינם עוסקים בפגיעה בזולת כחלק מהטקסים המוצהרים שלה. אך כל עוד אין שום נכונות שלהם להיות ביקורתיים ולחשוב בכוחות עצמם - זה רק עניין של זמן עד שמישהו רע יסתנן לקבוצה וינצלה לרעה. ודבר נוסף שלא הבנתי - אם לא מדובר באמונה בשד שטן, או בזהויות אחרות, אלא בקבוצה שדואגת לרווחת חבריה, היכן נכנס השטן לתמונה, ולמה? מרד הנעורים? התרסה של בני נוער, כמו שבכיתתי היה בחור שצייר צלבי קרס כי הרוע בהם הקסים אותו? להקים קבוצה שטניסטית, ולהצהיר שהקבוצה אינה מאמינה בקיום ישות שטנית או מקריבה לו או פוגעת בשמו, זה לא כמו להקים קבוצה נאצית ולהצהיר שהפעם אין כוונה לרדוף יהודים, אלא רק לשחק בצלבי קרס ולהצדיע במועל יד? כמו שכתבה לי אחת הניצולות: "שום דבר טוב לא צמח ממשהו שקשור לשטן".

morning star

New member
אולי אני אצליח להסביר מעט

בתור מסתכל מהצד. כנסית השטן משתמשת בשטן רק כסמל - מאחר ובמיתולוגיות המונותאיסטיות השטן מייצג את הכח המתנגד ל"אלהים" (איתו מזדהות הדתות), נתפס בעיני רבים כמייצג דווקא את השכל הישר המתנגד לאמונה עיוורת. את הייחוס הזה לדמות השטן לקחו חברי כנסיית השטן, כאשר הם אף אינם מאמינים בישות כגון "שטן", מאותה הסיבה בא הם מתנגדים לאמונה עיוורת. נכון, זו קבוצה שצמחה מתוך אידאולוגיה של "אנטי דת", הדוגלת בפיתוח היכולות האנושיות ובעצם "סוגדת" לאדם עצמו ולאגו (בניגוד לדתות רבות המתנגדות למושג האגו) - ויש בה מן ההדוניסטיות. בקשר לסימן - הכוונה לסימן הזיווג... נכון שניתן לפרש זאת בצורה שגויה, אך כמדומני, מדובר בהסכמה מפורשת. שלך הנווד

אני מוותרת

לפי מה שכתבת, אני יכולה לקחת גם את חוקי היהדות ולהראות לך שגם היהדות יכולה להיות כת רצחנית. אתה מוזמן להמשיך להתווכח עם עצמך, כי לי אין שום רצון להתווכח עם מישהו שמחפש ומחליט שהוא מוצא עננים שחורים בשמיים בהירים וכחולים.

למעלה