מחקר כחול לבן מחיפה על השפעת האדג'ובנט

פולספגן

New member
נסיוני בכנסים דווקא מראה ההיפך -

ככל שעוברים ימי הכנס, נוכחות האנשים הולכת ופוחתת.
היום הראשון הוא בדרך כלל הכי מהותי וערב לפני כן בד"כ יש קבלת פנים יפה של מארגני הכנס.

deathcaster

New member
כמובן

אבל כמובן שאף אחד כאן בפורום (שעוסק במדע) לא מאמין ל"ניסיון" שלך.

אולי בכנסים של פסאודו-מדע זה אחרת.

deathcaster

New member
בהחלט

אני בהחלט מקנא באנשים שלא מאפשרים לעצמם להתבלבל עם עובדות, אין לי דמיון מפותח כזה

פולספגן

New member
לא, אולי יעבור אם תסיים את הג'וב הנוכחי שלך

בלצלם דפים למנחה שלך עבור שכר מינימום

קומרן

New member
שוב פעם הד אומינום?

אני עדיין מחכה ממך להבהרה לגבי הטענה שלך כי את לא מסכימה שחיסונים יעילים , אך לאחיות טיפת חלב הם יעילים בשל "זמן החשיפה" הגבוה שלהם.

בכל אופן - תחסכי מאיתנו את ההערות הפוגעניות שלך , כי כרגע בכל הקשור להיגיון ולוגיקה - ידך על התחתונה (לפחות בהודעות המקוריות) שלך.

פולספגן

New member
אחלה טקטיקה לנסות להחליף נושא דיון

מצטערת, זה לא יעבוד לך.
חברך הסניגור טען ש"אם הוא לא מהתחום, בוודאי שהוא צריך הסבר", אז תצטרך להזכיר לו שאתה ביולוג ולתת לו להחליט, אם גם לאור המידע הזה, הוא ינסה גם לסנגר עליך

קומרן

New member
אם הייתי רוצה לסגור את הדיון איתך

הייתי מוצא הודעה לא מקורית שלך נטולת קרדיט וסימני ציטוט.
אני בטוח שזה לא היה לוקח יותר מדקה וחצי ומניסיון עבר היית נעלמת מהדיון.

לגבי ההערה שלך כלפי , תואר ראשון לא הופך אף אחד למומחה לעניין חיסונים או לאחד שעוסק במחקר - מעולם לא טענתי שאני כזה וזאת בניגוד למישהי אחרת פה.

פולספגן

New member
"מניסיון עבר"?

תראה לי פעם אחת שנעלמתי מדיון?
אתה כמובן כמו שכנך לא תטרח להתנצל, כי כנראה יש לכם אותו הגנים ולכן בחרתם גם באותו מסלול

בינתיים, מי שנעלם זה אתה ושות'.

להבנה מה זה '2' ו-'8' לא צריך להיות מומחה בחיסונים, אלא פשוט לדעת איך זה הולך בכנסים.

קומרן

New member
בחרת להתעלם בכוונה מהקישור של עוזי?

תביטי בקישור הזה

וכמו שעוזי כתב, זה הסימפוזיון השני ל... , ולא מתייחס לכך שמדובר בחלק השני של היום

התמימות שלך מצחיקה , כל פעם שתפסו אותך עושה copy paste ממקור מסוים (YNET או גולשים אחרים) מבלי להוסיף מרכאות והפניה למקור (גם מרכאות וגם הפניה) , וזה קרה דיי הרבה (לא שהעירו לך אלה שעשית זאת) בחרת להתעלם כאילו הדבר לא קרה.

בכל מיקרה, זה לא לעניין להזכיר זאת ובכל מיקרה - את מוזמנת להתנצל לגבי טעותך על ה "2" ו ה "8" או לפחות להודות שטעית.

פולספגן

New member
אתה
סוף הדרך

עכשיו, נא הראה לי איפה כתבתי שה-'2' מציין את חלקו השני של היום?

את הקישור שעוזי צירף אני מכירה עוד לפני שהוא צרף אותו, כי משם הקישורים שלי לאבסטרקטים של צפריר ושל ישראלי.

כנראה, שאפילו
זאת מחמאה בשבילך ואתה סתם
.

אני עושה העתק והדבק רק כאשר אני מסכימה עם הכתוב ומתעצלת לנסח בעצמי, כאשר יש מישהו שניסח טוב יותר ממה שאני הייתי מנסחת, כי מה לעשות אין בן אדם שטוב בהכל וניסוחים הם לא הצד החזק שלי, אך להבדילך, אני לא מתביישת במגרעות שלי, אלא מודעת להן ואתה בשל רגישותך הרבה מתבייש בהם.
צא ותשכיל ואולי בטחונך ייגבר ...

קומרן

New member
אוי ואבוי

אם זה לא היה ברור, השאלה שלי לגבי השם הייתה בשביל להבהיר נקודה. להבנתי , את נוהגת להאדיר כל דבר שמסתדר עם תפיסת העולם שלך (חיסונים זה רעל) וכל מאמר שמתפרסם ומסתדר איך שהוא עם תפיסת עולמך הופך מסתם מאמר למאמר\מחקר מאוד רציני.

את אותו דבר למשל עשית בשרשור ההוא על תאי ה B כשטענת שאותו מאמר שומט את הקרקע מתחת לבסיס המדעי של החיסונים. שוב פעם - האדרה של משהו שתואם את תפיסת עולמך למרות שאותו מחקר לא היה קשור למה שטענת.

במיקרה הנוכחי , כתבת שאותם מחקרים ישראלים אפילו מוצגים בכנס מסויים כאשר אותו כנס הוא סימפוזיון קטן מתוך כנס גדול בהרבה ולא ברור מה משקלו. במקביל אליו ד"א , יש עוד נושאים. טענת שאת מכירה את הקישור אך היות וצירפת פי די אף בסמיכות מדהימה לפירסומו על ידי דמות אנטי-חיסונית אחרת... תרשי לי לפקפק

לגבי הקופי פייסט - והיות והאשמת אותי בהעתקת עבודות על בסיס כלום בעבר אני חש צורך להסביר.

אין בעיה , לא כולם טובים בהכל וזה בהחלט מובן כאשר מתקשים מניסוחים. אבל , קופי פייסט ללא מקורות או מרכאות הוא שווה ערך לגנבה או למצג שווא - גם כאשר אין זכויות יוצרים על תוכן מסוים.

כאשר את מציגה עצמך בתור מדענית ואז עושה קופי-פייסט ממומחים אחרים \ לא מומחים וכל מיני אתרי אינטרנט זה מאוד מאוד מסריח.

קומרן

New member
ולגבי ביטחוני

אל תדאגי , ביטחוני הוא רק בגבול ידיעותי וביכולתיי, אינני נוהג לכתוב כמומחה כאשר אינני כזה . כדאי לך לאמץ גישה שכזאת , היא אולי לא תמיד פוליטית אבל חכמה

פולספגן

New member
טרם, ראיתי את ההתנצלות שלך

השאלה שלך לגבי השם לא "הייתה בשביל להבהיר נקודה", אלא היתה מבורות שלך שחשבת ש"תפסת" אותי בטעות כפי שאתה מנסה כל הזמן לעשות ללא הצלחה
ולכן מנסה להיתפס לקטנות.

"את נוהגת להאדיר כל דבר שמסתדר עם תפיסת העולם שלך (חיסונים זה רעל)" - אני לא טוענת שחיסונים זה רעל, אלא טוענת שיש חיסונים שזה רעל אך כל מקרה לגופו, כפי שראית אפילו בדוגמא שהבאת לכאן של אחיות טיפת חלב.
אני בעד חיסונים, אך לא במתכונתם הנוכחית, אלא כאשר הם ישתפרו וזה לא חזית אחרית הימים, אלא זה בר ביצוע!

"וכל מאמר שמתפרסם ומסתדר איך שהוא עם תפיסת עולמך הופך מסתם מאמר למאמר\\מחקר מאוד רציני" - טענתי היא ועומדת מאחורי זה, שהרבה יותר קשה לפרסם מאמרים נגד החיסונים ולכן המאמר עובר בקורת מאמרים הרבה יותר נוקשה ולכן מן הסתם המאמר יהיה יותר איכותי.

"האדרה של משהו שתואם את תפיסת עולמך למרות שאותו מחקר לא היה קשור למה שטענת" - האומנם?
זה שנתפסתם כהרגלכם לקטנות לא הופך את דבריי ללא נכונים, אלא פשוט מצחיק שמה שנשאר לכם זה להתפס לדברים השוליים במקום לעיקר.
כדאי לך מאוד ללמוד את ההבדל בין עיקר לתפל!

"כתבת שאותם מחקרים ישראלים אפילו מוצגים בכנס מסויים כאשר אותו כנס הוא סימפוזיון קטן מתוך כנס גדול בהרבה ולא ברור מה משקלו. במקביל אליו ד"א , יש עוד נושאים" - נחמד שאתה כמו
חוזר על דברי deathcaster מבלי להבין מה שאתה כותב וזה שהסברתי את טיעוניי זה נכנס לאוזניים ערלות, אך זה לא מפתיע אותי ולכן אני בזמן האחרון הפסקתי להסביר לך דברים כאשר ראיתי שאת הבסיס של הבסיס אתה אפילו לא יודע.

"טענת שאת מכירה את הקישור אך היות וצירפת פי די אף בסמיכות מדהימה לפירסומו על ידי דמות אנטי-חיסונית אחרת... תרשי לי לפקפק" - בוא ותראה לי דרך להגיע לקישורים שהגעתי אליהם מבלי לעבור בדף זה?

"כאשר את מציגה עצמך בתור מדענית ואז עושה קופי-פייסט ממומחים אחרים \\ לא מומחים וכל מיני אתרי אינטרנט זה מאוד מאוד מסריח" - הסברתי את זה בעבר ואין לי כוח להסביר שוב את ההבדל בין הפורומים.

קומרן

New member
לצטט מynet

ולהראות כאילו זאת כתיבה שלך - זה לא לעניין. לא משנה באיזה פורום

קומרן

New member
על מה בדיוק את מבקשת התנצלות?

באמת , על איזה חלק - אני אשמח לדעת

פולספגן

New member
רק בשרשור הזה ב-3 דברים:-

1) ששקרת שכתבת שכתבתי שה-'2' "מתייחס לכך שמדובר בחלק השני של היום".

2) שכתבת "מניסיון עבר היית נעלמת מהדיון" ולא יכולת אפילו לתת דוגמא אחת לכך.
אתה יכול להגיד עליי מה שאתה רוצה, אך אני אף פעם לא נעלמת מדיון ובד"כ מילתי היא האחרונה.

3) שלא ראיתי את הקישור שעוזי שם למרות שכתבתי שכן ראיתי.

קומרן

New member
מצטער שטעיתי

אכן לא כתבת את זה ושקר זאת מילה חזקה מידי לטעות. אבל את תמיד חייבת להיות דרמית :)

אם כן , מדוע חשת שלא הבנתי מה זה 2 ומה זה 8? איכן כתבתי שלא הבנתי מה זה?

לגבי 2 , אפשר לתת לינקים מפורומים אחרים? היה אחד על פופקורן גלשת להד-פרסונם (תודה על התיקון) כלפי ובתגובה הפנתי לכתבה שציטטת ממנה פעמים באותו דיון ללא מרכאות. האם זה ניראת לך ראוי? כמובן שאחרי הפירסום הזה נעלמת מהשרשור

לגבי 3 - אם הייתי מקבל שקל על כל טענה כלפי שכתבת, הייתי איש עשיר.

deathcaster

New member
לא הד אומינום

אלא אד הומינם, ובמקרה הזה- זה אד פרסונם, כי זה אישי נגדך.

Cahill

New member
השתיים מציין את החלק השני של היום

קרי, מארוחת הצהריים עד סוף היום.

לכן, אין שום קשר לכמות הפעמים שהכנס היה בעבר, כאשר במקרה הזה הכמות היא 8.

למעלה