טרם, ראיתי את ההתנצלות שלך
השאלה שלך לגבי השם
לא "הייתה בשביל להבהיר נקודה",
אלא היתה מבורות שלך שחשבת ש"תפסת" אותי בטעות כפי שאתה מנסה כל הזמן לעשות ללא הצלחה
ולכן מנסה להיתפס לקטנות.
"את נוהגת להאדיר כל דבר שמסתדר עם תפיסת העולם שלך (חיסונים זה רעל)" - אני לא טוענת שחיסונים זה רעל,
אלא טוענת שיש חיסונים שזה רעל
אך כל מקרה לגופו, כפי שראית אפילו בדוגמא שהבאת לכאן של אחיות טיפת חלב.
אני בעד חיסונים,
אך לא במתכונתם הנוכחית,
אלא כאשר הם ישתפרו וזה לא חזית אחרית הימים,
אלא זה בר ביצוע!
"וכל מאמר שמתפרסם ומסתדר איך שהוא עם תפיסת עולמך הופך מסתם מאמר למאמר\\מחקר מאוד רציני" - טענתי היא ועומדת מאחורי זה, שהרבה יותר קשה לפרסם מאמרים נגד החיסונים ולכן המאמר עובר בקורת מאמרים הרבה יותר נוקשה ולכן מן הסתם המאמר יהיה יותר איכותי.
"האדרה של משהו שתואם את תפיסת עולמך למרות שאותו מחקר לא היה קשור למה שטענת" - האומנם?
זה שנתפסתם כהרגלכם לקטנות לא הופך את דבריי ללא נכונים, אלא פשוט מצחיק שמה שנשאר לכם זה להתפס לדברים השוליים במקום לעיקר.
כדאי לך מאוד ללמוד את ההבדל בין עיקר לתפל!
"כתבת שאותם מחקרים ישראלים אפילו מוצגים בכנס מסויים כאשר אותו כנס הוא סימפוזיון קטן מתוך כנס גדול בהרבה ולא ברור מה משקלו. במקביל אליו ד"א , יש עוד נושאים" - נחמד שאתה כמו
חוזר על דברי
deathcaster מבלי להבין מה שאתה כותב וזה שהסברתי את טיעוניי זה נכנס לאוזניים ערלות,
אך זה לא מפתיע אותי ולכן אני בזמן האחרון הפסקתי להסביר לך דברים כאשר ראיתי שאת הבסיס של הבסיס אתה אפילו לא יודע.
"טענת שאת מכירה את הקישור אך היות וצירפת פי די אף בסמיכות מדהימה לפירסומו על ידי דמות אנטי-חיסונית אחרת... תרשי לי לפקפק" - בוא ותראה לי דרך להגיע לקישורים שהגעתי אליהם מבלי לעבור בדף זה?
"כאשר את מציגה עצמך בתור מדענית ואז עושה קופי-פייסט ממומחים אחרים \\ לא מומחים וכל מיני אתרי אינטרנט זה מאוד מאוד מסריח" - הסברתי את זה בעבר ואין לי כוח להסביר שוב את ההבדל בין הפורומים.