מחקר כחול לבן מחיפה על השפעת האדג'ובנט

uzi2

Active member
השתיים מסמן משהו אחר

ראי כאן.
מדובר על הכנס השני לחיסונים (בהקשר של נושאים אוטואימוניים) שהוא חלק מהכנס השמיני לנושא האוטואימוניות. הכנס לחיסונים מתקיים ב- 9 לחודש, כאשר הכנס הכללי מתקיים בין ה- 9 ל- 13. החלק של ה- 9 הוא יחסית קצר מאוד (תשווי עם שאר הימים באותו הדף שאליו הפנייתי).

deathcaster

New member
תגובה

א. שקלתי, אני אשאיר זאת כתחביב.
ב. האמת היא שאת יצאת ליצנית.. עדיין לא הבנת מדוע שאלתי מהי "מחלת הגולף"?
אז תחזרי לסעיף א' שאת כתבת.
ג. השאלה היא אם את קראת? לא אם אני קראתי, ולמען הבהרה, אני אשאל שוב, האם את יכולה להציג לי מאמר מדעי שמוצא קשר ישיר וסיבתי בין אלומיניום (בחיסון או לא בחיסון) ובין מחלת קרוהן?......... אם לא.... אולי כדאי שתפסיקי להתנצח סתם?

פולספגן

New member
תגובה

א. חבל, אתה מתאמץ במקצוע שלא מתאים לך.

ב. הבנתי שזאת היתה הערה צינית, אך היא האירה אותך באור לא מחמיא במיוחד.
אגב, לא הבנתי מה הקשר לסעיף א', כי לא היה שגיאת כתיב למעט תרגום לא נכון שלך.

ג. קרא קצת את האבסטרקטים של צפריר ושל ישראלי ואולי תשכיל קצת.
בקשת מחקר אחד, אז הנה קבלת אפילו שניים.
האם אתה מודה שיש כאן קשר ישיר וסיבתי לאלומיניום?

deathcaster

New member
תגובה

א. לא מתאמץ כלל, זה קל מאוד וסעיף ב' יוכיח זאת.

ב. ברור שלא הבנת, שימי לב מה כתבת, כתבת: "Golf War Syndrome", היית צריכה לכתוב: "Gulf War Syndrome", התרגום שלי היה מצוין, השגיאה הייתה שלך

ג. למען הסדר הטוב, ובבקשה נא לקרוא היטב מה שאני הולך לכתוב עכשיו:

בהודעה הראשונה שלי בדיון זה כתבתי ואני מצטט:
"אז אין כאן ממש מחקר כחול לבן, זה בסה"כ REVIEW שחוקר ישראלי עשה על מחקרים ברחבי העולם המנסים לבדוק קשר בין אלומיניום (לא רק בחיסונים כאדג'ובנט) על מחלות כמו קרוהן.........במילים אחרות, החוקר מודה שהמאמר שלו לא אומר למעשה כלום, רק קורא לחוקרים אחרים לחשוב על אפשרות לחקור את הנושא."

לאחר מכן אני שואל- ואני מצטט: "ביקשתי מקור אחד שמראה קשר נסיבתי בין אלומיניום מהחיסונים ובין מחלת הקרוהן, אם קיים כזה דבר, מבחינתי זה יהיה משהו רציני. אז שוב... אני ממתין."

ועתה התייחסות לסעיף ג' שלך:

המחקר של צפריר מדבר על צהבת, לא על קרוהן. [הוא גם אינו מראה קשר ישיר וסיבתי בין אלומיניום ובין צהבת B]
המחקר של ישראלי מדבר על "תסמונת מלחמת המפרץ (ולא גולף
" ולא על קרוהן. גם כאן אין קשר ישיר וסיבתי בין אלומיניום ובין אותה תסמונת ואפילו החוקר כותב זאת, והוא עצמו מסתמך על מחקרו של פרופ' שונפלד, מארגן הסימפוזיון..ואני מצטט:

"Symptoms and signs of the four conditions described by Shoenfeld et al. show that at least eight out of ten main symptoms are in correlation in all four conditions"

כאמור, קשר קורלטיבי חלקי, לא אני טוען זאת, החוקרים טוענים זאת.

מה גם שתסמונת מלחמת המפרץ היא רב מערכתית, וקשה לשים את האצבע באשר לגורמי המחלה, אחד החשודים בחלק מהסימפטומים, הוא חשיפה לנוירוטוקסינים ומתן חיסונים רבים, הנושא עדיין במחקר, אבל אין שום קונצנזוס חד משמעי על הגורם/מים למחלה....ובטח שאין קונצנזוס על חיסון כלשהו כגורם למחלה.

כך שלא, שאני לא רואה כאן קשר ישיר וסיבתי בין אלומיניום (בחיסון או לא) ובין מחלת הקרוהן.

אולי כדאי שתקראי בעצמך, גם קצת יותר מתקצירי מאמרים, וגם מה ששואלים אותך ואולי תשכילי קצת.

כעת, לפני שאת תוקפת אותי בצורה קטנונית ושמה אייקונים של ליצן..... האם יש לך מקור מדעי המראה קשר סיבתי וישיר אלומיניום (בחיסון או לא) ובין מחלת הקרוהן?

[איפה זיפ שיתעצבן עלי שאני שוב מנסה להסביר לך להבדיל בין עובדות ובין כשל "הנחת המבוקש" שבו את טועה כל הזמן?]

פולספגן

New member
הרמת לי להנחתה, אז קבל

תואיל
להראות לי איפה כתבתי שהמחקרים של ישראלי וצפריר מדברים על מחלת קרוהן?
אני ממתינה ...
אם אתה לא יכול להראות לי, אז שוב יצאת
והפעם לא
וכמובן שלא תטרח להתנצל, כי אתה לא מסוגל מסיבותך שאותם הפעם לא אנתח, כי נתחתי מספיק בעבר ושום דבר לא השתנה מאז

צירפתי לך את המחקר של ישראלי לאור ה"גולף" שלך שזה התאים לך כמו כפפה ליד

אפילו, בתגובה הראשונה שלי שהזכרתי את מחלת קרוהן, כתבתי "בנוסף, מחקרים בשנים האחרונות מצביעים על אלומיניום בחיסונים, כאחד הגורמים המרכזיים במחלות אוטואינמיוניות שהתפרצו בשנים האחרונות (siliconosis, Golf War Syndrome, macrophagicmyofasciitis syndrome)".
אני יודעת שהאסטרטגיה שלך שאין לך מענה לנסות להקטין אותי, אך אתה כושל שוב ושוב

אגב, אם היית רציני, היית מסתכל על המחקרים שלהם שאפילו האכלתי אותך ב-
ונתתי לך אותם על מגש של
"ו-49 מאשתקד, 56 מ-2009 של אותו צוות מ-49, 59 מאשתקד גם של אמנון מהצוות של 2 הקודמים ו-55 מהצוות של 59."

deathcaster

New member
תגובה

"תואיל להראות לי איפה כתבתי שהמחקרים של ישראלי וצפריר מדברים על מחלת קרוהן?"- ברור שלא, אני עדיין מתתין שתראי לי כאלה, כי זה מה שטענת, שיש קשר סיבתי וישיר בין קרוהן לאלומיניום עוד מהתחלת השרשור
לכן ציטטתי בפעם השלישית את השאלה המאוד פשוטה שלי שאת לא מצליחה לתת לה מענה.

"בנוסף, מחקרים בשנים האחרונות מצביעים על אלומיניום בחיסונים, כאחד הגורמים המרכזיים במחלות אוטואינמיוניות שהתפרצו בשנים האחרונות (siliconosis, Golf War Syndrome, macrophagicmyofasciitis syndrome)".- לא, הם לא מצביעים על אלומיניום בחיסונים כאחד הגורמים, הם מצביעים על האפשרות שהוא יכול להיות אחד הגורמים ויש לחקור עוד בנושא, וזה הבדל מהותי.

כדאי שתפסיקי לעשות צחוק מעצמך.

ולכן אתן לך הזדמנות נוספת, טענת שיש קשר סיבתי וישיר בין קרוהן ובין אלומיניום מחיסונים, האם את עדיין טוענת זאת? אם כן, נא הציגי סימוכין לכך, אם לא... אז תגידי שטעית. מאוד פשוט.

פולספגן

New member
תגובה

""תואיל להראות לי איפה כתבתי שהמחקרים של ישראלי וצפריר מדברים על מחלת קרוהן?"- ברור שלא" - אז למה הצגת כך בתגובותך הקודמות?
אם הודית עכשיו שלא, אז האם לא מגיעה לי התנצלות?

"לא, הם לא מצביעים על אלומיניום בחיסונים כאחד הגורמים, הם מצביעים על האפשרות שהוא יכול להיות אחד הגורמים ויש לחקור עוד בנושא, וזה הבדל מהותי.

כדאי שתפסיקי לעשות צחוק מעצמך" - קראת את המחקרים שלהם שהצגתי לך אותם לפחות 3 פעמים?
אגב, זאת שאלה רטורית, כי התשובה ידועה מראש והיא לא

אז, איך אתה קובע בנונשלנטיות כזאת את מסקונתך?

deathcaster

New member
תגובה

"אם הודית עכשיו שלא, אז האם לא מגיעה לי התנצלות?"- את צריכה להתנצל שבכלל הבאת את המאמרים הללו לאחר שביקשתי ממך במפורש את מה שביקשתי.

"קראת את המחקרים שלהם שהצגתי לך אותם לפחות 3 פעמים?"- כן, השאלה אם את קראת? התשובה לכך היא גם רטורית.

"אז, איך אתה קובע בנונשלנטיות כזאת את מסקונתך? " - טלי קורה מבין עינייך.

אני עדיין מחכה לתשובה לשאלה שלי.

פולספגן

New member
בקיצור, אין לך משהו ענייני להגיד על המאמרים

אז, אתה נתפס לדברים אחרים.

בקיצור, שתרצה להשכיל ולצאת מהבועה שאתה נמצא בה, חזור אליי ...

אגב, לשאלתך, טעית וקראתי את המחקרים שהפנת אותך אליהם.

deathcaster

New member
אבל חשבתי שאמרתי משהו ענייני, רק משהו שאת

מסרבת להפנים.

שאלתי אותך שאלה פשוטה, ואת מתחמקת כמו שפינוקי מתחמק ממענה על שאלה פשוטה, אותה טקטיקה בדיוק.

למעלה