תגובה
""-לא יודע מה היה להם באותו משפט, היום אנחנו 7 שנים אחרי. בשיטוט של דקה אחת, מצאתי ציטוט של ביולוג(ג'ונתן וולס בעל phd בביולוגיה) ששולל את האבולוציה" 7 שנים זה כלום זמן בקנה מידה שכזה. ג'ונתן וולס היה בעל אותן הדעות אז וכעובדה לא עלה על במת בית המשפט ואמר "אני שולל את האבולוציה". מה שאמר בדיבייט מול קהל כשהמטרה היא להרשים את הקהל חסר כל משמעות. לכן,אנו למדים שמה שיש לנו זה ביולוג אחד שאמר בדיבייט שהוא שולל את האבולוציה ומשפט שבו אף אחד (כולל הביולוג המדובר) אבל אף אחד לא היה מוכן לעלות על במת בית המשפט ותחת שבועה להגיד שהוא שולל את האבולוציה. וזה חתיכת ראיה רצינית. "אז גם אתה צריך לטעון לקונספירציה כלל עולמית, של אנשים מכובדים המזרימים מליונים לארגונים בריאתנים." תגיד,אתה חושב שאני מטומטם? למה אתה חוזר על דברים שכבר עניתי עליהם בהרחבה פעמיים? חזור להודעה הקודמת ולהודעה שלפניה. אין פה שום קונספירציה-מדובר באנשי דת שמרוויחים מהפצת דתם שכר (בעולם הזה ובבא). הרחבתי על כך בהודעה הקודמת. "א)התכנון התכוני חדשה בזירה המדעית, צריך עוד זמן" ממש לא חדש. התכנון התבוני הוא נגזרת ישירה של הבריאתנות כשאין שום חידוש בטיעונים מאז הבריאתנות. אם טיעוני הבריאתנות היו נכונים האבולוציה הייתה מופרכת (אולי הבריאתנות עצמה לא הייתה מתקבלת כתחילף אבל זה משהו אחר). לכן הפיתרון היחידי כאן הוא קונספירציה עולמית שמונעת מהידע ה"אמיתי" (שאתה כמובן הוא זה שיודע אותו) לדלוף לעולם. "ב)מדענים שמתנגדים לאבולוציה עלולים להיות מפוטרים, כפי שראיני בסרט expelled" יפה,קונספירציה עולמית של אליטה אקדמאית. אני שמח שאתה מודה בזה. וכמובן כמו כל קונספירטור טוב יש לך סרטון שעשתה הקהילה הקונפירטיבית שלך ש"מוכיח" את הקונספירציה. כמו שאמרתי-אין לי שום בעיה עם הטיעון הזה. אבל תהיה אמיתי ותודה שזה בידיוק מה שאתה מציע. "רוב הביולוגים אינם לומדים על אבולוציה באופן ספציפי, רק מיעוט הם ביולוגים אבולוציונים" את זה אני יכול להפריך ממקור ראשון (חבר מאוד טוב שלומד ביולוגיה). האבולוציה היא הבסיס לביולוגיה היום ואין שום נושא שלא נוגעים באבולוציה בו. יש אמנם חלק מסוים שמתמחה במחקר אבולוציוני כזה או אחר אבל זה דבר אחר לחלוטין .כאמור כל ביולוג יודע לכל הפחות את הבסיס המקצועי (ושאני מתכוון "בסיס מקצועי" אני כמובן לא מתכוון למה שנחשב בעינייך או בעיניי "בסיס) לאבולוציה .ולכן לשיטתך הוא חייב לשקר במצח נחושה או ליפול קורבן לאותה קונספירציה של האליטה האקדמאית. "ביולוגים אינם מודעים לבעיות ההסתברותיות באבולוציה, כיון שאינם עוסקים במתמטיקה" גם לא נכון. בביולוגיה יש לא מעט מתמטיקה שלך לדוגמה אין שום יכולת לפתור כמו שמילטון גון הראה כאשר הציג לך שאלה פשוטה שכשלת לענות עליה. אבל כאמור גם כאן אתה בעצם מציע קונספירציה-ע"מ שהביולוגים באמת לא ידעו את הטיעון ההסתברותי יש צורך בקונספירציה עולמית שתמנע את הידע הזה מהם. כאמור עד עכשיו רק חיזקת את טענותיי. אתה מציע קונספירציה כלל עולמית. "תראה לי מחקר אבולוציוני אחד שהופקה ממנו תועלת כלשהי." פינוקי-ל-ש-י-ם ל-ב! ראשית כל כל מחקר ביולוגי מסתמך על אבולוציה,כולל מחקרי תרופות שההסתמכות העיקרית לפיתוח תרופות חדשות הוא אבולוציה אבל זאת לא הנקודה בכלל: המחקרים האלו עולים כמויות הזויות של כסף,שמגיע מבעלי ההון. אבולוציה איננה דת ואין למי ש"מפיץ את האבולוציה" שום שכר (לא בעולם הזה וכמובן שלא בבא שזה מגוחך לקשר דבר שכזה לאבולוציה) וכמובן שרוב בעלי ההון (כמו רוב העולם) אנשים דת כזאת או אחרת. מכאן שאינטרס מובנה למימון האבולוציה-אין להם. כעובדה,מחקרים לאינספור נעשים בנושא אבולוציה. אותם אנשים הון לא היו משקיעים אגורה שחוקה באבולוציה אלא אם כן הייתה צומחת להם תועלת ישירה מן הדבר. לכן,האפשרויות מסתכמות באו שאתה טועה ואבולוציה אכן מוכחת אמפירית ולכן משתלם לבעלי ההון להשקיע בה,או שמתרחשת קונספירציה כלל עולמית שאו מרמה את בעלי ההון (או שולטת בהם),או שהקונספירציה היא של בעלי ההון. בחירה שלך.