מחקר שקראתי בעיתון

מחקר שקראתי בעיתון

מוכיח שרוב חובבי מערכות יוניקס הם צמחוניים לפחות שנתיים שלא אכלו בשר.

idansof

New member
אני אמנם צמחוני

אבל למרות זאת אני לא בטוח שהמסקנות האלו תקפות. באיזה עיתון זה פורסם?

mavor

New member
אין כמו נתח בשר מדמם

בשביל להתחיל את היום בו נדב

זאינאל

New member
אין כמו חווית הציד,

להתגנב.. להסתער.. לפרוץ במרדף שבסופו אתה נועץ את שיניך במשתמש חלונות חם וטעים.

xslf

New member
סטייק טוב

או קרפצ'ו טוב, עם כוס יין משובח- דרך בדוקה לגרום לחיוך על הפרצוף שלי

beitar

New member
אני צמחוני ../images/Emo13.gif

אמנם עוד לא שנתיים אבל צמחוני בהחלט. צמחוני במובן של לא אוכל בשר/דגים/מוצרים מהחי שצריך להרוג כדי לאכול (אני כן שותה חלב, אוכל בייצים וכו'). נושא הצמחונות זה משהו מורכב. יש צמחונים שאוכלים דגים, יש צמחונים שלא אוכלים שום דבר שמגיע מעולם החי וזה כולל אי שתיית חלב (אני חושב שכבר יותר נכון לכנות אותם טבעוניים), וכו'... יש כאלה שזה מטעמי מצפון אצלהם,אחרים מטעמים אחרים (למשל בריאות). בקיצור, אני לא יודע כמה זה נכון, אבל זה נשמע די הגיוני... כלומר זה לא ש 100 אחוז ממשתמשי לינוקס הם צמחוניים אלא שיחסית לחלקם באוכלוסיה, בקרב אוכלוסית אנשי לינוקס הם רבים יחסית. מצד שני, סביר להניח שאם נעשה סקר רוב משתמשי לינוקס (באחוז כזה או אחר, לא משהו מוחלט) הם "שמאלניים" בדעותיהם, ואני למשל לא הייתי מכנה את עצמי שמאלני (בהיבטים מדיניים לפחות). אני מניח שגם סקר בעיניי מוזיקה יעלה שיחסית לחלקם באוכלוסיה, יש יחסית המון אנשי לינוקס שאוהבים מוזיקת רוק, מטאל, מוזיקה סטייל פינק פלויד וכו'... תבדוק גם את רמת האנגלית הממוצעת של משתמשי לינוקס (אני דווקא לא אהיה בצמרת לצערי) ותראה שהיא גבוהה מהממוצע, ותבדוק אם רמת הידע במחשבים ושוב היא גבוהה מהמצוע... בקיצור, אני מאמין שיש דברים בגו'.

skyhawlk

New member
קבב בולגרי ויגרמייסטר ../images/Emo3.gif

זה מה שאכלתי היום בצהריים... גם רוב ההאקרים ואנשי מערכות יוניקס ש*אני* מכיר הם טורפים בעלי "מידות טובות".

hary_i

New member
נראה לי הפוך

אני אמנם לא אוכל בשר. אבל ממה שאני ראיתי עד היום רוב חובבי הלינוקס הם ממש טורפים. וראית גם את התשובות שקיבלת, כולם אוכלים סטיק עסיסי, נקניק וכד'.

beitar

New member
הפוך.

שלושה מתוך כ 10 שענו הם צמחוניים... לעניות דעתי זה אחוז גבוה מאוד יחסית לאוכלוסיה. אז יש המון "טורפים"אבל יש גם המון (יחסית לכלל האוכלוסיה) צמחוניים.

beitar

New member
בעצם 3 מתוך 7 אם

ספרתי טוב. אחוז גבוה מאוד יחסית. הלוואי ונגיע לכאלה אחוזים בכלל האוכלוסיה

hary_i

New member
כשאני חושב על זה שוב...

אז כן אתה צודק. אז זו עוד נקודה חיובית לאנשי הלינוקס
מרגע לרגע אני מגלה עוד נקודות חיוביות בקהילה.

ofcourse

New member
היי גם אני, גם אני

צמחוני, אמנם זמן לא רב, אבל גם נחשב.

Mr Boggy Man

New member
בשר מת מבושל היטב וטעים לאכילה.

מממממ.....בדיוק גמרתי מקדונלד...

beitar

New member
../images/Emo128.gif

מקדונלד זה הזבל שבאג'נק פוד. איכסה אחד גדול