תשמענה אזניך מה שפיך מדבר ...
אני מכיר צמחונים שעושים "הנחות" ואוכלים דגים. אבל לאכול יונקים ולומר שאתה צמחוני ? ... זה כבר מוגזם. לידיעתך ליויתנים הם יונקים. לא טענתי שאוכל כשר בריא יותר. בסך הכל אמרתי שאני משתדל לאכול כשר. אפילו לא הבעתי דעה שכל יהודי חייב לאכול כשר. בסך הכל העדתי על עצמי. לא אמרתי שכל הצימחונים הם אוכלי כשר מוסווים, רחמנא לצלאן. ואני מבין את דאגתך העמוקה שמא יחשדו בך שאתה דוס מוסווה (אוי ויי). עוד עלולים לנדות אותך מהחברה המתקדמת, הנאורה והשפויה...
(חלילה וחס...) בכלל, מחקרים כמו ההוא שהתחיל את השירשור הזה מצחיקים אותי. זה בדיוק כאילו יאמרו שמחקר הוכיח שרוב אנשי הלינוקס הם ימניים או שמאלנים, דתיים או חילונים. זוהי שטות. לדעתי התפלגות האוכלוסיה בין אנשי לינוקס היא ההתפלגות הרגילה בכלל האוכלוסיה. בנוסף, מכיוון (שלדעתי) רוב אנשי לינוקס הם צעירים יחסית, בגלל שהמערכת הזאת היא חדשה יחסית. צריך לבדוק סטטיסטית ביחס להתפלגות בפלח האוכלוסיה בגילים הללו. אני מכיר את כל הבדיחות, כגון "אתה אוכל כשר או טעים?" ואם אתה רוצה, אספק לך עוד רבות
דרך אגב. במסעותי בעולם זיהיתי גם מוסלמים שהסוו עצמם כצימחונים משום שלא רצו לאכול חזיר למשל. ובאניה בה עבדתי כל ארוחת צהריים היה רק בשר חזיר. הם נדהמו שזיהיתי אותם וכששאלתי אותם למה הם מתבישים להודות כי אינם אוכלים בשר מטעמי דת. למעשה אף התבישו להודות שפחדו מ"לחץ קבוצתי"
לאחר מכן, כשפניתי לכלכל האניה ואמרתי לו שיש כמה מוסלמים ויהודים שאינם אוכלים חזיר, ובנמל הקרוב נקנו כמה "מווו"... המוסלמים הודו לי
כל מה שאמרתי זה שלא כדאי להגזים בשום דבר. וביחוד באכילה. זה הכל. ו"איש באמונתו יחיה".
אני מכיר צמחונים שעושים "הנחות" ואוכלים דגים. אבל לאכול יונקים ולומר שאתה צמחוני ? ... זה כבר מוגזם. לידיעתך ליויתנים הם יונקים. לא טענתי שאוכל כשר בריא יותר. בסך הכל אמרתי שאני משתדל לאכול כשר. אפילו לא הבעתי דעה שכל יהודי חייב לאכול כשר. בסך הכל העדתי על עצמי. לא אמרתי שכל הצימחונים הם אוכלי כשר מוסווים, רחמנא לצלאן. ואני מבין את דאגתך העמוקה שמא יחשדו בך שאתה דוס מוסווה (אוי ויי). עוד עלולים לנדות אותך מהחברה המתקדמת, הנאורה והשפויה...