מחר הוא חוזר..

Bassיסט

New member
הכי טוב מותק!!!

את יודעת שחיבוק זה הדבר הכי אמיתי שיש יותר מנשיקה ויותר מהכל!!! בחיבוק אפשר להבין מה באמת הבנאדם חושב עליך! אז תודה מתוקה!!!

De Panthera

New member
אגב חיבוק..המאנייקים האלו עשו את

האייקון חיבוק למשהו מכוער!

../images/Emo45.gif לגמרי.

כאילו מה זה ה"הסמיילי הנבוך" הזה?!?! אני לאאאאאאאא נבוכה כשאני נותנת חיבוקים, זה אחד הדברים היחידים שאני לא נבוכה בהם,אז עכשיו גם זה?!?!?

Bassיסט

New member
וואו קרעתם אותי עכשיו

עם הדו שיח שלכם לגבי האיקון של החיבוק המסטול חיחיחי

De Panthera

New member
הוא נראה כאילו הטביעו אותו בקערת

פונץ`..ודרכו לו על הראש כדי לודא שהפונץ` מחלחל היטב ללחיים שלו...ואז נוצר חיוך מסטול ולחיים מכוערות..ראסמי וידוי הריגה..

De Panthera

New member
זה נראה כאילו זרקו אותו

לאיזו מסיבת מריחאונה בהודו..ושעשו לו איקי על הלחיים...טוב הבנתם שאני שונאת את האייקון הזה?

De Panthera

New member
היא לא מיותרת

זה היה האייקון החביב עליי! והם הרסו לי אותו לטובת מסומם עם סומק של לוריאל פריז

Bassיסט

New member
לא התכוונתי שהתגובה שלך מיותרת

התכוונתי שהיא יענו "אקטרה" אוהבת אותו בציניות חיחיחי

Bassיסט

New member
וואו אני לא מאמין!!!

איזה קטע אני בדיוק כותב לכם על כמה שהתגעגעתי ואני יורד למאטה כדי להתעדכן במה חדש ואז אני רואה את השירשור!!! מה אומר ומה אגיד... אתם האחים הכי מתוקים שהיו לי בחיים!!!! מת עליכם שתדעו שממש ריגשתם אותי!
לכולם! (גם לך נועם את יודעת שאני אוהב אותך כך או כך בכל אופן תמיד יש מסרם להבהיר עניינים
) ולכל מי שרוצה או רוצה יש לי אי סי קיו ומסנג'ר לפיטפוטים לפעמים (כשאני בבית ולא בחזרות או עם חברים)

אגב אייסיקיו וכ'ו..../images/Emo221.gif

אני מתנזרת |חרדי| מהדברים האלו. הגעתי למסקנות שעדיף להיות בפורומים של תפוז מאשר להשתעמם בשיחות שהולכות ככה: |מה נשמע?| |בסדר,מה איתך?| |בסדר,מה איתך?| |בסדר,אבל אמרתי את זה לפני שנייה..| והכי מטומטם,שזה מתחיל להיות אפילו בשיחות טלפון.. זה קרה לי היום עם חברה שלי,וזה מתחיל לעצבן אותי.
בסדר,הבנו,הכל בדר"כ בסדר,כמעט תמיד אין חדש.. אפשר לעבור הלאה, ל

blck angel1

New member
בואי קלטי שיחה שלי ושל מישהו במסן

Gently weeps אומר/ת: (זאת אני) פפפ...הלכת עם תחתונים כשלבשת שימלת ערב?! מה את דפוקה?! מטרף אומר/ת: מה?? למה זה לא טוב?? Gently weeps אומר/ת: אלא מה חשבת!! הפסים!! הפסים בשימלה!! רואים את התחתון דרך השימלה!! ווא את חובבנית... להבא בלי תחתון.. פריי טו גו דארלינג.. מטרף אומר/ת: אוקי..אבל הרוח לא מפריעה? Gently weeps אומר/ת: תחשיבי את זה כאוננות בטבע *חבול* מטרף אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחח לא חשבתי על זה Gently weeps אומר/ת: מתי את חושבת? מטרף אומר/ת: ....רעה Gently weeps אומר/ת: נכון X_X מטרף אומר/ת: אז מה נעשה עכשיו מוח? Gently weeps אומר/ת: מה שאנחנו עושים כל ערב נקלל את אורן *ברקים ורעמים* מטרף אומר/ת: יאיאאיאיא Gently weeps אומר/ת: שמוק,אדיוט,מפגר,מטומטם,שקרן,מוג לב מטרף אומר/ת: חמור,מטומטם,חזיר,רשע,אנוכי,פרימטיבי Gently weeps אומר/ת: פרימיטיבי!! ענק!!! נכון!!! וכככההה עד סוף הערב ;;

למעלה