פחחחחחחחחחחחחחחחחח תמיד ידעתי שצריך להזהר ממך, את קרועה
T the Girl of Love New member 22/1/06 #23 פחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif תמיד ידעתי שצריך להזהר ממך, את קרועה
B Bassיסט New member 23/1/06 #34 לא תמיד השיחות הם כאלה!!! לי יש הרבה חברים באי סי קיו שאני מדבר איתם הרבה והם עוזרים לי הכל מיני דברים ואני להם במה שאני יכול... זה הרבה יותר מהיר והרבה יותר נוח ממסרים או מיילים... בכל אופן מתוקה איך שבא לך "איש איש ותוכנתו ילך" חיחיחי
לא תמיד השיחות הם כאלה!!! לי יש הרבה חברים באי סי קיו שאני מדבר איתם הרבה והם עוזרים לי הכל מיני דברים ואני להם במה שאני יכול... זה הרבה יותר מהיר והרבה יותר נוח ממסרים או מיילים... בכל אופן מתוקה איך שבא לך "איש איש ותוכנתו ילך" חיחיחי
T the Girl of Love New member 23/1/06 #41 הוא חזר!הוא חזר!הוא חזר!הוא חזר!!!! ה האהוב שלנו חזר אליינו.... וחסר למי שיגיד שתפוז לא דואגים לטובת המתחבקים שבינינו
הוא חזר!הוא חזר!הוא חזר!הוא חזר!!!! ה האהוב שלנו חזר אליינו.... וחסר למי שיגיד שתפוז לא דואגים לטובת המתחבקים שבינינו
T the Girl of Love New member 23/1/06 #42 בלעט.מה הולך פה? אבלבל. לפני 5 דקות אני ראיתי את הישן. מה,אני הוזה?