מחר זה קורה .......

michalae

New member
בהצלחה בהצלחה בהצלחה

מחזיקה לך את כל האצבעות שיש לי...

עדכון../images/Emo13.gif

היום ניגשתי לבי"ח לעשות את הבדיקה ובצהרים האחות התקשרה ואמרה :חופית את בהריון !!! אני כולי בשוק לא מאמינה למשמע אוזני שואלת שוב את בטוחה ? היא אומרת כן הבטא עומדת על 40 שזה בסדר גמור ליום ה-12 , מבקשת לעשות עוד בדיקת דם ביום שישי או ראשון . אני ממש לא מעכלת ועדיין רועדת כשרושמת לכן את ההודעה מה אתן אומרות על הבטא ? זה נמוך או שזה בסדר כמו שהאחות אומרת ? אני ממש בלחץ ? שמחה שיש לי בעל מקסים ותומך וכמובן אתכן אתן כל כך מקסימות ונותנות כוח להמשיך . אוהבת אתכן מאוד וצריכה שתחזיקו אצבעות שהבטא תעלה ותכפיל את עצמה זהו אני ימשיך

KerenOr שלי

New member
../images/Emo85.gif שעה טובה לברכה ../images/Emo85.gif

זה לא בגלל שאני חייבת. זה בגלל שאני רוצה! כמה מילים, עכשיו, כשהויכוח הוסדר: ניצני הריון בהודעת בטא מאושרת ועוד חברה את הפורום עוזבת. אחרי ששאלה, התעניינה ולאחרות גם עזרה אחרי אכזבות וגם כמה מילות נחמה. אז עכשיו, מלאת התרגשות את כותבת ולנו מבשרת, תקווה וסיכוי נותנת ואנחנו, לטיפול הבא כבר צועדות ברגל קצת יותר בטוחה. חברה יקרה, שיהיה בשעה טובה. שימשיך הכי נכון ושלם - עד ללידה. שתקני בגדים יקרים יקרים, שיבליטו את הבטן אפילו שהיא קטנה. ועכשיו את כבר יכולה לאכול פיתה שלמה, ולא יגידו: וואלה, זאת פ...ה יגידו: "היא בהריון". ויביטו בחיוך מלא הבנה. "בהריון". משאת נפש שהתגשמה. שיהי ה' עימך בזאת השבת ויברך את זה שבקרבך שלתפארת יצמח!!

שירה332

New member
מזל טוב חופיתוש !!! ../images/Emo65.gif

כל כך מעודד לקרוא על הצלחה. איזו הפריה זו שלך?

ישששששששששש ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

חופיתוש יקרה שמחה מאד בשמחתך
מחזיקה אצבעות
שהבטא תעלה ותכפיל
להריון מושלםםם ומשעמםםםם עד לקו הגמר

3קטנה

New member
סימן טוב ומזל טוב../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

מחזיקה אצבעות להמשך תקין שיכפיל וישלש וימשיך ארוך ותקין עד שתאחזו את האוצר שלכם בידיים

למעלה