מחר זה קורה .......

נעמה 71

New member
בשעה טובה ../images/Emo57.gif

מחזיקה אצבעות להכפלה ולהמשך תקין ארוך ומושלם
נעמה

אפרתתי

New member
איזה יופי...שיהיה ../images/Emo50.gif

כל הודעה כזו של בטא נותנת הרבה תקוה. בהצלחה!!!

יעללשם

New member
מזל טוב

מזל טוב לבטא מכופלת ומשולשת להריון קל ותקין ללא חרדות

ר29

New member
בשעה טובה

חופיתוש יקרה מזל טוב!!!!!! הריון קל ומשעמם.... אני ממש מתרגשת בשבילך ותודה לך על העידוד שנתת לי חיבוק ענק ושוב מזל טוב

I MiniMe I

New member
יאאא מזל טוב!!!

איזה יופי, הודעה מרגשת... המון הצלחה, מחזיקה אצבעות להכפלות מדהימות ול8 חודשי הריון עגול וקל

YaSi29

New member
../images/Emo124.gifקולולוללולו!! מזל טוב../images/Emo65.gif

כבר אמרתי אתמול... אבל ..איזה כיף להגיד לך שוב!!!!!! שימשיך תקין משעמם וארררוווךךךך!!! מקווה שלא תנטשי אותנו ותמשיכי לבוא לבקר גם אחרי שתעברי לבית השכן... ו....את חייבת לנו עדיין אבקה...

ל ב י אה

New member
איזה כיף ../images/Emo140.gif

מזל טוב, מאחלת המשך הריון, קל, בריא ול - 9 חודשים עגולים ומלאים. בשעה טובה ובהצלחה!

WANBMOMY

New member
הודעת פיצוי ממני...../images/Emo24.gif

על זה שפספסתי את הודעת הבטא שלך! ואיך אפשר לפספס??? שולחת לך מיליוני חיבוקים
נשיקות
עוד חיבוקים
עוד נשיקות
ועוד קצת חיבוקים
המון מזל טוב מקסימה שלי! מאחלת לך שימשיך ויעלה ויגדל ויצמח! שיהיה תינוק (או תינוקת) לתפארת! ואיך שלא?? הוא חייב להיות! נשיקותתתתתתתתתתת

newyorkerit

New member
mazal tov!!!!!!!!

i have been waiting your pregnancy announcment all day!!!!!!!!!!!!! congradulations hofitush!!!!!! beta looks very good for day 12!!!!

ש ג ה

New member
איזה יופי חופית גם אני חיכיתי

וחיכיתי כל היום להודעה שלך, גם עכשיו נכנסתי במיוחד כדי לראות אם כבר יש תוצאה איזה יופי מחזיקה
להכפלה ומחזיקה גם
להודעת דופק מרשימה

אני גם חיכיתי לשמוע ממך

תשובה, אני כל כך מתרגשת בשבילך ירדו לי דמעות מהתרגשות.אפילו שאני פאסיבית בפורום אני מרגישה איתך .מתפללת שיהיה הריון תקין וקל.

הולהההההההה ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

איזה יופי! איזה אושר! אני שמחה בשבילך מאוד! שיהיה בשעה טובה תקין וארוך מזל טוב

קיסה

New member
איזה יופי!!!

ממש חיכיתי להודעה שלך בתקווה שתהיה עם תוצאות טובות. אז הכי חשוב שתכפיל את הערך שלה ויהיה הריון בריא ונהדר. מזל טוב!

למעלה