מחר....

רנה6

New member
מחר....

שוב, מצטערת על פתיחת שרשור...אבל עיני קלטה מהצג, שמחר ביאיר לפיד יופיעו צביקה הדר וגיא פינס...יש לי הרגשה ששמו של ג'קו יועלה...תחושה...

Karina85

New member
נו בטח בנוסף...

הוא תמיד מביא גם פוליטיקה וגם בידור... אני צופה גם ככה :)

רנה6

New member
אמרו

גם את שמו...אבל כידוע זו תוכנית ראיונות ולכן מביאים עוד כמה....אני דווקא מעדיפה להזות על משהו שמזכיר את ג'קו אייזנברג...

a d i d a s 2 1

New member
ואני מעדיפה תרופת פלא לשיני בינה

ואם כבר אין כזו שקשורה לג'קו אם באמת צביקה הדר יתראיין מחר, ויוזכר שמו של ג'קו...גם מבחינת יאיר וגם מבחינת צביקה זה הולך להיות חיובי. ואם צביקה יהיה מרואיין שמו של ג'קו בטוח יעלה ולא רק אולי...

talytal

New member
אולי כן, ואולי לא

האמת, אני כבר לא יודעת מה עדיף. כי אם השם שלו יעלה, זה הרי יהיה בהקשר של העליהום. ועוד פעם להעלות את זה ממש לא עושה לי טוב. מה גם שאם יאיר לפיד חולק את הדעות של אשתו, אז בכלל... מצד שני, אם הוא לא יוזכר, זה אומר שהסיפור כבר באמת שקע, ולא מצדיק יותר אזכור. שזה גם די טוב, האמת. חוץ מזה שבא לנו לשמוע את השם של ג'קו כמה שיותר. בקיצור, נראה לי עדיף לקוות שהוא לא יוזכר, כרגע.

rifkin1

New member
עדיף שהוא לא יוזכר, אבל

אני משערת שכל הסיפור של כוכב 'נולד נולד' יעלה ואז יאיר לפיד יגיד מפשט כמו: 'קח את הסיפור של ג'קו למשל...' זה דיי צפוי... אבל אני מקווה שכל נושא העליהום לא יוזכר וצביקה יתעסק בלקדם את 'נולד לרקוד'

רנה6

New member
ואולי...

דווקא יוזכר בקונוטציה חיובית...בנות, למה שלא נביט על העולם בורוד?!....לא מאמינה שיצא לי!

a d i d a s 2 1

New member
בדיוק מה שרשמתי... זה יהיה חיובי...

ואולי במקרה יגמרו החיפושים.. למי פה יש תרופת סבתאאאאאאאאאאאאאאאאאא? (קניה זה מהכאבים ההכפלת אותיות הנ"ל)

קניה 1

New member
למה סבתא?? במקרים כאלה

רק סמים!!!! ברצינות, משככי כאבים והרבה.... לא נראה לי שמרווה, למשל, באמת תעזור במצבך... שמעתי גם שלשפשף עם מלח במקום הכואב יכול לעזור... תרגישי טוב מתוקה

a d i d a s 2 1

New member
וכל הימים יפים וכל הלילות סמים?

שאני אשפשף? מה פתאום! :) "אחחח קניה שלי קניה קניה אותך אוהב... "

קניה 1

New member
ששששש... הפורום ישן ../images/Emo199.gif../images/Emo1.gif

[לוחש] לַילַה טוֹב....

a d i d a s 2 1

New member
יאללה לילה טוב לכולם...

מחר יהיה יום יפה יותר מהיום.... נבדק מדעית ע"י ד"ר פישר....

shongold

New member
בוקר טוב שיר אהובתי

אם אכן זו המשוואה - צביקה הדר אצל יאיר לפיד = שווה ג'קו ושוב ג'קו צביקה אין לו ענין לייחצ"ן את התוכניות שלו - הם מיוחצ"נות די טוב - יש לכך חברת הפקה שלמה. ואם הוא שם הרי שדברים תואמו....והאיש הוא איש נבון ביותר...

shongold

New member
עוד משהו שיר..יאיר בעצמו חווה משהו

לא כל כך נעים בהקשר לעיתונאים...הוא אפילו כתב על כך...והיה שם משהו בכתבה שדווקא עשה לי להרגיש טוב...דבר שם בין השאר על זמרים שנכנסים להם לנשמה...וחשבתי ולא אמרתי אז ..ומעיזה אני לומר היום..קצת מתחברים לי דברים שאולי מדובר בזמר מסויים.... בקיצור יש מקום לאופטימיות ואפילו רבה אינשאללה!!!!!!!!!!!

רנה6

New member
בוקר טוב, שון אהובה...

בעלי מתחיל לדאוג ממילות התואר המסויימות כאן, המופנות אלי דווקא מהצד הנשי...על כל פנים, כנראה ובלית ברירה אאלץ היום לוותר על " מי רוצה להיות מיליונר ?" בערוץ עשר לטובת יאיר לפיד....אולי ...אולי...אולי יתחילו לטפטף לנו טיפות אושר.

shongold

New member
שיר חמד על מה ולמה בעלך מודאג

על מילות חיבה..הוא צריך להיות מודאג אם מדברים אל אשתו יקירתו שלא בצורה נאותה... כן חביבתי אכן תצטרכי לוותר חד משמעית על "מי רוצה להיות מיליונר" - ולעבור לערוץ 2 - וכולי תקווה באמת כולי תקווה שמפה תחול התפנית הכל כך נחוצה!

rifkin1

New member
שון, את כל כך בטוחה

שג'קו ייעלה בראיון של ציבקה אצל יאיר??? אני אישית לא כל כך בטוחה....וחוץ מזה, במה זה יכול להועיל??? בקשר לטור של יאיר, חשבתי שאני המשוגעת היחידה שחשבה שאולי יש קשר לג'קו שיאיר אמר שעיתונאי לא צריכים לרדת לחייהם של זמרים צעירים...

למעלה