ואני בטוחה שרק דבר אחד בטוח.... בעולמנו שלנו. כל הדברים בגדר אינטרפטציה שלי. היום בערב ניהיה חכמים יותר. ואת אינך משוגעת ההבנה שלך את הדברים היתה בבחינת לוגיקה פשוטה. עוד משהו יש שנקרא יחצ"נות.
שאף אחד ינבא כאן כלום ושום דבר לא ברור...כולם כולם רק מעלים השערות וזה בסדר. היום בערב נראה את הראיון עם צביקה וגם אם הוא לא יזכיר את ג'קו נהנה בכל מקרה מפני שצביקה מקסים ומצחיק.
כאן רק מהידיעה שצביקה הדר הולך להתראיין? ואנחנו אפילו לא יודעות אם הוא בכלל יזכיר את ג'קו...חחח מעניין מה יקרה שג'קו עצמו יגיע ליאיר לפיד...בטוח יהיה מעניין...
בדיוק לפני חצי שעה ישבתי וקראתי חומר למבחן, וכמובן שכשאני קוראת חומר משעמם דעתי נודדת (וזה קורה המוווווווווון בשבוע האחרון) והתחלתי לדמיין בצורה לגמרי ריאליסטית איך ג'קו מתארח אצל יאיר לפיד, ואנחנו כולנו באות לשם ומעודדות אותו מהקהל, עד שיאיר נאלץ לעצור את הראיון ולבקש מאיתנו להירגע קצת עם ההתלהבות והעידוד....
איזו שאלה?ברור שנהיה בקהל,סביר להניח שלקראת יציאת הדיסק יהיה איזה ראיון כזה. ואז אנחנו מגיעות בהמונינו ו"מרימות את האולפן".אה? ולצד המעשי -אני מניחה שורד תודיע לטליטל מבעוד מועד כדי שנספיק לתאם עם ההפקה .