מחר....

shongold

New member
הנבואה ניתנה לשוטים

ואני בטוחה שרק דבר אחד בטוח.... בעולמנו שלנו. כל הדברים בגדר אינטרפטציה שלי. היום בערב ניהיה חכמים יותר. ואת אינך משוגעת ההבנה שלך את הדברים היתה בבחינת לוגיקה פשוטה. עוד משהו יש שנקרא יחצ"נות.

למה לא??

אם מראיינים אותו,בטוח שיעלה גם הנושא של כוכב נולד בין השאר..,ודיי מתאים ליאיר לשאול אותו גם על הנושא של ג'קו...

rifkin1

New member
מעניין אותי לדעת איזו תפנית יכולה

להיות עקב ראיון בין יאיר לפיד לצביקה הדר??? אני במתח לקראת הערב...

Karina85

New member
תפנית...?

לא נראה לי שזה יהיה כזה משהו רציני... אולי אזכור...

shongold

New member
ריפקין אין לי שמץ

וגם אם יש לי ...אולי...בריא להמתין לערב והמבינה תבין...!

rifkin1

New member
שון זה בסדר, אני ממש לא מצפה

שאף אחד ינבא כאן כלום ושום דבר לא ברור...כולם כולם רק מעלים השערות וזה בסדר. היום בערב נראה את הראיון עם צביקה וגם אם הוא לא יזכיר את ג'קו נהנה בכל מקרה מפני שצביקה מקסים ומצחיק.

רנה6

New member
בומס...

לא הייתי כאן כמעט כל היום ועדיין אתן דשות בבוטן שזרקתי לכן...אוף, חייבת להתקלח, לאכול ולהיות מוכנה לקראת ההפתעות שבערב...

rifkin1

New member
קלטת איזה דיון נפתח

כאן רק מהידיעה שצביקה הדר הולך להתראיין? ואנחנו אפילו לא יודעות אם הוא בכלל יזכיר את ג'קו...חחח מעניין מה יקרה שג'קו עצמו יגיע ליאיר לפיד...בטוח יהיה מעניין...

talytal

New member
קארין, איזו טלפתייה! ../images/Emo13.gif

בדיוק לפני חצי שעה ישבתי וקראתי חומר למבחן, וכמובן שכשאני קוראת חומר משעמם דעתי נודדת (וזה קורה המוווווווווון בשבוע האחרון) והתחלתי לדמיין בצורה לגמרי ריאליסטית איך ג'קו מתארח אצל יאיר לפיד, ואנחנו כולנו באות לשם ומעודדות אותו מהקהל, עד שיאיר נאלץ לעצור את הראיון ולבקש מאיתנו להירגע קצת עם ההתלהבות והעידוד....

דורית41

New member
אהלן מתוקיזות/חמודיזות/וכו'

איזו שאלה?ברור שנהיה בקהל,סביר להניח שלקראת יציאת הדיסק יהיה איזה ראיון כזה. ואז אנחנו מגיעות בהמונינו ו"מרימות את האולפן".אה? ולצד המעשי -אני מניחה שורד תודיע לטליטל מבעוד מועד כדי שנספיק לתאם עם ההפקה .

קניה 1

New member
אם ז'קו יהיה אצל יאיר לפיד../images/Emo187.gif

אנחנו צריכות להתארגן ולעשות לנו מבעוד מאוד חולצות פורום אם תמונה של ז'קו בפרונט!!! וואי אני מתחילה פה כבר לפנטז חיחיחי
(אגב, כבר מזמן חלמתי על זה... שג'קו בתכנית אירוח ואני שם.. נו.... שייתגשם כבר החלום הזה!!!)

קניה 1

New member
בכוונה!!! לא אוהבת לכתוב../images/Emo187.gif

ג'קו... כי זה בן אדם...אמיתי... ואנחנו מדברות עליו לפעמים מלא שטויות!! אז עדיף כבר ז'קו או זיקו... או ז'קי אייזנמן, או הוואקו וכאלה, הבנת?????

למעלה