מחר....

יו..גם לי זה קרה השבוע..איזה קטע, א

איך יהי'ה שג'קו ישיר בתכנית,וגם כל פעם שאני צופה שיש את החלק ה"אומנותי" אני מדמיינת את ג'קו,אכן טלפתייה..
.מעניין מתי זה יקרה..

Karina85

New member
אנחנו מפנטזות על זה חודשים...

חחח בדוק אנחנו הולכות לקהיות בקהל, עם איזה חולצת ג'קו... חחח בכלל כל הפורום הזה מבוסס על טלפתיית נשמה חזקה ביותר!!!

לא!! לא הבנת,אמרתי שיאיר לפיד יבקש

מאיתנו להפסיק..וג'קו יהי'ה בכלל בעננים מאיתנו..ואולי אז הוא יגיד כל הפורום שלי הגיע! ולא כמעט חחח

Karina85

New member
אההה חחח

איזה חמוד הוא היה באלג'יר אמא... "אני רואה שכל הפורום פה!!!"

חחח מתוק..בהופעה הבאה זה יהי'ה

פי 2..ככל שהרפרטואר גדל גם האנשים\מעריצים (שונאת את המילה..)גדלים..

Karina85

New member
בעזרת השם, רק שיצליח ...

ושלא ישכח את התומכות הראשונות שהולכות אחריו באש ובמים

רנה6

New member
מניחה..

שבכל מקרה ימשיך להתנהל כאן דיון, גם אם יזכיר וגם אם לא יזכיר....וכשג'קו יופיע, בכלל לא חשוב מה יאמר, העיקר שנראה אותו...אלוהים, הבא מרפא לנשמתי הדואבת.:)

rifkin1

New member
איזה מתוק היה צביקה

הוא ממש הרג אותי מצחוק. שמחתי שהוא לא העלה את ג'קו, זה ממש לא היה לעניין אם הוא כן היה מעלה. הוא מספיק הביע תמיכה בג'קו לאורך כל התקופה הקשה ונראה שהם ביחסים מצויינים, אז בתכלס זה סיפק אותי.

talytal

New member
../images/Emo45.gif הוא נהדר

אחד האנשים היחידים בתעשייה הזו שכולו נשמה וחום אמיתי. מאוד מאוד ריגש אותי מה שהוא אמר על אבא שלו. ואני לגמרי מסכימה - היה לא לעניין להעלות את ג'קו, והאמת שלדעתי זה דבר די חיובי, שזו כבר לא שאלת חובה לכל מי שמתראיין, להגיד מה דעתו על הפרשייה. אחרת, איך אפשר יהיה להשאיר את כל הגועל נפש הזה מאחורה?

Karina85

New member
אני חולה עליו...

הוא כזה מקסים! ומצחיק!!! ואתן צודקות לגבי ג'קו... יו כמה צריך ג'קו לוורידים... זה לא יתואר...

shongold

New member
לאחר צפיה בקטע..עם צביקה ...

למדתי דבר אחד צביקה ויאיר חברים טובים...זה כבר משהו לא...יש מצב שהם מדברים ועל כל מיני נושאים..מי יודע אולי נסללה הדרך לראיון הבא...שוב עם צביקה והפעם על גם בנושא מסויים...אולי.....וגם יש מצב לאחר הוצאת הדיסק ...יוזמן משהו מוכר...בקיצור..החלום...ושיברו...נכון להערב..אבל פותח עבורנו...עתיד לא רע בהתייחס ליאיר ...

רנה6

New member
מעניין...

נקודת אור שלא חשבתי עליה בכלל....על כל פנים, נדמה היה לי כאילו צביקה " נטל" כמה דברים לפני...דיבר קצת שטויות, לא?!...הבדיחה המסויימת שלו, הייתה קצת לא לעיניין...הסריח לי קצת.פיכס.

Nova5

New member
בהחלט נקודה מעניינת

לא ציפיתי שידובר על משהו משמעותי, אבל ציפיתי למשפט או שתיים... מצד השני אולי ג'קו לא צריך סנגורים, אלא יעשה את העבודה לבד, בפיקוח של צוות המטפל? או אולי תמיכה חייבת לבוא מצד רחב יותר, לא כל כך מזוהה עם כוכב נולד וטדי? ושמות אנחנו יכולים לפלוט כמעט באופן אוטומטי... בסך הכל ראיון עם צביקה לא פתח לי אופקים חדשים, מלבד הקטע על אבא, שמשום מה הזכיר לי ראיון עם אישיות אחרת...

shongold

New member
כן נובה גם אני ציפיתי למשפט או

שניים, לא בקטע של השאלון..אלא במצב של ראיון..אז היה מצב..האם באמת נראה לך שג'קו לא צריך סניגורים נכון לעכשיו? האם לא צריך תשתית לקראת...זה מעשה רלוונטית לכל מוציא תקליט בשער..וודאי וודאי לו! האמת שהניואנס בנוגע לאבא כבר קושר עם צביקה עצמו בראיון שנתן אחרי התוכנית להתרגשותו שלו כתוצאה ממה שהתרחש על הבמה, בגלל סיטואציה דומה בחייו. זה נקודת חיבור נוספת בין השניים - מוצקה אפילו. מחכה למה שההפקה כן ההפקה תעשה למענו, עדין מחכה...

Nova5

New member
לדעתי הוא צריך

פשוט חושבת על דרכים שונות "לשווק" אותו...

shongold

New member
את חושבת..ההפקה חושבת...

אם את חושבת זה כבר מענין... אם ההפקה עדין חושבת..זה קצת בעייתי..

למעלה