מחשבות על הפרק

canimal

New member
מחשבות על הפרק

איזה ענק שבסוף הצביעו ללינדסי! וכמה מותח היה התחרות לחסינות!!!!!! אבל תכל´ס באמת היה חכם מצד טום קלי ולקס להצביע נגד לינדסי. כי הרי הם לא בטוחים במה שקורה. ו-אם מחברים את זה שבוראן סימנו להם L, את זה שברנדון ממש בעד שיצביעו עבורו, ואת זה שאם לינדסי תצביע נגד ברנדון זה עוד דרך בטוחה להעיף את לינדסי כי לא יהיה תיקו.. אז... ביי ביי לינדסי! וברנדון... זה היה כזה עצוב! הוא היה כזה שא(?) לטבח לפני ההצבעה! איך שהוא תמיד דאג ללינסי, ולפני ההצבעה הוא חרד לגורלה וכל הזמן הזה חשבנו שהיא הצביעה נגדו. תארו לעצמכם כמה זבל האמריקנים היו זורקים עליה ברחוב אם היא היתה עושה את זה לברנדון.. אה, וזה שפרנק לא פגע במטרה אף פעם.. זה היה ממש טראגי.. זה היה כמו לראות את קים רצה שוב או משהו.. וקלרנס שהיה ממש בן בליעל בזה שהוא כל הזמן הזכיר אוכל כאילו שהוא הבנאדם היחיד שרעב, והאחרים רוצים לשמוע את זה.. אבל הקטע עם הביצה היה ענק. ממש ממש מצחיק. וממש חכם שהם אכלו תתרנגולת כדי שהם יהיו חזקים בהתחשב בזה שהקבוצה השניה אכלה יום לפני.

Optimus_Prime

New member
הממממ

אני אומר שבמיזוג בוראן יתאחדו מחדש יעיפו את ברנדון ואת קים, אח"כ את פרנק ותריסה זה יהיה אדיר!
וברנדון הוא הבנאדם הכי מטומטם שאני מכיר שהוא יצא מהתוכנית חייבים, אבל חייבים! לתת לו איזה תפקיד בסיטקום. הוא מתאים בול! הכי מצחיק היה בניסיון הראשון שלו לירות, הוא שבר את החץ וכמעט בכה כמו ילדה קטנה...חחחח...

canimal

New member
לא נראה לי שאת פרנק וקים

אני מסכימה שהם יתאחדו שוב, אבל בעייתי שקלי למשל חושבת שברנדון וקים הם אנשים נחמדים.. אז הם יצטרכו להוכיח את עצמם כי עכשיו כולם רואים אותם כאנשים שבאו לחופשה. ויש הרבה אנשים שינצלו תהזדמנות להעיף את קלרנס.

Boran

New member
מותק שלי טעית../images/Emo58.gif

לפי מה שמישהו פה אמר קלרנס הטיפש עף בפרק הבא. גם אם לא, לארבעה האחרונים הוא לא הגיע/יגיע, כי הם קים איתן לקס וטום וזאת עובדה. צר לאכזב אותך

shirakl

New member
קלרנס ../images/Emo58.gif

לא עף בפרק הבא, וזה בטוח! נראה לנ שדוקא אתה זה שטועה, ואם לא, אז הוא יהיה בחמישייה האחרונה!

Gal6

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo70.gifראו הוזהרתם

הוא ועוד איך עף בפרק הבא, כנסי לאתר של סי בי אס!!

zeg

New member
אני ממש מסכים

באמת עדיף להעיף אותו מהישרדות, עדיף לאיזה סיטקום בשעת לילה מאוחרת! הוא באמת מתנהג כמו כוסית, אבל כוסית מעצבנת ובכיינית בטירוף! אני מקווה לטובתו שאחרי האיחוד יהיה איזה קרב חסינות שיערב משחק בברבי או התאפרות... לפי הראיון עם ג´ף וכמה שהוא דיבר עליו, נשמע שהוא הגיע רחוק! אבל אל תגלו כי מספיק כבר העיתונים גילו לי מי ניצח!

shirakl

New member
צודק לגמרי

בקשר לברנדון. ואני ממש מקווה שבאמת זה מה שיקרה במיזוג! זה יהיה מגניב! ויגיע להם ממש כל הכבוד על שמירת האמונים!

דגיגונת

New member
היום היה פרק ענק!

זה היה מגיע ללינדסי, היא עלתה אפילו לי על העצבים. לפי דעתי מה שעשו (בעירבוב) היה אכזרי מדי, אחרי הרבה תיכנונים ואסטרטגיות, אתה עוקר לקבוצה אחרת, והיריבה... וההומו הזה, מה שמו.. איזה תכמן!!!! לא הייתי רוצה שיהיה לי כזה חבר שתוקע סכין בגב. אבל לינדסי לקחה את ההחלטה שלו יפה ואמרה "שזה רק משחק". מעניין מי ניצח בסוף.........

shirakl

New member
תכמן? לא הבנתי למה הכוונה?

למי ברנדון תקע סכין בגב? מתי?

canimal

New member
כל כך לא!!!!

הוא במקרה דיבר בקול רם ואז הם גילו שקלי שם. אף אחד לא ידע שהיא שם, אם הם ידעו הם היו אומרות לו להיות בשקט. אם הוא היה עומד לתקוע לה סכין בגב הוא לא היה עובד כל כך קשה ולסכן את עצמו למענה!

shirakl

New member
והוא לא היה בוכה כמו שהוא בכה...

ראו שהוא ממש הצטער על זה שהוא לא לחש מספיק חלש... אבל לפי מה שהבנתי מאנשים כאן, בוראן סימנו לחבריהם בסמבורו להצביע ללינדסי בכל מקרה, כך שזה לא ממש שינה... בקשר לברנדון - היה עדיף לו בהרבה שהיא תישאר... עכשיו אין לו סיכוי לנצח, והוא גם יודע שהוא בקרוב יצא...

הקטע עם פרנק באמת היה עצוב.

זה כמו ההיא מהעונה הראשונה שהיתה מדריכת חתירה. מי זאת היתה? קלי? ושנכשלה בתחרות חתירה. רק שעל פרנק ריחמתי יותר כי אותה לא סבלתי. לפחות בזכות ההדרכה שלו האחרים הצליחו יפה.

zeg

New member
מי שהיו אדירים הם...

ממש אהבתי היום את אית´ן שהוא תמיד כזה נחמד ורגוע ומשתדל והים שיחק אותה עם הקליעות, וגם את הבלונדינית המבוגרת מבוראן שהיתה כלה בקרב חסינות וממש אדירה עם הקטע עם הביצה! בכלל, היא ממש סבבה, ובאמת טוב שהשאירו אותה למרות אותה פעם שהיא הכשילה אותם. אבל עדין מציק לי שאין עד עכשיו בעיני אף אחד ממש מרכזי להזדהות איתו או לאהוב. אין דמויות בולטות ברשעותן או בנחמדותן או בכלל. אפילו את כל השמות לא למדתי עדין למרות השלב המתקדם. בכלל, מישהו שם על הקלי הזו או שמע ממנה עד עכשיו?

Optimus_Prime

New member
ואי..

צודק מאה אחוז! אני מסכים איתך פה המון
סתם משהו הייתה פעם סדרה " סוף סוף סוזן" , והייתה שם אחת שממש ממש דומה לקלי. אני מוצא את זה מפחיד o_O_o_O_O את השמות למדתי בטח.. להתחבר , גם אני לא ממש מתחבר, אולי עם שבט בוראן כי יש לי נטיה לאהוב קבוצות מיעוטים כמו יהודים ואפרו אמריקאים
ואוי.. לקס... הוא דמות טובה.. שלושתם : אית´ן, לקס וקלרנס הם אלו שאני לטובתם כרגע =)

zeg

New member
../images/Emo51.gif

גם אני כעסתי על קלרנס כמו כולם בהתחלה. מותר לכל אחד לפשל ודווקא היום הוא התגלה כאחלה גבר ונראה שכבר אוהבים אותו. ודרך אגב, פתרת לי משהו ששיגע אותי כל הפרק!!!!! כל הזמן חשבתי למי קלי דומה! ידעתי שהיא מזכירה כל כך איזה שחקנית ואתה אשכרה עלית על זה! וואלה, היא באמת דומה קופי לבלונדינית הרעה מסוף סוף סוזן!

Outlast

New member
אבל גם היום היא הכשילה אותם!

(קים, המבוגרת) בתחרות על האוכל (נכון אלה התחרויות הכי אכזריות?)...זאת אומרת, לא בטוח שהם היו מצליחים הכל מקרה, אבל באחת השאלות היא קפצה "אני יודעת את זה!" וזאת הייתה השאלה בה בוראן טעו וסמבורו צדקו, מה שהוביל לתוצאה הסופית...

למעלה