מחשבות על הפרק

shirakl

New member
היא לא התייחסה אליו כאילו הוא עשה

את זה בכוונה! היא ידעה שזה לא יה בכוונה, ולכן היא גם הבינה שאסור לה להצביע נגדו...

mishmesh

New member
הפסדתי את הפרק... ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

מישהו יכול בבקשה בבקשה להגיד לי מה הלך שם, כי לפי ההודעות שלכם נשמע שזה היה פרק ממש ממש טוב. אז מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה קרה בפרק, מה היו התחרויות, וכו´

Outlast

New member
אני אנסה...

למרות שאני ידועה בזיכרון סלקטיבי... אוקיי,בבוראן המשיכו לחכות לביצים, והתלבטו עד מתי לחכות ואם התרנגולות לא יטילו- מתי לשחוט אחת מהן. בסמבורו, אממ... לא זוכרת משהו חשוב, תקנו אותי אם אני טועה. אוקיי, התחרות הראושנה- הפרס: ארוחה גדולה (הכל יחסי) של סנדביצ´ים, עוגיות, פחיות משקה וכאלה... התחרות: שתי הקבוצות יושבות כל אחת על מין טריבונה שעשויה מ-5 (?) מדרגות, ומתחילים שכולם יושבים על המדרגה העליונה. ג´ף שואל שאלה והקבוצה מחליטה ביחד מה לענות ומרימה שלט עם "אמת", "שקר" או תשובה A, B, C, או D. כשהקבוצה צודקת, היא יורדת מדרגה אחת למטה. הקבוצה שמגיעה ראשונה למטה- זוכה. השאלות היו על האיזור בעיקרון, חיות, אוקיינוסים וכו´. אם אני זוכרת נכון בשתי השאלות הראשונות היה שוויון ואז הייתה שאלה שבה קים (המבוגרת) הודיעה "אני יודעת את זה!", וכמובן שבוראן טעו וסמבורו צדקו, וכך נפתח פער של שאלה אחת, מה שגרם לניצחון של סמבורו. למחרת אחת התרנגולות של בוראן החליטה סוף סוף להטיל ביצה (ותודו שהתגובה של סיילס הייתה אחד הדברים היותר מצחיקים שיש), אבל לא נראה לי שבכלל הראו מה הם עשו איתה... בכל זאת בערב הם החליטו לשחוט את אחת התרנגולות (ותודה להפקה שחסכו את זה מאיתנו) ו´נהנו´ מעוף על האש. למחרת- תחרות החסינות. עוד לפני התחרות כל קבוצה קיבלה חץ וקשת כדי להתאמן, מה שדי מצביע על העובדה שהתחרות תהיה קליעה בחץ וקשת... פרנק מיד תפס פיקוד ושיחק אותה "מדריך" (הוא צייד, לא?) לחץ וקשת. אולי ההדרכה שלו עזרה, כי בסופו של דבר בוראן ניצחו (ופרק פיספס פעמיים! זה היה נהדר...) וזכו בחסינות (אגב, כל התחרות מאוד הזכירה לי את עצמי בגן, חוגגת את ל"ג בעומר ביער, בתחרויות חץ וקשת). סמבורו הייתה צריכה להעיף מישהו, ולמרות שבהתחלה פליטי בוראן תיכננו להצביע לברנדון קלי כנראה שמעה את ברנדון מדבר על זה שללינדסי יש הרבה קולות, וכך הם הצביעו לה, לינדסי עפה וכל הקטע היה מאוד משעשע, כולם בכו והיו ממש חמודים... זהו, נותר רק לחכות למיזוג... אגב, כולם- נמחקה לי כל הרשימה ב-ICQ, אז אם למישהו יש אותי- שיכתוב לי משהו... (ואם מישהו יודע איך לשחזר רשימה מ-ICQ 2000, אני יותר מאשמח...)

נכון שהפרק לא היה מותח כמו הפרק

הקודם (וסליחה שאני מגיב מאוחר - יש לי yes אז מקליטים לי ואני רואה ביום ראשון) אבל הוא עדיין היה מצויין. אגב, שמתם לב שהתחרויות הן מאד נחרצות הפעם? אולי כדי למנוע את שערוריית אליזבת´-קולבי של שנה שעברה.

היתה תחרות בפרקים האחרונים של

קליעת צלחות והכללים היו שמי שפוגע בכל הצלחות של היריב - מנצח. לגבמר הגיעו אמבר וקולבי (לא אליזבת´, התבלבלתי) עם 2 צלחות שלמות לאמבר וצלחת אחת לקולבי. אמבר סדקה את הצלחת של קולבי וקפצה מניצחון. פתאום המפיקים הודיעו שהם החליטו לשנות את התחרות (אגב - במסגרת התחרות שהשורדים חתומים עליה זה זכותם לשנות את התחרות בכל שלב) ושצריך לשבור את הצלחת ולא לסדוק אותו. קולבי פגע בצלחת של אמבר, היא סדרקה את שלו ואז הוא ניפץ את הצלחת האחרונה שלה וזכה בחסינות. באותו ערב אמבר הועפה מהשבט. זה כשר - אבל מסריח. ( מה גם שהשורדים טענו שכל התחרויות האחרונות "הונדסו" כך שיתאימו יותר לקולבי ושהוא ינצח בהם. עוד שערוריה התעוררה שבאתגר החבלים ניתן היה לראות בברור שקולבי מרמה - והוא זכה באתגר, בעוד שפסלו שורד אחר שרימה. הניצחון הזה הוביל לשרשרת נצחונות של קולבי שבהם הוא הואכל בעודג ששאר )השורדים גוועו.

הסיבה שההפקה רצתה שקולבי ינצח

היא מאד ברורה - הם לא רצו עוד מניאק סטייל ריצ´ארד וגם בגלל שהם טוענים שהוא נראה טוב וכו´ - הall american boy. בגלל זה הם גם הורידו בעריכה התוודות של אחד מהבנים שבו הוא הודה שהוא הומו. הוא רימה בכך שהוא שיחרר את השאקל וחיבר אותו מחדש מבלי שהשאקל השני יהיה מחובר לחבל (התנאי לאי פסילה). מי שעושה PAUSE בוידאו יכול לראות את זה בבירור.

מה, באמת?

אבל הם בכלל לא נראים הומואים. איך זה יכול להיות? הורידו להם בעריכה את הקרניים הורודות?

LordSoth

New member
אז ככה :

דבר ראשון, לא מצחיק. ודבר שני, כן, גם לדעתי זה היה ג´ף או ניק (ואני די חושב שזה היה הכושי, ניק זה שמו אם אינני טועה), כאילו, מההתחלה שמתי עליו עין בקטע הזה ואמנם אני קצת שונה בקטע הזה מכולם, אבל אני דווקא אהבתי את לינדזי וסיילס, שדווקא היה להם סיכוי לנצח אם לא היו מערבבים בין השבטים.

dj soul

New member
אני רציתי לברנדון יעזוב

כי לדעתי הוא לא תורם הרבה לקבוצה, והוא נורא חלש. אני צחקתי בתחרות של חץ וקשת, הוא פשוט לא מתאים למקום כזה. אני חושבת שאחד מה"מבוגרים" ינצח.

למעלה