אני אנסה...
למרות שאני ידועה בזיכרון סלקטיבי... אוקיי,בבוראן המשיכו לחכות לביצים, והתלבטו עד מתי לחכות ואם התרנגולות לא יטילו- מתי לשחוט אחת מהן. בסמבורו, אממ... לא זוכרת משהו חשוב, תקנו אותי אם אני טועה. אוקיי, התחרות הראושנה- הפרס: ארוחה גדולה (הכל יחסי) של סנדביצ´ים, עוגיות, פחיות משקה וכאלה... התחרות: שתי הקבוצות יושבות כל אחת על מין טריבונה שעשויה מ-5 (?) מדרגות, ומתחילים שכולם יושבים על המדרגה העליונה. ג´ף שואל שאלה והקבוצה מחליטה ביחד מה לענות ומרימה שלט עם "אמת", "שקר" או תשובה A, B, C, או D. כשהקבוצה צודקת, היא יורדת מדרגה אחת למטה. הקבוצה שמגיעה ראשונה למטה- זוכה. השאלות היו על האיזור בעיקרון, חיות, אוקיינוסים וכו´. אם אני זוכרת נכון בשתי השאלות הראשונות היה שוויון ואז הייתה שאלה שבה קים (המבוגרת) הודיעה "אני יודעת את זה!", וכמובן שבוראן טעו וסמבורו צדקו, וכך נפתח פער של שאלה אחת, מה שגרם לניצחון של סמבורו. למחרת אחת התרנגולות של בוראן החליטה סוף סוף להטיל ביצה (ותודו שהתגובה של סיילס הייתה אחד הדברים היותר מצחיקים שיש), אבל לא נראה לי שבכלל הראו מה הם עשו איתה... בכל זאת בערב הם החליטו לשחוט את אחת התרנגולות (ותודה להפקה שחסכו את זה מאיתנו) ו´נהנו´ מעוף על האש. למחרת- תחרות החסינות. עוד לפני התחרות כל קבוצה קיבלה חץ וקשת כדי להתאמן, מה שדי מצביע על העובדה שהתחרות תהיה קליעה בחץ וקשת... פרנק מיד תפס פיקוד ושיחק אותה "מדריך" (הוא צייד, לא?) לחץ וקשת. אולי ההדרכה שלו עזרה, כי בסופו של דבר בוראן ניצחו (ופרק פיספס פעמיים! זה היה נהדר...) וזכו בחסינות (אגב, כל התחרות מאוד הזכירה לי את עצמי בגן, חוגגת את ל"ג בעומר ביער, בתחרויות חץ וקשת). סמבורו הייתה צריכה להעיף מישהו, ולמרות שבהתחלה פליטי בוראן תיכננו להצביע לברנדון קלי כנראה שמעה את ברנדון מדבר על זה שללינדסי יש הרבה קולות, וכך הם הצביעו לה, לינדסי עפה וכל הקטע היה מאוד משעשע, כולם בכו והיו ממש חמודים... זהו, נותר רק לחכות למיזוג... אגב, כולם- נמחקה לי כל הרשימה ב-ICQ, אז אם למישהו יש אותי- שיכתוב לי משהו... (ואם מישהו יודע איך לשחזר רשימה מ-ICQ 2000, אני יותר מאשמח...)