מחשבות על הפרק

shirakl

New member
שניהם ממש מגניבים../images/Emo58.gif

והם גם ישארו השניים האחרונים!

Boran

New member
אינעל דינאק../images/Emo58.gif

דווקא הם?? מה עם לקס, טום, קלי, קים הצעירה? גם הם כלים שחבל"ז! ואיך לעזאזל קלרנס הגיע לפיינל פור, אחרי שאפחד שם לא בטח בו וכולם רצו להעיף אותו? ספוילר קטן: לקס ייזכה באוטו, קלי תהיה למרבה הצער החברה הראשונה של חבר המושבעים. מכאן אפשר להגיע למסקנה שאיתן, קים, לקס וקלרנס יהיו הארבעה האחרונים

shirakl

New member
../images/Emo58.gif

אתה בעצם אומר שטריסה ופרנק ישארו אחרי קלי?

Boran

New member
סליחה, תיקון טעות../images/Emo58.gif

אחד האנשים בפורום אמר שקלרנס יהיה בין הפיינל פור. לאחר שקראתי כתבה בוואי-נט, כנראה שהוא טועה. כנראה קלרנס היה בחמישה האחרונים ואז יצא, כי הארבעה האחרונים הם איתן, קים הזקנה, לקס וטום. עקב טעות של ההפקה בתחרות חסינות שבה שואלים שאלות על מתחרים בעבר, טום ולקס, שלא העפילו לשניים האחרונים, פוצו במאה אלף דולר כל אחד. האתר עם הכתבה המלאה מסתובב פה איפשהו בפורום.

imagine

New member
../images/Emo58.gif

קלרנס לא יגיע לחמישה האחרונים, הוא עף בפרק הבא.

mishmesh

New member
ממש כן ../images/Emo70.gif + הוכחה + ../images/Emo58.gif

החמישה האחרונים הם: אית´ן, קים, לקס, טום ות´רזה. קלרנס עף בפרק הבא, שהוא הפרק הראשון לאחר איחוד השבטים. מי שלא מאמין-יכול לבדוק בטבלת ההצבעות השבטיות, היישר מהאתר הרשמי של השרדות, שבה כתוב במפורש שקלרנס עף בפרק הבא, כלומר בפרק בשביעי.

Ivan Pedroso

New member
דווקא יש "רשע" אחד...

לפי דעתי, האדם שהכי מתאים בינתיים לתואר ה"רשע" של הישרדות 3 זה סיילס... למרות שהוא לא ממש רשע, הוא תחמן ברמה שלא תיאמן!

shira245

New member
הפרק היום

פרק מצויין כמה שלא סבלתי את לינדסי ושנאתי אותה ממש ריחמתי עליה שהעיפו אותה.. וקלי נורא חמודה!!! לי היא מזכירה את קולין ואליזבת מהעונות הקודמות. אבל הכי מעולה היה שפרנק לא קלע בכלל והוא הדריך את כולם!! אבל בינתיים הוא וטריסה נוקמים בכולם.. והכי טוב לקס!!! לקס לנצח!!!

Boran

New member
אשכרה, קולין של הישרדות 3

בכל עונה חייבים להכניס את המותק של בחורה שכולם יאהבו. עונה ראשונה זו הייתה קולין, עונה שניה אליזבת, עונה שלישית קלי, שהיא פשוט מקסימה. לגבי העונה הרביעית (בלי ספוילר), גם שם יש את המותק הייצוגית, נלייה בת 21, כל השבט שלה קורא לה סוויטפי, מותק של בחורה.

shirakl

New member
היה פרק ממש גדול!

אני חושבת שממש הגיע ללינדסי שיצביעו נגדה, למרות שכשהיא אמרה שהיא יוצאת משם עם הכבוד שלה כי היא לא בגדה בחבר, ושלא קיחו את זה קשה מדי כי זה רק משחק, התחלתי קצת לחבב אותה... היא היתה ממש בסדר! היא לקחה את זה בצורה הנכונה! ברנדון היה נורא מסכן...הוא הרגיש ממש אשם בגלל שהוא לא לחש ולא שם לב שקלי בדיוק עוברת שם... זה שפרנק לא פגע במטרה היה באמת טראגי, בהתחשב בזה שהוא עשה את עצמו איזה מורה ומומחה דגול, ולימד את כולם... (מה הקשר לקים? לא הבנתי...) הקטע עם הביצה באמת היה מגניב! ממש אהבתי, במיוחד את התגובה של טריסה ושל קלרנס... ובאמת טוב שהם אכלו בסוף את התרנגולות. אני מתארת לעצמי שהם לא ישנו שוב פעם את כללי המשחק (פעמיים באותה עונה? צריך להשאיר משהו גם לעונה הבאה...), ובכ"ז יהיה מיזוג בפרק הבא... וחוץ מזה, הם באמת צריכים להתחזק כדי לעמוד מול השבט השני... בוראן באמת סימנו לסמבורו (אקסים של בוראן) L - כלומר גילו להם שללינדסי יש קולות נגדה? לא שמתי לב לזה... אתה בטוח?

canimal

New member
אני? אני בת.

קלי אמרה שהם לא הבינו למה כל הזמן סימנו להם L הם חשבו: מה? להפסיד? מה??! ואז היא הבינה: לינדסי! אבל היא לא היתה בטוחה וגם לינדסי ברנדון וקים ראו שהם סימנו להם כל הזמן.. בהתחלה לא הבנתי על מי היא דיברה אבל זה רק הגיוני שבוראן יסמנו להם את זה. באמת לא הבנתי למה בתחרויות בוראן לא סימנו אחד לשני דברים אבל כנראה שהם כן! ברנדון, היה ממש סבבה ממש השתדל למען לינדסי והא בין היחידים מצעירי סמבורו שקולט שהם בהישרדות. ובכל זאת הוא השתדל למענם.

shirakl

New member
אבל בסופו של דבר הוא זה שמכר את

לינדסי... הוא לא דיבר מספיק חלש... הוא גם די מעצבן! לא נורא, הניחוש שלי הוא שהוא הולך לעוף באחד הפרקים הקרובים...

canimal

New member
הוא לא עשה את זה בכוונה!

וזה היה ממש מגעיל מצד לינדסי להתייחס אליו כאילו זה היה בכוונה.

groovy chick

New member
נכון! אבל בסופו של דבר טוב שהיא עפה

כי לא סבלתי אותה עוד מהפרק הראשון, סתם מגעילה! הכי קלה זו קים הקטנה שמצד אחד שידלה את לינדזי להצביע נגד ברנדון (וככה גרמה לה לדבר על זה עם השבט השני - שישר גרם להם לחשוד בה) ואח"כ אמרה לה שהיא לא מצביעה.

canimal

New member
מתי היא שידלה אותה? זה היה רעיון של

לינדסי להצביע לברנדון

shirakl

New member
בדיוק. לינדסי הציעה את הרעיון

וקים אמרה לה מראש שאין לה שום כוונה לקחת חלק במזימה...

למעלה