מחשבות על הריון נוסף

משוש30

New member
מחשבות על הריון נוסף ../images/Emo12.gif

טוב אז זה מתחיל בזה שכמה שעות אחרי הלידה שאלתי את בן זוגי שיחיה מתי עושים עוד אחד...הלידה ממש לא הייתה טראומאטית והפלא הזה שהצטרף למשפחה בהחלט עושה חשק. החלטנו בכל זאת לחכות עד אחרי חופשת הסקי (כלומר מתן יהיה בן שנה וקצת כשנתחיל) כי חופשה אחת כבר הפסדתי ואני ממש מכורה אז שנתיים רצוף? אבל...נורא נורא בא לנו...ואני גם מקנא בכל אישה שאני רואה בהריון, ועכשיו ראיתי את אחינועם ניני במתקדם ובעלי שאל "את מתגעגעת להיות בהריון?" אמרתי שכן והוא אמר "נו אז יאללה"... חשוב לציין גם שקניתי בסכום מטורף את הפמולן (יום לפני שהוא חזר לבתי מרקחת והמחיר שלו ירד במאות אחוזים
) ולקחתי אותו בערך שבועיים...נכון המחזור עוד לא הגיע (שלא כמו לשאר החברות בפורום...) וגם נושא הסקס עדיין קצת בעייתי אבל אני פשוט מתה לעוד אחד!! מה אתן אומרות? אני אתמוטט אם כן? אני כל הזמן חושבת שאני פשוט מטורפת אבל אני ממש ממש ממש רוצה...וחושב לציין שאני כבר לא צעירה כל כך (בת 31.5)ואנחנו רוצים לפחות עוד 2 ילדים אז... נו תגידו משהו? כו? לא? לחכות? להתחיל? לא לחשוב על זה ומה שיהיה יהיה? מה???

cookie1

New member
אני אומרת קדימה לעבודה !

הרגשתי בדיוק כמוך אחרי הלידה, ולא יכולתי להפסיק לחשוב על עוד אחד אז עשיתי.... אני מאמינה שמתגברים על כל הקשיים בסופו של דבר, ומה שחשוב זה שרוצים עוד פלא !

ילדונט

New member
אני אומרת - מה שיהיה יהיה

המחזור עוד לא הגיע? יכול להיות שתחכי עוד חצי שנה לביוץ. ויכול להיות שהוא יגיע מחר. אז בלי לחץ, אבל גם בלי להיזהר. אולי עוד ניפגש שוב בהריון ולידה?

ילדונט

New member
אני רוצה

אבל יש משהו קטן, קטנטן ממש, אבל הכרחי לשם כניסה להריון. סקס קוראים אותו. אני זוכרת במעורפל מה זה, אבל עוד לא ממש הצלחתי לשחזר מאז הלידה

משוש30

New member
ואלה על זה לא חשבתי...

אנחנו הצלחנו לשחזר איזה פעמיים אבל כן...יש פה בעייה מסוימת. נצטרך להתגבר על המחסומים...

lulyK

New member
נשמע שאת ממש בעניין.

נותר לי רק לקנא (אני קשישה ממך והחשק אפילו עוד לא התחיל לדגדג, להיפך)

עמית@

New member
את לחלוטין לא מטורפת.

אני התחלתי (אבל אני עם טיפולים
) כשתמר היתה בת 10 חודשים, והייתי מוכנה להכנס להריון בו במקום ולהיות מאושרת, אבל לא הולך. אני אומרת שלכי על זה, וזהו
יהיה נפלא, יש לך ספק? (אבל תצטרכי לעבוד פחות
)

sharonmx

New member
go for it!

אני יותר זקנה (בשבוע הבא 36
) והילדים שלנו נולדו באותו יום... אני מאוד מזדהה, והמחשבה עוברת גם לי בראש. (לפחות קניתי את הפמולן במחיר הזול, אבל עוד לא התחלתי לקחת... מעניין למה?...
) הקיצר- בהצלחה!

משוש30

New member
באמת אותו יום? ../images/Emo9.gif

אחלה יום!! אולי נפתח בית מרקחת? לפחות לא נפסיד מזה...

עינבלית

New member
אבל אולי תמכרו חזרה לבית מרקחת

ולפחות תקבלי זיכוי לקניה אחרת? ולגבי הצורך בעוד אחד- אני ממש רוצה אבל האיש מתעקש לחכות עוד. מבחינתי- כבר הייתי מוכנה כשהיא נולדה...

sharonmx

New member
אופס.. קצת התבלבלתי...

טוב, בדיוק הפרש של חודשיים.. סורי... רומי נולדה ב-17 לפברואר. בפעם הבאה מבטיחה לא לדלג על מספרים
העייפות....

בימבילי

New member
מחשבות על ילד נוסף

הריון נוסף גורר אחריו ילד נוסף. אצלי ממש לא היה קשר בין הדברים. ישר אחרי הלידה רציתי כבר להיות שוב בהריון אבל כשחשבתי לעומק על ההשלכות של הריון (הילד הנוסף) החלטתי לחכות עוד קצת. אני מבינה את הרגשות שלך מאוד ומציעה לך לדמיין איך יהיה עם 2 ילדים כדי לדעת מה הכיוון שלך (בכל מקרה - אני ממליצה בחום על 2 ילדים...)

משוש30

New member
אני מדמיינת ואין לי ספק שיהיו

רגעים בהם אני לא אבין למה עשיתי את השטות הזאת...אבל יש לי כל כך הרבה עזרה מההורים ומבעלי היקר והכל זורם בסך הכל כל כך בקלות בינתיים, ובעיקר אני מרגישה משפחה באמת זה משני ילדים ומעלה... אני גם רוצה אותם צמודים שיהיה להם אח שהוא גם חבר (בשאיפה). יש לי גם הרגשה מאד חזקה שזה יהיה טוב. בקיצור נראה לי שנלך על זה בלי לחץ. ממילא בינתיים אין מחזור...

יאללה לעבודה!

רק דבר אחד חשוב: לפי ההודעות שלך בפורום, יש לךך סדר יום מטורף עם שעות ארוכות בעבודה , אם את רוצה עוד ילד ותמשיכי ככה את תשתגעי! אז תורידי הילוך ותתחילי לעבוד על אח או אחות חמודים למתן. אני בניגוד אלייך ממש לא בקטע. נכון שהלידה לא היתה קשה ושירי מקסימה ואני רוצה לחזור על אותו שטנץ אבל בטח לא עכשיו, תני לי להתרגל לחיים עם ילד ולהנות מכל רגע עם שירי לפני שאני רצה קדימה.

תמי29

New member
מקנאה בך שאת מתגעגעת להריון

אני מעונינת בילד מוכן. אין לי כח לסחוב!!! יש מוכרים?? וגם אני מצטרפת להמלצה לעשות את זה עכשיו ככל שמתבגרים קשה יותר!!! בהצלחה ובמזל טוב!!

משוש30

New member
לא הבנת אני פשוט רוצה עוד חופשת

לידה...
האמת אני אמורה השנה לסיים את המסטר מה שאומר ששנה הבאה החיים שלי יהיו יותר קלים (בעזרת השם בלי נדר)... אני לא יודעת פשוט כל הקטע הזה של אמהות בא לי כל כך טבעי. כנראה שעשיתי את מתן ממש בזמן. ואני כבר בשוונג...

She Dolphin

New member
../images/Emo41.gifאם ככה, אני מציעה לך משהו...

ובמיוחד לאור מה שכתבת לא זמן על מה שקורה לך מאז שנגמרה חופשת הלידה שלך, אבל לא רק - אני מציעה לך לדחות את הנסיונות (שעלולים להפתיע ולהגמר בהריון על הביוץ הראשון, את יודעת
) עד שתגמרי את המסטר, זאת אומרת - למנוע את הסיכוי שבזמן שתלמדי כבר תהיי בהריון (גם אם מדובר בתחילתו). ברוב המקרים הריון שני הוא בפרוש קשה יותר. אין אפשרות להמרח על המיטה בכל רגע פנוי, הלילות עדיין לא מלאים, יש עוד ילד (ובמקרה שלך - תינוק) שדורש תשומת לב, טיולים לגינה, על הידיים, לפעמים חולה וכו' וכו'. ההריון הראשון שלי היה קליל, יחסית הייתי ממש פנתרה וההריון השני שלי פשוט המם אותי בכמה הוא היה שונה והרבה יותר קשה. אז נכון, גם אם בנך יהיה בשנה הבאה (כשתגמרי את המסטר) קצת יותר גדול עדיין הדברים שכתבתי לא ישתנו, אבל לפחות את תהיי אחרי תקופת הלימודים ולא בעיצומה. בעיני זה נראה מאוד משמעותי. בהצלחה

עדיין לא יכולה לחשוב על זה

כל הכבוד לך ובהצלחה. אני לא יכולה לחשוב על עוד אחד ואנחנו בנות אותו גיל. עדי שלי נולדה שבוע לפני שלך.

למעלה