אם מבצעים את המשטח משיש חברון או גרניט מסוג סרדו או אחד מדגמי הקיסר הזולים 8000+מע"מ הוא מחיר סביר אם לא משתוללים עם גימורים מיוחדים כמו השתלות בקנטים או העגלות למניהם. לגבי ארונות נכון המחיר לא סביר גם אצל חברות מטבחים שצצות כמו פיטריות אחרי הגשם ונעלמים כמו אדי אצטון.
אני לא רוצה שיש אני רוצה קרמיקה שתמשיך מהקיר למשטח עבודה מה אתם חושבים על זה ?טוב ?לא טוב? איך עושים את זה נכון? האם יש חומרים מיוחדים שצריך בשביל זה? תמונה שמצאתי בסגנון
אבל בואי נחשוב רגע פרקטית: כדי לעשות קרמיקה כזו - את צריכה אריחים יחסית קטנים (לרוב עושים את זה עם אריחי 10*10) אחרת זה יוצא מכוער. אריחים כאלה דורשים גם רובה ביניהם. עכשיו נחשוב על חיי היומיום - את עובדת על השייש, חותכת עגבניה, עובדת עם שמן, וכו' וכו'... - תנסי לחשוב איך תראה הרובה כעבור כמה חודשים... ואז מה? פעם בשנה תגרדי את הרובה ותכניסי חדשה? לא נראה לי... בקיצור - מי שבונה מטבח שבו עושים בעיקר קפה - ואוכל מזמינים בטייק אווי - יכול לעשות מטבח כזה. מי שרוצה מטבח אמיתי, חי, נושם ועובד - כנראה שיצטרך לוותר....
מבלי ללעוג למומחיותך, אולי רמות הגימור שאיתן אתה רגיל לעבוד אחרות ממה שחלק מהאנשים היו רוצים לקבל לפי ההצעה שהיא קיבלה רק חומרי הגלם עולים יותר ממה שאתה אומר, ההצעה שהיא קיבלה נשמעת הגיונית ומקצועית לפי חומרי הגלם המתוארים (כאמור סופט מייפל הוא עץ שמתאים מאוד לצביעה אטומה ועיטורים- לעומת MDF שמישהו כאן החליט שהוא טוב יותר, ובכן MDF הינו חומר טוב וישר אבל מגבלות המראה למשך זמן קיימות עליו והוא לא יוכל לתת פיתרון חזותי ארוך טווח) לכן אני ההיתי מזמין מטבח אצל אותו נגר שנשמע מקצועי, אבל בוודאי בודק קודם אם הוא לא רק נשמע, רואה עבודות שלו ושומע המלצות. סליחה אם פגעתי במישהו, פשוט נפגעתי מההתייחסות לנגרות. שיהיה לכולם אחלה ערב
עושה חשבון לפי 1700 ש"ח למטר רץ ומוסיף 200 ש"ח על כל מגירה של בלום, הטיש או מה שתרצי. זה כולל הובלה, הרכבה, הכל. במקרה שלך זה יוצא בערך 20000 ש"ח. נו כן, סנדויץ' אדום ועץ מלא.
כלומר, לא כולל שיש, כיור, ברז, חשמלים. אגב, הציעו לך ללכת על פאנל. בדקתי אותם. היה רק קצת יותר יקר ונראה לי סביר מאוד. לא אהבתי את הרעיונות העיצוביים שלהם, אבל זה רק טעם אישי. בדקתח גם את DOIT. היחס היה מחפיר, ופשוט עזבתי באמצע הישיבה איתם. חשבתי לי שאם היחס הוא כזה עוד בטרום הזמנה, אז יהיה רק יותר גרוע אח"כ.