מטבחים

gargamella

New member
מטבחים

היי. קבענו פגישות עם 3 חברות מטבחים- טופז, רגבה ופנל. טופז ורגבה הן שתי חברות שהקבלן עובד איתן ולפנל פנינו בעקבות הידור שמם על ידי איריסג... בכל אופן, מאחר והזיכוי על המטבח הקבלני בטופז וברגבה יחסית (שוב, רק )יחסית גדול, אשמח לשמוע ביקורות ביחס לשלושת החברות ובעיקר ביחס למטבחי טופז עליהם מצאתי אמנם ביקורות לא מחמיאות אך יחד עם זאת הביקורות היו משנים עברו ולכן יתכן וחל שיפור... אשמח גם לדעת לאיזו סקאלת מחירים לצפות. המון המון תודה...

בינא

Member
נסיון של 16 שנים עם מטבח שלא נגמר

לא מתפרק ומתפקד מצויין, עד כדי כך שעד לפני שנה עוד שלחו אנשים לראות אותו מהסוכנות שמכרה לנו. המטבח הוא מטבח של רגבה שנקנה בתשלומים מיום חתימת ההסכם ועד גמר ההתקנה במלואה. דרכם גם קיבלנו את משטח ה"דורופל" הדומה לעץ בוק שאינו נשרט, אינו סובל מחומצות וכתמים משום סוג. מומלץ מאוד. ניתן לבחור מה שרוצים בהתאמה מלאה לשטח הקיים. ניתן להזמין תוספות לאחר כמה שנים ויתאימו בדיוק (מניסיון של השכנים שהלכו בדרכנו). על השרות אנחנו לא יודעים כלום כי אף פעם לא היינו צריכים אותם מהיום שסיימו להרכיב אותו. מטבחי רגבה מיצאים הרבה לגרמניה ולכן עובדים לפי תקן DIN הגרמני המחמיר בעולם.

M הדרך

New member
פנל מומלץ בחום אך לא נתעלם מרגבה

שהיא בעלת נסיון ארוך שנים. לפני שלוש שנים בערך הם הביאו לארץ את מטבחי סקאווליני..והם פחות יקרים מרגבה, והשירות, המרכיבים והאחריות של רגבה. אם היה מדובר במטבחים אחרים הייתי אומרת לוותר על הזיכוי..אבל שווה לקבל הצעה מרגבה לשדרוג, ולזכור שתמיד הם יירצו אתכם כלקוחות שלהם. טופז..בעיית שירות שהייתה כל השנים טרם נפתרה...ואם שירות אז זה אומר שההתקנה ו/או חומרי הגלם ו/או המרכיבים ו/או הנהלה ו/או כולם ביחד לא שוחים תחת המושג מצויינות בשירות. מעל כולם פנל. חמימות של בית מהמסמר הראשון. אבל, שוב, בגלל הזיכוי לכו על רגבה גם הם טובים מאז ומתמיד.

איריסג

New member
את דעתי על פנל את מכירה...

את רגבה אני לא מכירה מקרוב - אני באופן אישי, ואני יודעת שאנשים נוספים, נרתעת מעניין הסיבית, בינא חושב אחרת (ואם המטבח שלו החזיק מעמד 16 שנה כנראה שהצליח לו והוא צודק) . חוץ מזה חברים שלנו לקחו מטבח מתצוגה מרגבה והוא נראה אחלה. אנייכולה להגיד לך מנסיון של חברה שקנתה בזמנו דירה מ"אפריקה" ורצתה לשדרג את המטבח - והתברר לה שגם כשהיא הולכת לחברת המטבחים שהקבלן שלה עובד איתם -הזיכוי לא שווה הרבה - והשידרוג היה גם ככה אמור לעלות לה הון - אז תבחני כל חברה בפני עצמה. לגבי טופז אני יכולה להגיד לך רק דבר אחד: בעלי לומד כרגע משפטים. כמות פסקי הדין שיש בעניינם של מטבחי טופז לאורך השנים היו מרחיקות אותי הרחק הרחק מאולם התצוגה שלהם (אבל אולי זה רק אני....).

דושניק

New member
../images/Emo45.gif מטבחי פנל

קיבלנו שירות מצויין, מחיר טוב ואספקה במהירות מסחררת. כשייגמרו להתקין את השיש אולי אעלה תמונות...

דנה A

New member
האם הרכיבו לכם את המטבח?

כמה זמן מאז סגירת ההזמנה עד אספקת המטבח עבר??

דושניק

New member
לפני שבועיים בערך

מראש אמרתי להם שאני טיפה לחוץ בזמן בגלל שיש לי מטבח + 2 סבבי שיש (משטח וחיפויים שנמדדים ומותקנים בנפרד). הם התחייבו לחודש וחצי ובפועל סיפקו שבועיים קודם לכן.

אם זה עולה פחות מ 100000 ש"ח

זה לא זה . השכנה שלי לעתיד רוצה לבנות בית ברמה גבוהה מאוד , אני לא יודע אם 100,000 ש"ח זה כולל גם את מכשירי החשמל של המטבח . מה שבטוח שאורז היא תקבל מאשתי .

איריסג

New member
יפה. הסטנדרטים שלך סוף סוף

עלו. אבל אתה יודע, לא צריך להגזים. תמיד אפשר לשמור כמה קרשים מל"ג בעומר ולבנות מהם מטבח.

איריס, את יכולה לבנות לי אחד כזה../images/Emo35.gif

גשמי הברכה חדרו אלינו הביתה, והרסו לחלוטין את ארונות הסיבית שהיו לנו. הם העלו עובש
, התנפחו, והדפנות שלהם החלו להתבקע. כשהאיש שלי הסיר אותם מהקיר (כדי שלא יצנחו לאף אחד על הראש
), הם התפרקו
את בעיית חדירת המים כבר פתרנו, אבל נשארנו בלי ארונות....
אז...את מוזמנת לבנות לנו....

ואני חייבת לציין

שאלה ארונות שהאיש שלי בנה (ממדפים ישנים של חנות נעליים), והם הספיקו לעבור איתנו שש דירות בטרם הגיעו אליהם המים...

השכן שלי באלי סיני עשה את המטבח

מבטון , מדף של בטון וחלוקות מבטון , והדביק קרמיקה יפה , בין מחיצות הבטון הרכיבו לו דלתות . הכי טוב זה בתאילנד , אין מטבח בבית חבל על המקום , כולם אוכלים בחוץ , קונים מרק בשקית ניילון

איריסג

New member
כזה בדיוק היה להורים שלי

כשהם קנו את הבית שלהם לפני 35 שנה, משיכון עובדים. מצד שני - גם היתה להם טלויזיה שחור לבן ופג'ו 404. אה, ומשכנתא ללא ריבית. בכלל....

הסטנדרטים שלי לא עלו ולא ירדו

את אותו המטבח שהיא תעשה ב 100,000 ש"ח אני אעשה ב 25,000 . זה מה שאתם לא קולטים אין כאן מרצדס מול פיאט , זה אולי מרצדס מול B.M.W. ההבדלים זניחים

איריסג

New member
רק תסביר לי

איפה ראית מטבח ב 100 אלף ש"ח ולמי אתה מתכוון ב"היא"... כי אם אתה מתכוון אלי - אין לי שום כוונה בעולם להוציא סכום כזה על ארונות מטבח. הלוואי והיה לי. אבל אין וגם לא יהיה...

למעלה