מטבחים

אם פי 3

New member
קחי בחשבון

1. שבבית זה סיבית. אז נכון שיש איכויות שונות גם בסיבית, אבל בסופו של יום, סיבית היא סיבית... 2. פערי המחירים של רגבה לעומת אחרים הם א-ד-י-ר-י-ם. אפילו 100% יותר (בהשוואה לנגר באיכות גבוהה, בטח אפשר למצוא גם זולים יותר, אבל אז משלמים באיכות) - ולדעתי, בלי לקבל תמורה טובה יותר, ולהיפך.

gargamella

New member
עוד על מטבחים....../images/Emo140.gif

עם רגבה וטופז הגענו לאותה רמת מחיר של אותו המטבח (-/+) בהבדל של כ- 2000 ש"ח בערך (רגבה יקרים יותר) שנייהם בסנדוויץ' (כי גם אנחנו חושבים ש"שבבית אירופאית" היא סיבית, אבל סיבית "סטייליסטית"). בכל מקרה אנחנו בודקים גם את פנל מטבחים שהרעיפו עליהם כאמור המון מחמאות בשאיפה שגם שם נצא במחיר דומה. הבעיה היא רק שבטופז וברגבה אנחנו מקבלים זיכוי כפול מזה שנקבל בפנל, אלא אם נצליח להוריד אותם לאותו המחיר... ובאותו עניין- למזמיני פנל- כמה אפשר באמת להוריד אותם באחוזים?

איריסג

New member
אני לא יודעת לגבי אחוזים

אבל ממה שראיתי - מלכתחילה הם יהיו כנראה יותר זולים מרגבה (לא יודעת להגיד לך לגבי טופז, אבל לטופז לא הייתי מתקרבת גם אם היו נותנים לי חינם) - ככה שיכול מאד להיות שמלכתחילה תגיעי לרמת מחירים שאת מכוונת אליה. אני יכולה להגיד לך שהם עמדו בזמנים - כל הבטחה שלהם קוימה במלואה, והמטבח נראה נפלא. והאמת - לפני כמה ימים היתה לי אפשרות להשוואה - ראיתי מטבח של "זיו" - איזה התקנה מעפנית....

gargamella

New member
בשאיפה...

טופז זה לא יהיה בכל מקרה. הגענו לשם כי זה שאנחנו קונים ממנו את הדירה כבר הזמין שם (אפשר לבטל...)- לא ברור למה כי גם התוכנית שהכינו לו לא הייתה משהו בלשון המעטה. הבחור צריך להיפגש איתם באחת, נראה מה ייצא מזה.... איריס, שתהייה לי בריאה, מאיפה יש לך כוח לקבל 10 הצעות מחיר?? אנחנו עוד רגע נגמרים על כלום... אה, ותודה.

בינא

Member
תיקון קטן - "שבבית" אינה סיבית

השבבית היא מוצר המורכב משבבי עץ קטנים יותר משבבי הסיבית וגדולים יותר מהאבקה של ה-MDF, אך כמו כל הלוחות המתועשים בהם משתמשת "רגבה", השבבית עוברת את מבחן תקן ה-DIN הגרמני המחמיר ביותר בעולם ואם הם משתמשים במוצר הזה ליצוא לגרמניה, הוא עולה בהרבה גם על הדיקט שבארץ חושבים שהוא הכי טוב... גוף המטבח שלנו בן ה-16 בנוי מ"שבבית" ולא קרה לו כלום. השבבית מיוצרת מתערובת של שבבים דקים ודבק פנולי (על בסיס דלק), בלחץ וחום גבוהים, היוצרים לוחות שאינם מתעוותים ואינם מושפעים ממים בכלל כי אין אפשרות למים לחדור אל שבבי העץ, גם בגלל המעטפת ("מלמין" או סוגי פורמייקה או טאפ שונים המודבקים אף הם הלחץ וחום גבוה בתהליך היצור של הלוחות. "רגבה" מקבלים את הלוחות מצופים ומכונות חותכות למידה והקנטים מצופים אף הם עם אותם חומרים עם אותו דבק בלחץ גבוה ולכן במוצרים שלהם קרובים לשלמות ובדרגה אחת לפחות טובים מכל המתחרים בארץ וגם באירופה. הגרמנים לא סתם קונים מהם ארונות. שימו לב כי לפעמים הבדלי המחירים בארונות רגבה נובעים מצו האופנה או טרנד כלשהו ולפעמים מוצאים אצלם עיצוב היפה לטעמכם, אך לא אופנתי, עם כל האביזרים הנדרשים ולמרות זאת מחירו יחסית נמוך. זה לא מראה על טיב נמוך יותר.

אם פי 3

New member
שאלתי ברגבה מה ההבדל

(והם אינטרסנטים לציין אותו). הסבירו לי שההבדל היחידי הוא השם...

דושניק

New member
מטבחי רגבה

עדכון מהיום למי שלא ראה בעיתון- רגבה מפסידים ומפטרים עובדים.

gargamella

New member
עזוב,

בטופז הוא (המוכר שלנו) סגר שהוא משלם הכל במועד לקיחת המידות....הכי לא ברור בעולם.

איריסג

New member
כמו שאמרתי

הבעל שלי טוען שחלק ניכר מהקורס שהוא לקח ב"חוזים" כמדומני - עסק בתביעות נגד טופז.

בינא

Member
לא לשלם "הכל" לחברות המטבחים

עם ההזמנה וגם לא בגמר הרכבת הארונות. תמיד להשאיר 10% לגמר הרכבת האביזרים והכיוונים הסופיים כשאת התשלומים יש לחלק לפי התקדמות הבצוע. רצוי וניתן להגיע עם רגבה לסידור תשלומים הגיוני שמבטיח את המחיר מצד אחד ללא התיקרויות ומבטיח את המימון לחומר ולעבודה מצידה של החברה. המחיר כולל כבר אחריות לשנה לפחות ומהניסיון עם "רגבה" זה עובד.

w o o o d y

New member
מזכיר לי את

הנימוקים שראיתי פה מכל מיני אנשים שחושבים שאם הזמינו מחברה ולא מנגר פרטי או עסק קטן, הם בטוחים לטווח הארוך אז, גם חברות יכולות להיעלם- אולמות התצוגה המפוארים הם רק אשלייה.

למעלה