מטרות ואיחולים לשבוע חדש

kikona126

New member
מטרות ואיחולים לשבוע חדש

המנהלת שלכן אוהבת לסגור את השבוע. אני אוהבת לפתוח אותו... אז מה אתן מאחלות לעצמכן לקראת השבוע החדש? איך התחיל השבוע ומה הייתן משנות? מהן המטרות שלכן לשבוע הקרוב? וכמובן אפשר להוסיף פה עוד דברים!

ענתר

New member
המנהלת שלכן?

את לא אחת מאיתנו? ואולי תתני דוגמא אישית?

kikona126

New member
חחחח

אני פה בשביל להציק לה אותי היא לא תנהל
דוגמא אישית? אני לא רוצה לחסום לאחרים את קו המחשבה. אם שאלתי סימן שכבר יש לי תשובות.

מצטרפת לדבריה של ענתר

קיקי, אם כבר פתחת שרשור, הגיוני שתכתבי את הדברים שלך באותו הקשר. ו.."המנהלת שלכן" הוא באמת לא דרך מתאימה לכאן. את חלק מהפורום, אז.. אז.. מה המטרות והאיחולים שלך לשבוע החדש? (ו.. לא היה אמור להיות מתישהו כנס אנדו שאמרת שתתזכרי את כולן לגביו?)

kikona126

New member
כן הכנס ביום רביעי אבל אני לא אוכל ללכת

את תמיד שמה סיכום שבועי, ואני מאמינה בציפיות שבועיות... לשבוע החדש אני מאחלת לעצמי רוגע, שבוע שהדברים בו עוברים חלק. ללא עומס בעבודה ובחיים בכלל. השבוע התחיל עם הפסד שלישי רצוף, וראשון רגוע בעבודה. מה הייתי משנה? את הגישה שלי כלפי המשחק, הייתי מגיעה יותר פתוחה לשינויים, לאחרונה זה היה חיובי ולא ידעתי להוציא מזה את המיטב, אז הנה משימה גדולה שקטנה עלי לשבוע הזה. עוד מטרה היא לשים קץ לגירוד בראש! ואפילו כבר קבעתי תור לרופאה לעוד יומיים.

kikona126

New member
ומוסיפה שאלה

מה עליכן לעשות כדי לאפשר לאיחולים וכדי לשנות דברים?

kikona126

New member
נבלעו לי המילים

הכוונה היא כדי לאפשר לאיחולים להתגשם

annabell Lee

New member
הבעיה עם הכנס הזה הוא שהוא בדיוק

ביום בו אפל משחררת את אייפד 3..לא יודעת אם גם בארץ אבל אני כוססת ציפורניים מרוב ציפייה!!!

ואללה?

לי הבעיה אתו שהוא בדיוק ביום פורים, וביום של עוד כמה מחויבויות אחרות... אבל. אולי מישהו יילך וידווח?

אני לא באנדואיות

כנראה....
אבל אני משתתפת בכינוסים רפואיים רבים ומגוונים. מסתקרנת בחלק מהמקרים, ומוותרת על בזבוז זמן בחלק אחר.

הכינוס הזה - נשמע מרתק, אבל.. לא מתאים מבחינת הטיימינג.

annabell Lee

New member

ממש הצחקת אותי. הזכרת לי שמישהי פעם הציעה לי לראות ניתוח אנדו' ביוטוב..אני חושבת שלא ישנתי כמה וכמה לילות אחרי.

kikona126

New member
באמת?

אני ראיתי את שלי
יחד עם אמא שלי (אצל סוריאנו) והיא נהייתה חיוורת!

annabell Lee

New member
אני יודעת שצילמו כמה מהניתוחים

אבל שביקשתי הרופא המליץ לי בחום שלא לראות.

חחח למה הצחקתי?

(ולא שאני לא שמחה, הלוואישתמיד אצליח להצחיק. זה בריא לצחוק...)

רפואה הוא תחום מרכזי בחיי. כינוסים רפואיים- לא פחות.

לצפות בניתוחים- לא מומלץ לבעלי לב חלש או לנגעלים

kikona126

New member
היא לא,

אני ביקשתי מכמה חברות שלי שיבואו איתי, אבל הברזתי להן...

annabell Lee

New member
יופי של שיטה!

שידווחו לך בלי התאמץ..חבל שאי אפשר לשלוח חברות לכמה פרוצדרות..אני מכירה לפחות אחת שהיתה שמחה להחליף אותי עם כל נושא ההרדמות.

kikona126

New member
דרך אגב, למען הסר הספק

היא היוותה גורם מאוד משמעותי (ועדיין מהווה) בהשלמה שלי עם המחלה וההתמודדות איתה.

ואני .. הייתי הכי הרבה רוצה

שהשבועהעמוס הזה יעבור יפה, ובשמחה ובלי לעשות יותר מדיי נזקים ובעיקר.. שאצליח לעשות את כל מה שאני מתכננת לי להשבוע וגם שה' מתכנן ליף בדרך הטובה ביותר, ובנחת. בלי לחץ גדול מדיי, ו. שבשבת אני לא אקרוס מכאבים עזים מדיי.

למעלה