מיואשת ועצובה - זקוקה לעזרה בבקשה

lalala777

New member
מיואשת ועצובה - זקוקה לעזרה בבקשה

שלום, לפני כשבוע התחתנתי אחרי זוגיות של 5 שנים. שבוע לפני החתונה בעלי נסע למסיבת רווקים ללילה אחד עם חבריו. לא הייתי בכלל מעוניינת במסיבת רווקות אבל בגלל שהוא אתה ללכת עם חבריו הלכתי עם חברות גם. ב5 שנים שהיינו ביחד לא יצאנו בנפרד עם חברים כמעט, כמעט תמיד נסענו ביחד. אמרתי לו בבירור שמאוד חשוב לי שנהייה מתחת לחופה טהורים, בלי שנעשה מעשים לא מקובלים לפני החופה. אני את החלק שלי עשיתי. פשוט הלכתי עם חברות לשתות קצת וחבר. חשבתי שהוא גם עשה את החלק שלו. אבל מאוד להפתעתי גיליתי היום שהוא לא היה נאמן במהלך אותו היום. ידעתי שהוא הלך למועדון חשפנות. הוא סיפר לי זאת. גם סיפר שחבר אחד בגד באישתו עם חשפנות. הוא אמר שלא עשה כלום. אמר שחבריו הציעו לקנות לו ריקוד פרטי עם חשפנית אבל הוא לא רצה כי זה רק מגרה ולא שווה. היום בכל השתנה. כאב לי באיזור איבר המין שלי וממש שרף. איכשהו התחלנו לדבר על מחלות מין ואמרתי לו שבטח הוא עשה משהו במסיבת רווקים שלו ונתן לי מחלת מין. אמרתי לו שאני הולכת להיבדק ואם אגלה שיש לי משהו אעזוב אותו מיד אבל אם הוא יספר לי יש סיכוי שאסלח לו. הוא סיפר לי שחבריו קנו לו ריקוד פרטי עם חשפנית. אחרי זה הם רצו ללכת למקום עם מסאז ארוטי אבל הייתה בעייה והם הלכו לאכול. הוא אמר להם שהוא הולך לישון בחדר אבל בעצם הלך למקום אחר עם מסאז אירוטי שבו קיבל מסאז, מין אוראלי וחדירה. לא האמנתי שזה קרה ממש לא ציפיתי לזה ממנו. הוא אמר שהיה שיכור וחם ועשה טעות ענקית. אמר שלא היה לזה חשיבות בשבילו והוא מרגיש נורא. אמר שזה מאוד לא טוב שעשה זאת אבל זה קרה לפני החתונה והחיים לא יקרה שוב. אמר שהוא יהיה בעל נפלא. אמר שהוא אוהב אותי ומיד לאבד אותי. אני נגעלת מהמחשבה. קשה לי מאוד. זה כמו חלום נורא. מה עושים? להתגרש אחרי שבוע? אני לא יודעת איך אוכל להסתכל עליו כמו קודם ואיך בחיים אוכל לגעת בו. הוא מרגיש נורא ואומר שבחיים לא ילך לשום מסיבת רווקים ועם חבריו בלעדיי. אומר שהוא עשה טעות באותו הרגע. בבקשה תעזרו לי. אני מתביישת לספר לאנשים על זה

מריוס זכריה

Member
מנהל
הגיע הזמן להתבגר

הנה כמה תובנות מטעמי - יש שיגידו שאני ממציא, אבל זו דעתי

- חתונה היא לא הרגע המופלא בחייה של האישה, אלא כאב ראש מג'ורי שמביא רק צרות לאנשים. כנ"ל ירח הדבש. אלו זמנים הכי מועדים לפורענות שיש, והדרך היחידה לעבור אותם היא בעזרת כמויות נכבדות של הדחקה.

- תחסכי לעצמך את האנרגיה. את לא הולכת להתגרש, גם אם יש לו עשר מחלות מין. ממליץ שתפסיקי לברבר על זה.

- בעלך הוא קלוץ חסר עמוד שידרה. אני לא יודע אם זה ינחם אותך, אבל בעלך לא עשה סקס מחרמנות, אלא בגלל לחץ חברתי ופאניקה שלמחרת הוא עומד לאבד את החיים.

- זה לא כל כך נורא כמו שזה נשמע. למעשה, 90% מהגברים הם כאלה.

- אין מניעה שבעלך יהיה בעל נפלא. רק תבהירי לו שהוא כבר לעולם לא יסע עם החברים לתאילנד.

- שימי את כל ארוע החתונה מאחורייך, ותתחילי לחיות את החיים האמיתיים, שזה אומר עבודה, משפחה, נקיונות, סידורים, ומערכת יחסים מאוזנת והגיונית עם הקלוץ שבחרת.

- לגבי סקס גם כן אל תשברי את הראש, עוד שבועיים הכל יחזור למקומו.

מזל טוב לחתונה.

נ.ב. אני מניח שזו לא התשובה שציפית לה, אבל היום יש לי מחזור. זה מה יצא לי. סורי.

lalala777

New member
מריוס - האם אתה צוחק או מדברת ברצינות?

אנחנו גרים בארהב. אני מאוד פגועה. ברור לי שחבריו אולי השפיעו עליו אבל זאת לא סיבה לפגוע בי ככה. אמרתי לי מלא פעמים שמסיבת הרווקים רק תביא לבעיות ושום דבר טוב לא יצא מזה. אמרתי לו כמה חשוב לי לעמוד מתחת לחופה בלי שקרים. אני מרגישה איום ונורא, נגעלת ממנו. הוא הלך לאיזה סינית יותר מבוגרת ממני... אמר שהיא בטח הייתה בת 37 או 40... הוא עשה הכל, חדירה, מין אוראלי. פשוט גועל נפש

מריוס זכריה

Member
מנהל
מתנצל שלא הייתי יותר אמפתי

אני יודע שהתשובה שלי הייתה מאוד לא אמפתית וזה לא בסדר מצדי.
אבל כן כתבתי ברצינות.

בשורה התחתונה, מה שניסיתי לומר הוא שהיה כאן ניפוץ דרמטי, מוחלט ומרעיש של התמימות שלך. עם כל חיבתי לתום ותמימות, דינם להתנפץ במוקדם או במאוחר.

ולא הייתי מנסה, אם להתשמש בביטוי אמריקאי, to sugarcoat it
זה מה שזה. צר לי.

עדיין, את יכולה להתעשת מההלם ולנסות לבנות משהו קונסטרוקטיבי מהמצב הזה. את חייבת להגיב לארוע בזמן אמת ובלי זמן הכנה, וברור לי שזה קשה.
כרגע את בשלב שבו את בוכה על החלב שנשפך. אבל תיכף תביני שזה לא עוזר לבכות עליו וצריך לעשות משהו בנדון, והמשהו הזה הוא שינוי גישה לחיים ולזוגיות.
אני יודע שזה הלם, אבל אין יכולת לעשות עכשיו פוס.

lalala777

New member
אבל איך בדיוק עלי לשנות גיש

הוא כל הזמן אומר ומצטער ובחיים לא יפגע בי עוד. אוצר שרק רוצה להיות איתי ואפילו לא ילך למסיבות רווקות בעתיד. אבל אני נגעלת ממנו מה לעשות בקשר לגישה שלי? איך להתנהג?

מריוס זכריה

Member
מנהל
קחי לך זמן הפוגה

זה זמן שבו את לא חייבת להחליט כלום.
את לא חייבת להגיב.
פסק זמן.

מה יהיה שינוי הגישה שלך, את זה אני לא יכול להגיד לך. את תגיעי למסקנות שאת תגיעי אליהן, והוא יצטרך להמתין עד שתהיי מוכנה להחלטה כזו או אחרת.

תקשיבי

אם את חיה איתו כבר 5 שנים את צריכה להכיר אותו אם הוא בחור שיילך ויבגוד בך או שעשה את זה סתם כי ככה עושים בארה"ב לפני החתונה
ובאמת תתבגרי... אז מה אם הוא זיין זונה סינית שמבוגרת ממך. אז מה אם היא מבוגרת ממך -רק עשתה לו טוב כי יש לה ניסיון.
נהנה פעם אחת ודי גמרנו תשכחי מזה. הוא לא אוהב ולא התאהב ועם המוות שאת עושה לו בגלל זה הוא בטח ממש מצטער.
אם נראה לך שמעכשיו הבילוי הקבוע שלו יהיה עם נערות ליווי או שבכל מסיבה של חבר שמתחתן הוא יזיין - אז תעיפי אותו. אבל ככה נראה שפשוט תניחי למקרה ודי.

וואו, איזו תגובה גועלית

מזל שהסברת אותה בעזרת המחזור, כי מן הידוע הוא שנשים הן יצורים לא רציונליים שטפטוף קל של דם הופך אותן למפלצות.
&nbsp
ולכותבת: אכן, כמו שמריוס הדגים, אפילו גברים פסאודו-ליברליים הם בסופו של דבר חזירים שוביניסטיים (ואפילו לא יודעים שהם כאלה), אז מה יגיד הבעל הדפקט שלך?
&nbsp
אני לא הייתי נשארת איתו דקה, אבל מכיוון שאת החלטת להשאר, הייתי מכריחה אותו ללכת לטיפול זוגי. מה יש, שיסבול ויכפר קצת. אולי אפילו תלמדו שם דברים חדשים שיעזרו לכם בהמשך הדרך. מצטערת שזה קרה לך, וממש אין לך מה להתבייש בלשתף בזה את החברות שלך - הוא לא התבייש לעשות את זה.
&nbsp
ואם תחליטי אי פעם שאת מעוניינת לסגור את הסיפור איתו ולפגוש גברים לא דוחים, תכתבי לי ואגיד לך איפה מוצאים אותם. מאה אחוז מהגברים בעולם שלי לא היו עושים דבר כזה בחיים. סתם, אופציה לעתיד.
&nbsp
&nbsp

אתם רציניים?

אני באמת לא מכירה אף אחד שמתנהג ככה.
אבל אני מניחה שזה כמו ביבי - בחיים לא הכרתי אף אחד שהצביע לו, אז מבחינתי זה הלם בכל פעם מחדש שיש לו קהל.
בכל מקרה, בתל אביב, בעבודות של פרילנסרים בורגנים :) אלא איפה?
אבל החברות שלי פגשו את בני הזוג שלהם גם באשראם במדבר וגם בברים של עיתונאים וגם באקדמיה ואף לא אחד מהם עשה מסיבת רווקים כמו שאת מתארת. פייר, חשבתי שזה מנהג שנכחד. איזה באסה שלא.

מצד אחד זה באמת לא סוף העולם. מצד שני כתבת דוחה

ולא, למרבה המזל 90% מהגברים לא כאלו.
אין לך מושג למה הוא עשה את זה
אין לך מושג איזה בעל הוא יהיה
ו"היום יש לי מחזור" זה לא תירוץ לתשובה כזאת

מריוס זכריה

Member
מנהל
במקרה הזה אני מסכים

אכן יצא לי לא יפה, וגם ידעתי תוך כדי כתיבה שזה לא יפה.
למה בכל זאת השארתי את זה?
לא יודע. אולי כי אני רוצה לשמור לעצמי את החופש לדבר גם פחות יפה לפעמים.
אפשר לכתוב לי "אתה מטפל וממך מצופה אחרת".
אבל יש לי חיבה לעשות דברים לפעמים אחרת ממה שמצופה ממני.
איזו רוח מרדנית שיש בי.

we are borg

New member
אז אתה אומר ש90% מהגברים הם זבל אנושי?

כמה מזל שהשארת 10% בשביל #לאכלהגברים

(כן, מי שקונה יחסי מין מתייחס לזה כאל משהו שלא חייב להיות מרצון של כל הצדדים המעורבים, כי עובדה, אפשר לעקוף את חוסר הרצון של לפחות צד אחד, כלומר נוצר מחומר מאוד דומה לאנס - נכנס להגדרה של זבל אנושי)

תתחילי

בביקור במרפאת המין. הבריאות שלך מעל לכל!
אם יתברר שאכן את נדבקת בחולירע כזאת או אחרת, אזי שבעלך הטרי לא רק קלוץ כמאמר זכריוס אלא גם פוץ שלא שם על עצמו קונדום במגע מיני מזדמן, והוא סכנת נפשות.
הוא כמובן יכול להישבע לך בבבא סאלי ושאר הקדושים עד מחרתיים שזה לא יקרה שנית, אבל כפי שתגלי אם אכן נדבקת שפעם אחת בהחלט מספיקה

הברירה האם להישאר שם או לאו היא כמובן בידיך. את לא תהיי הראשונה וגם לא האחרונה שנשואה לאידיוט שיהרוס לה את החיים, וגם אין שום ביטוח שהבאים בתור יהיו טובים יותר.

איזה דיכאון

על זה שהוא נכנע ללחץ חברתי והיה בפאניקה, כמו שמריוס מנסה לתרץ, עוד אפשר לסלוח.
על זה שהוא סוחר בנשים- לא.
אני מבינה את ההלם שלך, לא נעים לגלות שבזבזת שנים וחתונה על איש מגעיל. קחי כמה חודשים לחשוב על זה, 5 שנים את איתו, אז עוד חודש או פחות חודש לא ישנה. אולי תתקררי ותחליטי שאתם ממשיכים יחד, אולי תחליטי באמת להתגרש. מה שבטוח, עכשיו זה הזמן לבכי ולא להחלטות.

כל הכבוד לו על זה שהודה. כבר היה עדיף

שלא היית שואלת ושהוא לא היה עונה.
באמת בעייה קשה ואני חושבת שכדי להחזיר את האמון צריך לעבור טיפול, ולפעמים עובד ולפעמים לא. איך תוכלי לחיות עם גבר שמהיום הראשון של הנישואים מגעיל אותך?

gaboon67

New member
מנסיון עם חברים....

אני ממליץ לעשות את מה שאת צריכה בכדי לנסות לעבור את האירוע הזה.
מנסיון עם חברים, הנושא הזה של מסיבות רווקים של גברים הוא מועד לפורענות (מה שקורה בווגאס נשאר בווגאס).
כמו שצויין כאן באחת התגובות, מדובר בלחץ חברתי ובשורה התחתונה הוא הלך לזונה/נערת ליווי.
תתנחמי בעובדה שלא היה פה שום דבר שקשור לרגש, אלא סיפוק מיני בלבד בסיטואציה שמזמינה את זה.
&nbsp
אני מכיר אדם שטס לתאילנד עם שני חברים, עשה מה שעשה ועוד הדביק את אשתו בהרפס....
והם היו נשואים כבר מספר שנים....
בשורה התחתונה, הם היו על סף גירושין אבל התגברו על זה....
הבסיס לזה היה סיפוק מיני בלבד במקום/אוירה שמזמינה את זה לרבות לחץ חברתי וגעגועים לתקופת הרווקות והטיול במזרח שבו הוא גם השתעשע עם מקומיות...
אני מלחתחילה העדפתי לא להצטרף....
&nbsp
אם זה מנחם אותך, אני חושב שלגברים יש יותר סיכוי לאבד את הראש כאשר הם נמצאים בסיטואציה כזו של מסיבת רווקים.
&nbsp
דרך אגב, אני די בטוח שמן הסתם רוב הגברים ששכבו עם נשים במסיבת רווקים, שזה בדרך כלל עם חשפניות או נערות ליווי, לא יספרו על כך לבנות זוגם או יקטינו את הסיטואציה לרק מופע חשפנות....
העובדה שהוא לא הגן על עצמו עם קונדום,זה פשוט טמטום אבל הטענות שלו שמדובר בסינית מבוגרת ממך וגם שהוא כנראה היה שיכור כנראה שמחזקת את הטענה לאובדן שליטה שלו לאלכוהול...
&nbsp
&nbsp

למעלה